Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа пенсионните става въпрос..
Коментар
-
Тука само некви таквиз мисли, никакви. Само Ташунко и разбира на таз артия! Ама той дъл не забягна в Америката, в земите на дедите си? И сега си стои във вигвама, пуши лулата на мира и слуша какво му нашепва за ССВ-то Великия дух!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеПич, ПОАД, както и ИП и УД, имат капитал и имат право да правят сделки и за собствена сметка, ако не се лъжа - които сделки няма нищо общо с управляваните от тях фондове
Та въпросът ми бе, дали ПОАД придобива на 1.50 за собствена сметка или чрез ПФ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Като е толкова "интересна" за ЦКБ СИЛА, да я купуват на пазар по 0.8 лв , а не да ми набутват парите на 1.5 лв.....Тези "техни си пари" , са моите, твоите и на още хиляди други......
Та въпросът ми бе, дали ПОАД придобива на 1.50 за собствена сметка или чрез ПФ?There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа не са мои не са, мойте са в Агрофинанс, Софарма и Као ако ме разбираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Като е толкова "интересна" за ЦКБ СИЛА, да я купуват на пазар по 0.8 лв , а не да ми набутват парите на 1.5 лв.....Тези "техни си пари" , са моите, твоите и на още хиляди други......
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеПод ПОАД ЦКБ Сила - Пенсионното дружество за собствена сметка ли се разбира, или подопечните му фондове?
Ако е самото ПОАД за собствена сметка, излиза, че доста честно са постъпили - с техни си пари за записали на 1.50 лв., което пък говори, че акцията е интересна за покупки на тези нива, ако се запазят през 2012, не е препоръка
Коментар
-
Под ПОАД ЦКБ Сила - Пенсионното дружество за собствена сметка ли се разбира, или подопечните му фондове?
Ако е самото ПОАД за собствена сметка, излиза, че доста честно са постъпили - с техни си пари за записали на 1.50 лв., което пък говори, че акцията е интересна за покупки на тези нива, ако се запазят през 2012, не е препоръкаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТе ли са записали акции
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
Общо 7 са купувачите на акции от новата емисия. Най-големият дял от 69.57% от нея са закупени от ЦКБ Груп ЕАД, с което мажоритаря запазва процентното си притежание в трезора. Химимпорт е закупило 29.36% от новата емисия, с което текущото му участие е поне 9.9% от новия капитал.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар