If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
3.2 до влизането в чакалнята Ще ги видим преди изборите. Както и увеличение на капитала при ПИБ. И инвестбанк
шефа е разпоредил на всички предизборно да оправят бакиите!
Аз мисля че така направени нещата са си ОК и декември цената ще е равна на тази при конвертирането …. а това е основа за промяна за цената и при ХИМ при справедливите нива над петарка
Чакай, твоя грижа...
Досега въпреки, че бях фен имах леко съмнение относно управлението....вече не.... Може и да ти е странно, но за мен вече е най- сигурната позиция на БФБ с най- сериозна възможност за профит
Всеки сам си управлява парите.Успех щом мислиш,че си на прав път!
Аз мисля че така направени нещата са си ОК и декември цената ще е равна на тази при конвертирането …. а това е основа за промяна за цената и при ХИМ при справедливите нива над петарка
тук във форума чакаме да видим пазарната близо до конверсионната цена вече 6 години!!!
но не бива да се забравя, че не всички облигационери конвертираха в акции ...... напротив ..... увеличението на капитала го направиха горе-долу по равно само ПФ около групата и Армеец които по този начин ощетиха акционерите в Химимпорт
Именно, това ме кара да мисля, че ако от холдинга не са глупави, а те не са, няма да оставят този опашат риск да им тежи дълго време. Нали се сещаш какъв скандал може да им спретне някой недоброжелател
Резултатите от тези стрес тестове са нещо, което знаеме от 2016. Нищо ново, не знам защо ги правиха пак? Новото щеше да е покана за Чакалнята на Еврозоната, това вече е друго, и банките, и цялата икономика отиват на друго ниво..но по тази тема нищо, така, че и тези стрес тестве са нищо, ако не последва Чакалня.
да не са луди ЕЦБ да вземат под крилото си още поне две гнили бг ябълки при положение, че си имат достатъно такива и в италия, и в гърция, че дори и в германия...
Коментар