Първоначално изпратено от ОК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
ОК
Не само аз съм ги посочвал неведнъж назад в темата. Виждам че си любител на отчети, това е похвално. Виж Търговския регистър кои са им длъжниците и какви са техните баланси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзвинявай, още дремя....Би ли пояснил ?
Мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеМи то си има логични причини за това.
Uploaded with ImageShack.us
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОще ли се гърчите тук,няма ли да има край епопеята !?
или дъното още се не види Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСамо сега влезе 45 млн. лв. свеж ресурс в банката, а пазарната капитализация е 90 млн. лв...
Мерси.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСамо сега влезе 45 млн. лв. свеж ресурс в банката, а пазарната капитализация е 90 млн. лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение... не влизам щото считам че движението от началото на годината няма да се повтори, изглежда че ще се влачим по корем..........
Не е препоръка
или дъното още се не види Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗа тях де чиче, аз съм при кака Дани! Тя в Хим не инвестира, ама прави пък други пакости!!!
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеоксидирания купува по 95 ст. и след като зареди , писа в темата, че "влака потеглял".... но явно е объркал посоката
Ама аз напазарих на 1,06
Здраве да е!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТука само некви таквиз мисли, никакви. Само Ташунко и разбира на таз артия! Ама той дъл не забягна в Америката, в земите на дедите си? И сега си стои във вигвама, пуши лулата на мира и слуша какво му нашепва за ССВ-то Великия дух!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа пенсионните става въпрос..
Коментар
-
Тука само некви таквиз мисли, никакви. Само Ташунко и разбира на таз артия! Ама той дъл не забягна в Америката, в земите на дедите си? И сега си стои във вигвама, пуши лулата на мира и слуша какво му нашепва за ССВ-то Великия дух!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеПич, ПОАД, както и ИП и УД, имат капитал и имат право да правят сделки и за собствена сметка, ако не се лъжа - които сделки няма нищо общо с управляваните от тях фондове
Та въпросът ми бе, дали ПОАД придобива на 1.50 за собствена сметка или чрез ПФ?
Коментар
Коментар