Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
кой излиза
Структура на акционерния капитал на ЦКБ АД към 31.12.2011 г. :
ЦКБ Груп EАД 64.12%
Химимпорт АД 9.90%
УПФ Съгласие 5.13%
ЗАД Армеец 3.34%
Artio International Equity Fund 1.13%
Други 16.38%
Немците вече ги няма Artio/ Джулиос Беър/ доколкото знам си замразиха БГ позициите ? продават дребните или по скоро някой закъсал ДФ или ИП
Може ли да е индексния ? доста Софикс позиции се закрихаУмереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Много отдавна тук изобщо не става въпрос за мажоритар , отчети , капитализации , перспективи ... ... спекулации , сресдносрочни и дългосрочни хоризонти . Повечето от " инвеститорите " просто искат да продадат и да се махнат . Какавато е държавата и обществото - такава е и борсата . А някои искат дивиденти и зачитане от мажоритаря - какво уважение към плюнки ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеКупувай,народе.Това е най-продаваната стока на промоционални цени.
Тук си требват сериозни институционални инветиториThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеТук някои пак се е ядосал включително и аз.
Почвам и аз да натискам пък каквото стане.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар