Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
от коя акция си излязъл на около 1,7 ???
за последните 45 дни цената не можа да стигне 1,65 лв. дори , а ти си си успял да излезнеш на около 1,7
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Дано, аз излязох с всичко на около 1.7 и бих влязъл пак мощно на по-добри нива.....
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...-4cf-ccb/page5
за последните 45 дни цената не можа да стигне 1,65 лв. дори , а ти си си успял да излезнеш на около 1,7
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ще закове левчето.За 50 ст не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Нали, първо номиналче, а после и половинката му...един мърмот тъй ми рече
Коментар
-
всички цитирани коефиценти са много хубави, но сметките ви са без кръчмар ...... от 9 проверени банки в 5 е нарушена регулаторната надзорна рамка
"На основание на констатациите и на проверките с решения на УС на БНБ бяха приложени надзорни мерки спрямо пет банки за нарушения на регулаторната надзорна рамка", пише в годишния отчет.
всички знаем къде куцат банките ни с бг мажоритари
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Времената са лоши и пазара няма да реагира положително.Посоката е надолу.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеа някой ще успее ли да я постави тук???
Може някой от редакторите да е забелязал завишения интерес във форума ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Мерси petyob, стана ми интересно предложението ти и пробвах.... но и така не става - виждам първите няколко реда и след това "За да продължите напред, станете абонат"... вероятно все пак си иска платен абонамент, дори при Private window...
Само аз ли не мога да я отворя тази статия ?!? .... (един друг колега също ми писа и респективно оставам с впечатление, че и той може да я чете.... )
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Не е нужно да ползваш платен абонамент. Например в firefox с клавиши Ctrl+Shift+P влизаш в "private"/incognito режим(Chrome също има такъв режим). И така авантата ти е безкрайна
Само аз ли не мога да я отворя тази статия ?!? .... (един друг колега също ми писа и респективно оставам с впечатление, че и той може да я чете.... )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Мерси Полки (like-a ти беше от мен), но нещо не мога да я отворя тази статия.
Имам абонамент (неплатен) в "Капитал", но не ми дава да чета въпросната статия.... Дори вече няколко дни по-късно.... Странно - само при мен ли е проблема, или просто ползате платени абонаменти ?
Коментар
Коментар