IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 3.2 до влизането в чакалнята Ще ги видим преди изборите. Както и увеличение на капитала при ПИБ. И инвестбанк
    шефа е разпоредил на всички предизборно да оправят бакиите!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Полки изтъркахте се с Ташунко приемете че сте сгрешили болката ще е по поносима скоро 2 лв
      на 2 лв. ПФ ще стоплят , че трябва да се включат.... Вероятно в момента се чудят какво в повече им дава Софарма

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

няма смисъл да се опитваш ........ изобщо не ти се отдава

Полки изтъркахте се с Ташунко приемете че сте сгрешили болката ще е по поносима скоро 2 лв

Коментар

• Скоро не съм виждал реклама на банката, но могат да използват това в една рекламна кампания :

"Банката , която няма нужда от подкрепа, но има гаранция за качество и стабилност от ЕЦБ"
          Last edited by Protokol; 01.08.2019, 13:10.
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Разбира се! Жалко че се различаваме с теб.
            Да. Жалко за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

И ти ли си от умните?!?
              Разбира се! Жалко че се различаваме с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                Опитвам се да мисля в някаква последователност вземайки в предвид миналите години
                няма смисъл да се опитваш ........ изобщо не ти се отдава

Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

Аз мисля че така направени нещата са си ОК и декември цената ще е равна на тази при конвертирането …. а това е основа за промяна за цената и при ХИМ при справедливите нива над петарка​​​​​​​
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Знам,знам.Затова не бързам,но нали виждаш,че има и наивници които им се привиждат ралита.За тях ми е закачката .Иначе на всички умни пожелавам успех!!
                  И ти ли си от умните?!?

Коментар

• Опитвам се да мисля в някаква последователност вземайки в предвид миналите години

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Чакай, твоя грижа...
                      Досега въпреки, че бях фен имах леко съмнение относно управлението....вече не.... Може и да ти е странно, но за мен вече е най- сигурната позиция на БФБ с най- сериозна възможност за профит
                      Всеки сам си управлява парите.Успех щом мислиш,че си на прав път!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                        Аз мисля че така направени нещата са си ОК и декември цената ще е равна на тази при конвертирането …. а това е основа за промяна за цената и при ХИМ при справедливите нива над петарка
                        Искаш да кажеш, че предстои брутално рали?

Коментар

• Аз мисля че така направени нещата са си ОК и декември цената ще е равна на тази при конвертирането …. а това е основа за промяна за цената и при ХИМ при справедливите нива над петарка

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение

Именно, това ме кара да мисля, че ако от холдинга не са глупави, а те не са, няма да оставят този опашат риск да им тежи дълго време.
                            дано

Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            Нали се сещаш какъв скандал може да им спретне някой недоброжелател
                            не се сещам ....... поясни...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

тук във форума чакаме да видим пазарната близо до конверсионната цена вече 6 години!!!

но не бива да се забравя, че не всички облигационери конвертираха в акции ...... напротив ..... увеличението на капитала го направиха горе-долу по равно само ПФ около групата и Армеец които по този начин ощетиха акционерите в Химимпорт
                              Именно, това ме кара да мисля, че ако от холдинга не са глупави, а те не са, няма да оставят този опашат риск да им тежи дълго време. Нали се сещаш какъв скандал може да им спретне някой недоброжелател

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                                Резултатите от тези стрес тестове са нещо, което знаеме от 2016. Нищо ново, не знам защо ги правиха пак? Новото щеше да е покана за Чакалнята на Еврозоната, това вече е друго, и банките, и цялата икономика отиват на друго ниво..но по тази тема нищо, така, че и тези стрес тестве са нищо, ако не последва Чакалня.
                                да не са луди ЕЦБ да вземат под крилото си още поне две гнили бг ябълки при положение, че си имат достатъно такива и в италия, и в гърция, че дори и в германия...

Коментар

Working...
                                X