Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеОпитвам се да мисля в някаква последователност вземайки в предвид миналите години
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Аз мисля че така направени нещата са си ОК и декември цената ще е равна на тази при конвертирането …. а това е основа за промяна за цената и при ХИМ при справедливите нива над петаркаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Знам,знам.Затова не бързам,но нали виждаш,че има и наивници които им се привиждат ралита.За тях ми е закачката.Иначе на всички умни пожелавам успех!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЧакай, твоя грижа...
Досега въпреки, че бях фен имах леко съмнение относно управлението....вече не.... Може и да ти е странно, но за мен вече е най- сигурната позиция на БФБ с най- сериозна възможност за профит
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеАз мисля че така направени нещата са си ОК и декември цената ще е равна на тази при конвертирането …. а това е основа за промяна за цената и при ХИМ при справедливите нива над петарка
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Именно, това ме кара да мисля, че ако от холдинга не са глупави, а те не са, няма да оставят този опашат риск да им тежи дълго време.
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНали се сещаш какъв скандал може да им спретне някой недоброжелателfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
тук във форума чакаме да видим пазарната близо до конверсионната цена вече 6 години!!!
но не бива да се забравя, че не всички облигационери конвертираха в акции ...... напротив ..... увеличението на капитала го направиха горе-долу по равно само ПФ около групата и Армеец които по този начин ощетиха акционерите в Химимпорт
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеРезултатите от тези стрес тестове са нещо, което знаеме от 2016. Нищо ново, не знам защо ги правиха пак? Новото щеше да е покана за Чакалнята на Еврозоната, това вече е друго, и банките, и цялата икономика отиват на друго ниво..но по тази тема нищо, така, че и тези стрес тестве са нищо, ако не последва Чакалня.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Очаквам това набутване да изглежда така само в краткосрочен план, защото носи и странични рискове за и без това вечно хулените пенсионни фондове, които предполагам са сред конвертиралите. Така или иначе конверсионната цена изглежда разумна на фона на отчетите, защо да не видим пазарната близо до нея в скоро време. В холдинга би трябвало да ги мислят тези неща. Аз съм оптимист.
но не бива да се забравя, че не всички облигационери конвертираха в акции ...... напротив ..... увеличението на капитала го направиха горе-долу по равно само ПФ около групата и Армеец които по този начин ощетиха акционерите в Химимпортfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
И отчета и резултатите няма да помогнат.Инерцията за сега е надолу.Дори и да подскочи малко пак ще върне.Няма пари на борсата а само дребни интусиасти и крадливи фондове.Според теб бих изчакал с покупките.Аз също ще вляза но не и на тези цени.
Досега въпреки, че бях фен имах леко съмнение относно управлението....вече не.... Може и да ти е странно, но за мен вече е най- сигурната позиция на БФБ с най- сериозна възможност за профитЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение+++
И още нещо много важно - отчета+резултата от теста окончателно отказаха продавачите...
Лично аз оттук надолу бих допълвал ....и вече не ме е страх, че ще ми стане голям пакета....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ташунка лупкане знаеш добре няма как да има ако не се появят големите купувачи. Шепата дето сме останали на борсата това са ни силите. Най много някой да си реинвестира дивидентите от другите компании.
.Иначе на всички умни пожелавам успех!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ташунка лупкане знаеш добре няма как да има ако не се появят големите купувачи. Шепата дето сме останали на борсата това са ни силите. Най много някой да си реинвестира дивидентите от другите компании.
И още нещо много важно - отчета+резултата от теста окончателно отказаха продавачите...
Лично аз оттук надолу бих допълвал ....и вече не ме е страх, че ще ми стане голям пакета....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
Коментар