If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
05-01-2012 - Заявления за допускане до търговия
В БФБ-София АД е постъпило заявление за допускане до търговия на последваща емисия, както следва:
- Емитент: ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CF);
- ISIN код на емисията: BG1100014973;
- Размер на емисията преди увеличението: 83 155 092 лв.;
- Размер на увеличението: 29 999 199 лв.;
- Размер на емисията след увеличението: 113 154 291 лв.;
- Номинална стойност на една акция: 1.00 /един/ лв.
Стотинки са защото се продадоха на най ниска цена 0.001 от там дори и да си имал 100000 права парите които вземащ от аукциона са само 100лв.
Парите от продадени права сега ги превеждат по сметките ни.
Права повече нямаш, просто ако искаш допълваш и купуваш акции от борсата на текуша цена 0.8... а не кокато ни ги предлагаха за 1.5лв.
Купил си 5 хил. акции на 84 ст. или общо за 4 200 лв., равняващи се по спомен на 4 200 000 права. Демек - сещаш се.
Препоръки няма, разнообразявам просто.
Жека ти май търсиш да се дразниш маи а.
Да съм казал че с парите от правата съм купувал акции, просто осведомих че съм ги получил, почваш да ме дразниш вече.
Можеш и да не си правиш труда да отговаряш.
Жека 5к(5000)бр. не са 5% аз не мажо.
Ще оправим цената бе,все някоя година ще стане, я от кога се клатим и още не сме потънали, достатъчно.
Купил си 5 хил. акции на 84 ст. или общо за 4 200 лв., равняващи се по спомен на 4 200 000 права. Демек - сещаш се.
Препоръки няма, разнообразявам просто.
Браво Чичо добре казано, а и БАКБ даваха дивидент преди кризата. Да не говорим колко европеиски компании от деситилетия го правят. Сега започнаха инвеститорите в БГ да се усещат и за дивидента
Не наричайте дивидента обезкървяващо и непосилно за едно дружество събитие...Даже и банково да е...КТБ да не би да се скапа като раздаде дивидент ? Не. Пак си прави по 50 млн печалба.
Много голяма част от парите раздадени като дивиденти се връщат в самото дружество...
А ефекта от рекламата и доверието на инвеститорите към това дружество е с многократен по-положителен ефект за мажоритаря.....
Тези мантри за декапитализация и бла-бла от раздаден дивидент вървяха преди 5 години. Сега АД , което не дава дивидент е обречено за пазара.....
Ако си спомните какво каза и шефа на СОФАРМА за да кътка акционерите - до 50% от печалбата за дивидент !!!
Коментар