IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение

Очаквам това набутване да изглежда така само в краткосрочен план, защото носи и странични рискове за и без това вечно хулените пенсионни фондове, които предполагам са сред конвертиралите. Така или иначе конверсионната цена изглежда разумна на фона на отчетите, защо да не видим пазарната близо до нея в скоро време. В холдинга би трябвало да ги мислят тези неща. Аз съм оптимист.
    тук във форума чакаме да видим пазарната близо до конверсионната цена вече 6 години!!!

но не бива да се забравя, че не всички облигационери конвертираха в акции ...... напротив ..... увеличението на капитала го направиха горе-долу по равно само ПФ около групата и Армеец които по този начин ощетиха акционерите в Химимпорт
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

И отчета и резултатите няма да помогнат.Инерцията за сега е надолу.Дори и да подскочи малко пак ще върне.Няма пари на борсата а само дребни интусиасти и крадливи фондове.Според теб бих изчакал с покупките.Аз също ще вляза но не и на тези цени.
      Чакай, твоя грижа...
      Досега въпреки, че бях фен имах леко съмнение относно управлението....вече не.... Може и да ти е странно, но за мен вече е най- сигурната позиция на БФБ с най- сериозна възможност за профит
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        +++
        И още нещо много важно - отчета+резултата от теста окончателно отказаха продавачите...
        Лично аз оттук надолу бих допълвал ....и вече не ме е страх, че ще ми стане голям пакета....
        И отчета и резултатите няма да помогнат.Инерцията за сега е надолу.Дори и да подскочи малко пак ще върне.Няма пари на борсата а само дребни интусиасти и крадливи фондове.Според теб бих изчакал с покупките.Аз също ще вляза но не и на тези цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ташунка лупкане знаеш добре няма как да има ако не се появят големите купувачи. Шепата дето сме останали на борсата това са ни силите . Най много някой да си реинвестира дивидентите от другите компании.
          Знам,знам.Затова не бързам,но нали виждаш,че има и наивници които им се привиждат ралита.За тях ми е закачката .Иначе на всички умни пожелавам успех!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ташунка лупкане знаеш добре няма как да има ако не се появят големите купувачи. Шепата дето сме останали на борсата това са ни силите . Най много някой да си реинвестира дивидентите от другите компании.
            +++
            И още нещо много важно - отчета+резултата от теста окончателно отказаха продавачите...
            Лично аз оттук надолу бих допълвал ....и вече не ме е страх, че ще ми стане голям пакета....
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Как в ралито ? Лупкате ли ги или само зяпате ? Като гледам оборота май само приказките останаха.

Коментар

• Как в ралито ? Лупкате ли ги или само зяпате ? Като гледам оборота май само приказките останаха.

Коментар

• Резултатите от тези стрес тестове са нещо, което знаеме от 2016. Нищо ново, не знам защо ги правиха пак? Новото щеше да е покана за Чакалнята на Еврозоната, това вече е друго, и банките, и цялата икономика отиват на друго ниво..но по тази тема нищо, така, че и тези стрес тестве са нищо, ако не последва Чакалня.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение

От разликата на внесения капитал и премийните резерви от отчетите за 1во 3м/19 и 4то 3м/18 се вижда,че конверсионната цена е била 3.22.Доста са се набутали облигационерите Това упражнение е донесло 45 мил. лв увеличение на собствения капитал.Не знам/не ми се смята дали само това е било достатъчно за успешното преминаване на теста.
                    Очаквам това набутване да изглежда така само в краткосрочен план, защото носи и странични рискове за и без това вечно хулените пенсионни фондове, които предполагам са сред конвертиралите. Така или иначе конверсионната цена изглежда разумна на фона на отчетите, защо да не видим пазарната близо до нея в скоро време. В холдинга би трябвало да ги мислят тези неща. Аз съм оптимист.

Коментар

• Ако се елиминира ефекта от повишението на печалбата от операции с ценни книжа и промяна на валутните курсове,печалбата на акция ще е 0.16 лв,/акц. в сравнение с 0.15 лв. миналото 3мес. Май банката трябва да включи в името си "инвестиционна".

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Не знам какво още трябва, за да се качи цената...
                        Аз също съм много доволен от отчета и от резултата на стрес тестът но лятната слаба търговия си казва думата. Надявам се есента да тръгне и тук търговията

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3490987[/ATTACH]
                          Нови инвеститори ?

или някой от текущите да иска да си увеличи пакета.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3490987[/ATTACH]
                            Уау - чудесен резултат!!!
                            Едва ли в неконс. на Хим ще има нещо интересно, но ...знам ли - дано не закъснее 2-3 месеца пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

Сега пък ми отговаряш с питане.... И определяш бъдещата цена ей така на базата на опита си от предишните 12 години. Ще ме спукаш от смех, ей....
                              Недей да не се задавиш.По-добре си поплачи.

Коментар

• Не знам какво още трябва, за да се качи цената...

Click image for larger version

Name:	ccb.jpg
Views:	1
Size:	41.9 КБ
ID:	3490987

Коментар

Working...
                                X