Много отдавна тук изобщо не става въпрос за мажоритар , отчети , капитализации , перспективи ... ... спекулации , сресдносрочни и дългосрочни хоризонти . Повечето от " инвеститорите " просто искат да продадат и да се махнат . Какавато е държавата и обществото - такава е и борсата . А някои искат дивиденти и зачитане от мажоритаря - какво уважение към плюнки ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеКупувай,народе.Това е най-продаваната стока на промоционални цени.
Тук си требват сериозни институционални инветиториThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеТук някои пак се е ядосал включително и аз.
Почвам и аз да натискам пък каквото стане.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеако си мислиш, че само аз купувам, то тогава ги продай на мен
Ти купуваш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНа теб ли да ги продадеме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи кой ви кара да държите акциите на ЦКБ, на ХИМ-а или други ТИМ-аджийски акции???
продавайте ги и стига сте ревали вече...
Коментар
Коментар