Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА такаааа.Днес артийката се пътзулнала малко.На това му викали спекулации.
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Каква ще е цената след 1 година (освен че ще пада постоянно през това време)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
1 година. Доволен ли си ?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Колко? Ако ще даваме въздушни прогнози, това го всеки знае. Ясен си.
Коментар
-
Разбира се,че ще повлече всички акции.ЦКБ и сега си е надценена.Проблема е и в това че не влизат свежи пари на бфб.Бълнуването,че българите щели да извадят спестяванията си и да го вкарат на бфб са пълни глупости.The strongest stand last.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като стана дума за бас аз имам такъв с Protokol но не помня до кога беше срока .
Та мисля да идвам към Бг юли -август и ще го помоля да ми пише кво уиски да взема за всеки случай .
Ако аз спечеля бих желал хубава Бг ракиядомашарка разбира се
Last edited by lobos; 11.05.2019, 00:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
T.e. прогнозата ти е за ЦКБ на 1 лв. Септември'2019 (или малко след това).... това вече е нещо !
А иначе относно това с USA... то нали се сещаш, че ако от там тръгне срив ще срине акции на цялото БФБ (а и по света като цяло), а не само тези ЦКБ.... т.е. тогава ще говорим за системен риск, а не че си оценил правилно ЦКБ като черна овца, която е надценена от пазара.... малко са различни нещата !
- 1 like
Коментар
-
Ами не следиш внимателно.Почни да четеш темата от септември миналата година.Там някъде дадох срок 1-2 г.Това зависи най-вече кога САЩ ще обявят официално,че са в криза.
А иначе относно това с USA... то нали се сещаш, че ако от там тръгне срив ще срине акции на цялото БФБ (а и по света като цяло), а не само тези ЦКБ.... т.е. тогава ще говорим за системен риск, а не че си оценил правилно ЦКБ като черна овца, която е надценена от пазара.... малко са различни нещата !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Еееее разгеле!! Има напредък!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Наистина си писал нееднократно до колко ще слезнат цените.
Само дето категорично отказваш да отговориш кога ще стане това ?
Някак си отговор - "Ами някога... т.е. може и да е след 10-15 години..." някак си не ми звучи сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Да, за последните 3-4 години схванахме мисълта ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТърпение му е майката тук.Ще видим и по-ниски цени.Писал съм вече колко ще слезе.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар