IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Малко са един автобус спекуланти. При липса на големи, трябват десетина пъти повече малки играчи, за да не останем най-бутиковата борса.
    До такава мисъл стигнах след наблюдение по сисибанк-оборотите след ЕЦБ-проверките...
    То не че е нужно и да se правят сложни сметки за да се сети човек.... Ако успее да стигне 2-2,1 лв ще е добро постижение, според мен, но дори и да избута там летвата, ако няма кой да задържи нивото, пак може да последва лек наклон обратно, ...това като предположение и в никакъв случай не като препоръка
    Съгласен, но толкова ли няма някой външен дето да се престраши да налази нашата кочинка. Вярно, че имаме много "-", но все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Кой затапи движението, кой?
      Малко са един автобус спекуланти. При липса на големи, трябват десетина пъти повече малки играчи, за да не останем най-бутиковата борса.
      До такава мисъл стигнах след наблюдение по сисибанк-оборотите след ЕЦБ-проверките...
      То не че е нужно и да se правят сложни сметки за да се сети човек.... Ако успее да стигне 2-2,1 лв ще е добро постижение, според мен, но дори и да избута там летвата, ако няма кой да задържи нивото, пак може да последва лек наклон обратно, ...това като предположение и в никакъв случай не като препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Това си е твой проблем, разбира се.
        Наистина сладък голям проблем ми е да гледам как сметката се пълни яко.Поради тая причина реших вчера да отида на гръцките плажове.Намерих един страшен хотел според моите изисквания и сега се наслаждавам на обстановката.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

е така ще кажеш...…. взимай си трохите, ние ще обираме парсата
          Ти ако ги имаше тези трохи нямаше да можем да ти затворим устата.Твоят портфейл на борсата е по-малък от трохите които взимам ежемесечно .Ти си малко гушерче а искаш да си голям крокодил Това последното е от великият Тодор Колев .

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Кой затапи движението, кой?
            Как кой, главния регулировчик отвъд голямата вода.

Коментар

• Кой затапи движението, кой?

Коментар

• Тук дали купувача е един и същ.

Коментар

• Днес очаквам интересни нива

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Бих приел че съм сгрешил ако съм имал намерение да купувам а аз въобще нямах и нямам такова при тия цени.В ЦКБ ще вляьа на около левчето.Сега ми е много добре да си прибирам наемчета и дивидентчета.
                    Това си е твой проблем, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Бих приел че съм сгрешил ако съм имал намерение да купувам а аз въобще нямах и нямам такова при тия цени.В ЦКБ ще вляьа на около левчето.Сега ми е много добре да си прибирам наемчета и дивидентчета.
                      е така ще кажеш...…. взимай си трохите, ние ще обираме парсата

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Полки изтъркахте се с Ташунко приемете че сте сгрешили болката ще е по поносима скоро 2 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Да. Жалко за теб.
                          Никак даже.Бих се чувствал много зле ако приличах на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                            3.2 до влизането в чакалнята Ще ги видим преди изборите. Както и увеличение на капитала при ПИБ. И инвестбанк
                            шефа е разпоредил на всички предизборно да оправят бакиите!
                            А дано, ама надали ще се случат тия неща особено скоро...здравословния реализъм по скоро казва йок.
                            Всеки случай не пипам и кьорава артишка тук преди рв 0.5. Без дивидент, със - повече.

Коментар

• Моля, не политизирайте темата.
                              रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                                3.2 до влизането в чакалнята Ще ги видим преди изборите. Както и увеличение на капитала при ПИБ. И инвестбанк
                                шефа е разпоредил на всички предизборно да оправят бакиите!
                                Ти сериозно ли ги пишеш тези небивалици....
                                В страната кипи напрежение и така ще избухне скоро че Шефа ти и в Барселона не мож се скри....
                                Ама нЕкой живеят в розов балдахин.....
                                Това прасета ,това ЕГН ,това пенсии ,това съдебна система , корупция ,това самолети ,нои, здравна система...
                                Недоволството срещу Фандъкова е над 53% в София....недоволството срещу Тотев е по голямо от срещу Фандъкова заради окрадените от тях пари...
                                Прокуратурата е трън на над 72% от хората в София...
                                Така че изборите не се купуват щото в София имат пари ....и с 50 лв не мож ги купи...
                                А паднат ли София и Пловдив ,Тиквата е пътник...

Коментар

Working...
                                X