Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Да от тук ще е лесно в обратната посока
Дано си разкарал някой картоф
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениетрябва да се събере критична маса отдясно ...сериозните купувачи няма да се пънат за по 1-2 К и да надуват цената ...
Тук филма ми е ясен и скучен - лесно ще я докарат до 2 ...
Дано си разкарал някой картоф
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Цццц !!! Двата лева са мираж.Посоката е към левчето.После може пак да иде до 2 лв.Сега обаче няма да е времето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениетрябва да се събере критична маса отдясно ...сериозните купувачи няма да се пънат за по 1-2 К и да надуват цената ...
Тук филма ми е ясен и скучен - лесно ще я докарат до 2 ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеПодстригването на овцете почна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеТова ли беше?
Тук филма ми е ясен и скучен - лесно ще я докарат до 2 ...Last edited by X_Y; 29.07.2019, 11:58.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеМоже и стабилна да е банката, ама като не дава дивидент, все едно си отписал парите дадени за покупка на акциите й.Last edited by Protokol; 29.07.2019, 10:33.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
форума бе заключен и нямаше как да поздравя банката с успеха който е безспорен и без значение как е постигнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВече се бях притеснил, че Полки не се появява с компетентното си мнениеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар