Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБобане,
прочети днес интервюто на шефа на КФН в 7 дни.....или Дянков е пътник или СФ ще отива за покриване на дълговете на държавата....
Жалко но е истина.
А не мислиш ли.че и шефа на КФН може да е пътник за да прави такива резки изказвания...Всичко решава ББ ...не забравяй....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМи ти си знаеш.....купувай си как бяха,...Жабоци,....какви бяха другите..саламджииски.........дето давали дивиденти ...ама доживотно,че няма излизане от там...
Хайде Успехи....Чакам Дянков да внесе проекта за СФ в парламента......и да видим дали ще купува БГ акции и колко ....и какви.....Че там се иска ликвидност....не дивиденти......че няма да се вкарват 5к лева ....а милиони...Че така
прочети днес интервюто на шефа на КФН в 7 дни.....или Дянков е пътник или СФ ще отива за покриване на дълговете на държавата....
Жалко но е истина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСкачам да купувам защото имаше няколко свързани ПФ а след като вече не скачат да купуват и ние не скачаме защото си мислим че има някаква причина и във вестниците почнаха да се осещат.........
Хайде Успехи....Чакам Дянков да внесе проекта за СФ в парламента......и да видим дали ще купува БГ акции и колко ....и какви.....Че там се иска ликвидност....не дивиденти......че няма да се вкарват 5к лева ....а милиони...Че така
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТака си мислиш ти.......Ама си помни приказките,че при ръст първи ще скочиш да купуваш...
...днеска случайно погледнах Заложни къщи София Комерс....прехвалената акция ...обикновената...От ляво имаше две офери купува...
Викам си....ако някой вкара пари тук....цял живот ще си ги има.....Не дай си Боже да му потрябват пари...ама иначе давали дивиденти...Ама така е каквито ни инвеститорите,,такава ни и Борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Скоро говорих с едни руски банкерчета влезнали в ЗХБГ с милионче в долари..... бяха много доброномерени.....
Задал ли и си въпроса че останахте пет човека на кръст във Флагмана и сие.....
...днеска случайно погледнах Заложни къщи София Комерс....прехвалената акция ...обикновената...От ляво имаше две офери купува...
Викам си....ако някой вкара пари тук....цял живот ще си ги има.....Не дай си Боже да му потрябват пари...ама иначе давали дивиденти...Ама така е каквито ни инвеститорите,,такава ни и Борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе Монти...я ми обясни тогава,защо когато има цялостен ръст на Борсата тази акция е с един от наай-големите такива.Уж лош Мажоритар....а ако тръгне Борсата нагоре всички се лепвате за неговите акции...Миналата година ...от началото за два месеца направи над 80процента ръст....Или тогава Мажо беше друг...а Монти....или тогава са давали дивидент....
....Монти ако ти с твоите 5К лева зе мъчиш да купиш най-доброто,чужденците които купуват тук гледат най-ликвидното.
Ако имаш възможност говори с някой брокер от водещите ни ИП и ги питай колко от чужденците се интересъват от Мажоритар,дивиденти,....и т.н.
Скоро говорих с едни руски банкерчета влезнали в ЗХБГ с милионче в долари..... бяха много доброномерени.....
Задал ли и си въпроса че останахте пет човека на кръст във Флагмана и сие.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеМонти аз поне от десет години се чудя защо им е на ТИМ да са листвани на борсата ? Не съм правил сметка колко пари са получили от ИПО- та и увеличения на капитала ... ... Те си знаят сигурно .
ССВ едно увеличение на 7,2 лв което влезнах и аз.....
ХИМ на 4 лв ли беше на 7 ли......
Коментар
-
Абе Монти...я ми обясни тогава,защо когато има цялостен ръст на Борсата тази акция е с един от наай-големите такива.Уж лош Мажоритар....а ако тръгне Борсата нагоре всички се лепвате за неговите акции...Миналата година ...от началото за два месеца направи над 80процента ръст....Или тогава Мажо беше друг...а Монти....или тогава са давали дивидент....
....Монти ако ти с твоите 5К лева зе мъчиш да купиш най-доброто,чужденците които купуват тук гледат най-ликвидното.
Ако имаш възможност говори с някой брокер от водещите ни ИП и ги питай колко от чужденците се интересъват от Мажоритар,дивиденти,....и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПо-малко от 5 % ни делят от дъното през последните 5 г.
Аз доволно си усредних днес, та съм средно на 0.783 сега.
Лошото е че не мога повече тъй като нарасна до 3,4% от портфейла ми. Твърде множко като за Тимска акция дето и от символичен дивидент се срамуват.
А вчера ФТ пишат че ВАС и МС са решили да разпределят 50% от печалбите си като дивидент на акционерите.
Къде са техните банки, къде сме ние...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеdddd , много добре разбирам какво искаш да кажеш НО . на собствениците на ЦКБ им е безпределно ясно , че на мене и тебе не могат да разчитат за "да продадат " акции . Не могат да разичтат и на оголените фондове за доверително управление , на получаващите своите възнаграждения самодоволни управленци на пенсионни фондове също ( само на тяхните може би ). Щом като не могат да получат - няма и да дават , защото ТЕ СЕ ОПРАВЯТ В СИТУАЦИЯТА И БЕЗ НАС ! Лъвът дали си мисли какво да остави на лещоядите , след като е уловил сам плячката и е похапнал ? ...
Аз никого не защитавам . И аз искам дивиденти . Просто винаги когато съм търгувал съм се опитвал да се поставя на мястото на мажоритаря . Това ме кара да разсъждавам по начина , който споделям по - горе .
Ами като може без нас и ние можем без него.....прочети каква е задачата на борсата в чужбина и тогава пиши небивалици. Нема вече донори ....няма ИПОТА ,няма листвания .... отива се към делистване и да си яде лъвът сам попарката...
Коментар
-
И за спекуланти говориш . Ами спекуланти с по 2 - 3000 лева в джоба спекуланти ли са ?
Водим теоретични спорове много далеч от истината по нашите земи , която е коренно различна от тази в развитите борси и държави . Хайде бъде здрав !Last edited by xkm; 13.03.2012, 16:17.
Коментар
-
Кое е първично - яйцето или кокошката ...?
dddd , много добре разбирам какво искаш да кажеш НО . на собствениците на ЦКБ им е безпределно ясно , че на мене и тебе не могат да разчитат за "да продадат " акции . Не могат да разичтат и на оголените фондове за доверително управление , на получаващите своите възнаграждения самодоволни управленци на пенсионни фондове също ( само на тяхните може би ). Щом като не могат да получат - няма и да дават , защото ТЕ СЕ ОПРАВЯТ В СИТУАЦИЯТА И БЕЗ НАС ! Лъвът дали си мисли какво да остави на лещоядите , след като е уловил сам плячката и е похапнал ? ...
Аз никого не защитавам . И аз искам дивиденти . Просто винаги когато съм търгувал съм се опитвал да се поставя на мястото на мажоритаря . Това ме кара да разсъждавам по начина , който споделям по - горе .
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеМного отдавна тук изобщо не става въпрос за мажоритар , отчети , капитализации , перспективи ... ... спекулации , сресдносрочни и дългосрочни хоризонти . Повечето от " инвеститорите " просто искат да продадат и да се махнат . Какавато е държавата и обществото - такава е и борсата . А някои искат дивиденти и зачитане от мажоритаря - какво уважение към плюнки ?
Коментар
Коментар