Първоначално изпратено от G.Gekko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеМоите стинки от праватами ги преведоха на 03.01.2012г. Затова днес си добавих още 5к акции и това ми е поредното увеличение на капитала но на 0.84лв. утре пак и така до 1.5лв.
Препоръки няма, разбира се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей,
Нострадамус......
Иначе като се погледнеш ДАХ....
Сименс,Тисенкруп , Даймлер ,Фолваген , БМВ,Адидас .... ако не даваха дивидент какво ли би станало с тях......
в БГ няма нито една mature компания, която да си надвила над инвестициите и да има и за дивидент
Пример IBM, стратегия - 40% за иновации - инвестиция в бъдещето, 40% за дивиденти и за акционерита байбак и т.н.
Ама нашите компании са доста назад и трябва да инвстиран на 110% каквото изкарват за инвестиции и иновации, за нови и т..н., иначе просто няма да ги има - ще бъдат изхвърлени от пазара като мръсно куче, ако не инвестират
Абе, бастуни, я вижте кой записа новите акции - на 1.5
Аз като гледам нито един пенсионен фонд няма - ПОАД за собствена сметка е друго според мен - димек мажо си инвестира със собствени пари за собствена сметка (НЕ Е ЛУД) поправете ме ако грешаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеНямам акции тук, да кажа (предпочитам други позиции)
Но според мен пич, не си в час - или се правиш на луд
Ти знаеш ли какво означава номинална стойност, емисионна стойност, боок валуе стойност, наблягам на думата стойност
Знаеш ли какво значи 20 г. опериране в сферата на финансовите услуги, 20 г. успешни услуги, и накрая цена на пазара под номиналана стойност - под всякаква себестойност
И излиза някакъв бастун, който обяснява колко било рисково
Аз като се огледам в магазините където пътувам, всеки 4-5 вади от портфейла карта ЦКБ, и тези клиенти ли са свързани лица
Я виж как расте балансовото число за последните 20 г.
Разберете бе хора, на БФБ не е важно кой дава дивидент с което се обезкървява
Важно коя компания на БФБ е днес, ще бъде утре и ще пребъде и след 20 г.
Нито една компания от тези на БФБ, които днес дават дивидент, хващам бас няма да оперитат и да съшествуват след 20 г., просто нямат бъдеще - няма да ги изреждам
Но ЦКБ бъдете сигурни, че и 40 г. ще я има
Аман от бастуни на БФБ
Не е препоръка
Здравей,
Нострадамус......
Иначе като се погледнеш ДАХ....
Сименс,Тисенкруп , Даймлер ,Фолваген , БМВ,Адидас .... ако не даваха дивидент какво ли би станало с тях......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеВиж къде са им лихвите по депозити - 7.2%, експозицията към свързани лица сигурно е 80% от кредитния портфейл. Голяма част от тях са доста зле. Това няма как да се покаже като лоши кредити, защото е лесно да предоговориш кредит сам със себе си. Това което крепи групата са кинтите, които всеки месец влизат от пенсионните фондове. Но това няма да е за вечни времена, в един момент ще трябва да се плаща. И ние не знаем кога ще дойде този момент, защото аз очаквам държавата да се намеси по-скоро рано, отколкото късно. А дотогава какви дивиденти очакваш от ЦКБ? И очакваш ли някой да купи банката? Невъзможно е с такава експозиция към себе си.
Хайде весело посрещане на новата година. Повече здрав оптимизъм ни е нужен
Но според мен пич, не си в час - или се правиш на луд
Ти знаеш ли какво означава номинална стойност, емисионна стойност, боок валуе стойност, наблягам на думата стойност
Знаеш ли какво значи 20 г. опериране в сферата на финансовите услуги, 20 г. успешни услуги, и накрая цена на пазара под номиналана стойност - под всякаква себестойност
И излиза някакъв бастун, който обяснява колко било рисково
Аз като се огледам в магазините където пътувам, всеки 4-5 вади от портфейла карта ЦКБ, и тези клиенти ли са свързани лица
Я виж как расте балансовото число за последните 20 г.
Разберете бе хора, на БФБ не е важно кой дава дивидент с което се обезкървява
Важно коя компания на БФБ е днес, ще бъде утре и ще пребъде и след 20 г.
Нито една компания от тези на БФБ, които днес дават дивидент, хващам бас няма да оперитат и да съшествуват след 20 г., просто нямат бъдеще - няма да ги изреждам
Но ЦКБ бъдете сигурни, че и 40 г. ще я има
Аман от бастуни на БФБ
Не е препоръкаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеВиж къде са им лихвите по депозити - 7.2%, експозицията към свързани лица сигурно е 80% от кредитния портфейл. Голяма част от тях са доста зле.
Весело посрещане на новата година и на теб!
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИмат голяма експозиция към свързани, това си е минус, няма спор... другият минус който виждам е ниската рентабилност, донякъде заради ниския процент на кредитите от активите /45%/. Но от гледна точка на риск това е плюс, заради по-малкия ливъридж...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНали току що мина увеличението на капитала, 45 млн. лева влязоха в банката, а капитализацията и в момента при 80 стотинки е 90 млн. общо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеНе само аз съм ги посочвал неведнъж назад в темата. Виждам че си любител на отчети, това е похвално. Виж Търговския регистър кои са им длъжниците и какви са техните баланси.
Коментар
-
ОК
Не само аз съм ги посочвал неведнъж назад в темата. Виждам че си любител на отчети, това е похвално. Виж Търговския регистър кои са им длъжниците и какви са техните баланси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзвинявай, още дремя....Би ли пояснил ?
Мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеМи то си има логични причини за това.
Uploaded with ImageShack.us
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОще ли се гърчите тук,няма ли да има край епопеята !?
или дъното още се не види Не е препоръка
Коментар
Коментар