IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Не само аз съм ги посочвал неведнъж назад в темата. Виждам че си любител на отчети, това е похвално. Виж Търговския регистър кои са им длъжниците и какви са техните баланси.
    Имат голяма експозиция към свързани, това си е минус, няма спор... другият минус който виждам е ниската рентабилност, донякъде заради ниския процент на кредитите от активите /45%/. Но от гледна точка на риск това е плюс, заради по-малкия ливъридж...

Коментар

• Не само аз съм ги посочвал неведнъж назад в темата. Виждам че си любител на отчети, това е похвално. Виж Търговския регистър кои са им длъжниците и какви са техните баланси.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Извинявай, още дремя....Би ли пояснил ?
        Мерси.
        Нали току що мина увеличението на капитала, 45 млн. лева влязоха в банката, а капитализацията и в момента при 80 стотинки е 90 млн. общо...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          Ми то си има логични причини за това.
          Посочи ми ги, щото гледам 27% кеш и под 3% нередовни

Uploaded with ImageShack.us

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Още ли се гърчите тук,няма ли да има край епопеята !?
            или дъното още се не види Не е препоръка
            викаш избушеняк а

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Само сега влезе 45 млн. лв. свеж ресурс в банката, а пазарната капитализация е 90 млн. лв...
              Извинявай, още дремя....Би ли пояснил ?
              Мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Само сега влезе 45 млн. лв. свеж ресурс в банката, а пазарната капитализация е 90 млн. лв...
                Ми то си има логични причини за това.

Коментар

• Само сега влезе 45 млн. лв. свеж ресурс в банката, а пазарната капитализация е 90 млн. лв...

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                    ... не влизам щото считам че движението от началото на годината няма да се повтори, изглежда че ще се влачим по корем..........

Не е препоръка
                    Още ли се гърчите тук,няма ли да има край епопеята !?
                    или дъното още се не види Не е препоръка
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      За тях де чиче, аз съм при кака Дани! Тя в Хим не инвестира, ама прави пък други пакости!!!
                      И един уважаван от мен ПФ също не пипа ТИМаджийските артии...... Акцията е супер, нещо на което държа е ликвидността......Лично аз излязох тук на нива около 1,65, като не съм спрял ежедневно да следя.........Нивата в момента са супер, не влизам щото считам че движението от началото на годината няма да се повтори, изглежда че ще се влачим по корем..........

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                        оксидирания купува по 95 ст. и след като зареди , писа в темата, че "влака потеглял".... но явно е объркал посоката
                        Значи и той е станал като мен дългосрочен!
                        Ама аз напазарих на 1,06
                        Здраве да е!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Тука само некви таквиз мисли, никакви. Само Ташунко и разбира на таз артия! Ама той дъл не забягна в Америката, в земите на дедите си? И сега си стои във вигвама, пуши лулата на мира и слуша какво му нашепва за ССВ-то Великия дух!
                          оксидирания купува по 95 ст. и след като зареди , писа в темата, че "влака потеглял".... но явно е объркал посоката
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            За пенсионните става въпрос..
                            За тях де чиче, аз съм при кака Дани! Тя в Хим не инвестира, ама прави пък други пакости!!!

Коментар

• Тука само некви таквиз мисли, никакви. Само Ташунко и разбира на таз артия! Ама той дъл не забягна в Америката, в земите на дедите си? И сега си стои във вигвама, пуши лулата на мира и слуша какво му нашепва за ССВ-то Великия дух!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                                Пич, ПОАД, както и ИП и УД, имат капитал и имат право да правят сделки и за собствена сметка, ако не се лъжа - които сделки няма нищо общо с управляваните от тях фондове

Та въпросът ми бе, дали ПОАД придобива на 1.50 за собствена сметка или чрез ПФ?
                                Пич , на манджата с грозда, чукна едно рохко яйце......

Коментар

Working...
                                X