IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Ето малка част от сделките, има още няколко страници, но тел. не ги хваща всички накуп
    Взе ги от тук и ги наби в Хима и файда нема...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

от коя акция си излязъл на около 1,7 ???

за последните 45 дни цената не можа да стигне 1,65 лв. дори , а ти си си успял да излезнеш на около 1,7
      Ето малка част от сделките, има още няколко страници, но тел. не ги хваща всички накуп

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Дано, аз излязох с всичко на около 1.7 и бих влязъл пак мощно на по-добри нива.....
        от коя акция си излязъл на около 1,7 ???
        Click image for larger version

Name:	ccc.jpg
Views:	1
Size:	45.0 КБ
ID:	3464706

https://forum.investor.bg/forum/%D0%...-4cf-ccb/page5

за последните 45 дни цената не можа да стигне 1,65 лв. дори , а ти си си успял да излезнеш на около 1,7

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ще закове левчето.За 50 ст не знам.
          Дано, аз излязох с всичко на около 1.7 и бих влязъл пак мощно на по-добри нива.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Нали, първо номиналче, а после и половинката му...един мърмот тъй ми рече
            Ще закове левчето.За 50 ст не знам.

Коментар

• всички цитирани коефиценти са много хубави, но сметките ви са без кръчмар ...... от 9 проверени банки в 5 е нарушена регулаторната надзорна рамка

"На основание на констатациите и на проверките с решения на УС на БНБ бяха приложени надзорни мерки спрямо пет банки за нарушения на регулаторната надзорна рамка", пише в годишния отчет.

всички знаем къде куцат банките ни с бг мажоритари

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ЦКБ EBT/S 0.126 BVS 4.28
                ПИБ ЕBT/S 0.163 BVS 7.54
                Last edited by kaputov; 03.05.2019, 18:31.

Коментар

• ЦКБ-печалба 14 442хил./ СК-54 4320хил.= 1,52лв.
                  ПИБ-печалба 15 937хил./СК-82 9630хил.= 3,42лв.

Коментар

• БГ банки резултати 1во тримесечие 2019

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Времената са лоши и пазара няма да реагира положително.Посоката е надолу.
                      Нали, първо номиналче, а после и половинката му...един мърмот тъй ми рече

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        а някой ще успее ли да я постави тук???
                        Сега погледнах - онзи ден беше ок, сега е "заключена" ...
                        Може някой от редакторите да е забелязал завишения интерес във форума ...

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• а някой ще успее ли да я постави тук???
                          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Мерси petyob, стана ми интересно предложението ти и пробвах.... но и така не става - виждам първите няколко реда и след това "За да продължите напред, станете абонат"... вероятно все пак си иска платен абонамент, дори при Private window...

Само аз ли не мога да я отворя тази статия ?!? .... (един друг колега също ми писа и респективно оставам с впечатление, че и той може да я чете.... )
                            Може да ти е убягнало, но има лимит от брой статии при безплатния абонамент... Впрочем и аз успявам да я чета..,
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Не е нужно да ползваш платен абонамент. Например в firefox с клавиши Ctrl+Shift+P влизаш в "private"/incognito режим(Chrome също има такъв режим). И така авантата ти е безкрайна
                              Мерси petyob, стана ми интересно предложението ти и пробвах.... но и така не става - виждам първите няколко реда и след това "За да продължите напред, станете абонат"... вероятно все пак си иска платен абонамент, дори при Private window...

Само аз ли не мога да я отворя тази статия ?!? .... (един друг колега също ми писа и респективно оставам с впечатление, че и той може да я чете.... )

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Мерси Полки (like-a ти беше от мен), но нещо не мога да я отворя тази статия.

Имам абонамент (неплатен) в "Капитал", но не ми дава да чета въпросната статия.... Дори вече няколко дни по-късно.... Странно - само при мен ли е проблема, или просто ползате платени абонаменти ?
                                Не е нужно да ползваш платен абонамент. Например в firefox с клавиши Ctrl+Shift+P влизаш в "private"/incognito режим(Chrome също има такъв режим). И така авантата ти е безкрайна

Коментар

Working...
                                X