IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

От колко време я наблюдаваш тая акция да те питам първо ??? Понеже аз имам опит с нея от 12 години.Ако си бил наблюдателен и си търгувал толкова време с тая артия колкото аз щеше да разбереш,защо казвам че ще иде около левчето.Дали ще е цената 1 лв или 1.10 лв не е толкова от значение.Тук се действа по същата схема както при Хима.
    Сега пък ми отговаряш с питане.... И определяш бъдещата цена ей така на базата на опита си от предишните 12 години. Ще ме спукаш от смех, ей....

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Така е, все някой трябваше да плати масрафа и това беше най бързата реакция,
      само де за кратко удари 1,28 ли бе?- стрест тест си беше и за пазара от 3,и нещо 1обл.ст./на нам колко си за 1акц. бързо смятат младежите не може да им се от рече!
      От разликата на внесения капитал и премийните резерви от отчетите за 1во 3м/19 и 4то 3м/18 се вижда,че конверсионната цена е била 3.22.Доста са се набутали облигационерите Това упражнение е донесло 45 мил. лв увеличение на собствения капитал.Не знам/не ми се смята дали само това е било достатъчно за успешното преминаване на теста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

Мога да ти продължа анализа....и Тръмп като наложи едни мита, и Борис Джонсън като извади Велика Британия от ЕС без споразумение, и, и, и..... Говориш ала-бала.... Аз те питах конкретно как определи, че цената на тази акция трябва да иде на левче, както твърдиш, но отговор не получавам...?
        От колко време я наблюдаваш тая акция да те питам първо ??? Понеже аз имам опит с нея от 12 години.Ако си бил наблюдателен и си търгувал толкова време с тая артия колкото аз щеше да разбереш,защо казвам че ще иде около левчето.Дали ще е цената 1 лв или 1.10 лв не е толкова от значение.Тук се действа по същата схема както при Хима.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение

Не съм сигурен дали това е помогнало,но до колкото помня.конвертираха облигациите в акции точно в началото на тестовете и така вдигнаха допълнително капитала,за да покрият провизиите за лошите кредити.Това обаче беше за сметка на облигационерите,които по спомени май бяха пенсионните фондове на Химимпорт. Така или иначе преминали са успешно теста.Поздравления.

Така е, все някой трябваше да плати масрафа и това беше най бързата реакция,
          само де за кратко удари 1,28 ли бе?- стрест тест си беше и за пазара от 3,и нещо 1обл.ст./на нам колко си за 1акц. бързо смятат младежите не може да им се от рече!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            Моите уважения към ЦКБ и мениджмънта й за особено доброто представяне в сравнение с другите две бг банки. Мисля, че вече е крайно време догодина да зарадват акционерите с дивидент, защото капиталовата база очевидно е адекватна, а кеш имат бол. Може и за обратно изкупуване да помислят, което поне частично да отиде като бенефит план за служителите.
            Не съм сигурен дали това е помогнало,но до колкото помня.конвертираха облигациите в акции точно в началото на тестовете и така вдигнаха допълнително капитала,за да покрият провизиите за лошите кредити.Това обаче беше за сметка на облигационерите,които по спомени май бяха пенсионните фондове на Химимпорт. Така или иначе преминали са успешно теста.Поздравления.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Вероятно и затова днешната цена финишира така.
              как успях днес да пропусна тази възможност ........ цената стигнала 1,74 ........ а аз съм проспал шанса си...

тц тц тц
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Идват лоши времена.Америка е пред прага на нова криза.България е пародия на държава.Как да расте тая артия и борсата като цяло.Всеки ден чуждестранните инвестиции ни напускат.Тия които са се набълбукали в БГ са лоша реклама за нея и други чужденци ще се страхуват да инвестират у нас.
                Мога да ти продължа анализа....и Тръмп като наложи едни мита, и Борис Джонсън като извади Велика Британия от ЕС без споразумение, и, и, и..... Говориш ала-бала.... Аз те питах конкретно как определи, че цената на тази акция трябва да иде на левче, както твърдиш, но отговор не получавам...?

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Моите уважения към ЦКБ и мениджмънта й за особено доброто представяне в сравнение с другите две бг банки. Мисля, че вече е крайно време догодина да зарадват акционерите с дивидент, защото капиталовата база очевидно е адекватна, а кеш имат бол. Може и за обратно изкупуване да помислят, което поне частично да отиде като бенефит план за служителите.
                  + 1

В тая връзка има покана за ОСА в ТР.
                  На 12.09.2019 г. в централата на банката
                  Предлага се печалбата за 2018 да отиде във фонд резервен.
                  Вероятно и затова днешната цена финишира така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

Може ли да обясниш защо трябва да отиде на левче, моля???
                    Идват лоши времена.Америка е пред прага на нова криза.България е пародия на държава.Как да расте тая артия и борсата като цяло.Всеки ден чуждестранните инвестиции ни напускат.Тия които са се набълбукали в БГ са лоша реклама за нея и други чужденци ще се страхуват да инвестират у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

За 4 месеца по 5000 на ден тук и при Хима смятай ги.Ще има джобни за Карибите.Затова клакьорите са
                      толкова сигурни ,че ще ни изпързаля.
                      А бре щом сте толкоз навити тарикати - кой от вас е взел къси позиции тук ???
                      И не казвайте , че не може ....
                      пехливани с доматени сърца плашите гаргите ...ама и за това не ставате
                      Last edited by Protokol; 29.07.2019, 18:26.
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Моите уважения към ЦКБ и мениджмънта й за особено доброто представяне в сравнение с другите две бг банки. Мисля, че вече е крайно време догодина да зарадват акционерите с дивидент, защото капиталовата база очевидно е адекватна, а кеш имат бол. Може и за обратно изкупуване да помислят, което поне частично да отиде като бенефит план за служителите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Чак пък да продава.. Прилича ли ти на продаване? Цяло лято до сега едва днес има някакъв обем, който може да се коментира.
                          За 4 месеца по 5000 на ден тук и при Хима смятай ги.Ще има джобни за Карибите.Затова клакьорите са
                          толкова сигурни ,че ще ни изпързаля.
                          Last edited by Grosss; 29.07.2019, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss

Щото зависи от кефа на маджо.Цяло лято държи 1,5-1,6 и продава и наесен когато всички си си мислят ,че ще скочи дум на 1 лев за да си върне
                            акциите продадени лятото.
                            Чак пък да продава.. Прилича ли ти на продаване? Цяло лято до сега едва днес има някакъв обем, който може да се коментира.
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Няма причина....не виждам кое ще натисне цената... най-много да гласуват за дивидент.....
                              Кога пък българска/да уточня с български мажоритар/ банка е давала дивидент, че сега да дава ! Те да могат да покриват изискванията пак е добре
                              Last edited by Zdravko; 29.07.2019, 16:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Няма причина....не виждам кое ще натисне цената... най-много да гласуват за дивидент.....
                                Няма какво да е натиска да видим днес ще удържи ли 1,60

Коментар

Working...
                                X