Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
НеМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеКъм Ташунко със сапа
Не ти ли омръзна ? Прекалено си досаден вече .
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
личните ви съобщения работят ли?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Купувай купувай !! Още ще падат .Ама то опит трябва а ти го нямаш .М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Честито! Аз купувам, ти гледкаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОще с началото на Новата година и цената на 1.35 застина .Както и предполагах че ще се развие ситуацията.Ами да е Честита Новата година и ..... цена !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Защо сега , в банковия сектор има много въпроси....
Първият е за четирите банки и втория само те ли са....
Докато не излезе проекто доклада ща да се купува артии.....
А тогава какво ще е положението.....и ще им требваме ли или ние ще искаме ли...
?
настъпва времето в което ще си струва да се прави арбитраж с идеята след някоя година една акция на ЦКБ да се размени за една акция на ХИМ
надявам се тогава ножицата да се разтвори повече от "заветните" 1,5 ЦКБ за 1 ХИМ ........... няма да е зле да купя при съотношение 2 ЦКБ за 1 ХИМLast edited by polki; 02.01.2019, 02:20.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекакво се случи с любимата ми банка през 2018 г.?
преди 13 месеца 1 акция на ЦКБ струваше колкото 1 акция ХИМ ......... а имаше дни в които "банката" бе дори и по-скъпа от "майката"...
след това постепенно съотношението се променяше ............ първо 1,1 цкб беше равно на 1 хим .......... след това 1,2 цкб = 1 хим ......... и т.н.
всеки път влизах в темата и отбелязвах новото съотношение ........... и всеки път давах прогнозата си, че ще дойде отново времето в което акция и половина ЦКБ ще струва един хим
много от вас които имате акции тук подскачахте всеки път когато ви пишех това и се самоубеждавахте, че съвсем скоро ЦКБ-то ще струва повече от ХИМ-а
какво е положението днес?
ако акцията на банката поевтинее още 6 ст. прогнозата ми от преди година ще е напълно изпълнена и акция и половина от ЦКБ ще струва колкото една акция на ХИМ
настъпва времето в което ще си струва да се прави арбитраж с идеята след някоя година една акция на ЦКБ да се размени за една акция на ХИМ
не е препоръка ....... нямам акции ........ желая успех на всички настоящи и бъдещи акционери на ЦКБ
Първият е за четирите банки и втория само те ли са....
Докато не излезе проекто доклада ща да се купува артии.....
А тогава какво ще е положението.....и ще им требваме ли или ние ще искаме ли...
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекакво се случи с любимата ми банка през 2018 г.?
преди 13 месеца 1 акция на ЦКБ струваше колкото 1 акция ХИМ ......... а имаше дни в които "банката" бе дори и по-скъпа от "майката"...
след това постепенно съотношението се променяше ............ първо 1,1 цкб беше равно на 1 хим .......... след това 1,2 цкб = 1 хим ......... и т.н.
всеки път влизах в темата и отбелязвах новото съотношение ........... и всеки път давах прогнозата си, че ще дойде отново времето в което акция и половина ЦКБ ще струва един хим
много от вас които имате акции тук подскачахте всеки път когато ви пишех това и се самоубеждавахте, че съвсем скоро ЦКБ-то ще струва повече от ХИМ-а
ако акцията на банката поевтинее още 6 ст. прогнозата ми от преди година ще е напълно изпълнена и акция и половина от ЦКБ ще струва колкото една акция на ХИМ
не е препоръка ....... нямам акции ........ желая успех на всички настоящи и бъдещи акционери на ЦКБ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Не думай Вожд, и ти се нави да вземеш, за да не се удави ли? )))
(без препоръка)
Коментар
-
какво се случи с любимата ми банка през 2018 г.?
не е препоръка ....... нямам акции ........ желая успех на всички настоящи и бъдещи акционери на ЦКБfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар