Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКой затапи движението, кой?
До такава мисъл стигнах след наблюдение по сисибанк-оборотите след ЕЦБ-проверките...
То не че е нужно и да se правят сложни сметки за да се сети човек.... Ако успее да стигне 2-2,1 лв ще е добро постижение, според мен, но дори и да избута там летвата, ако няма кой да задържи нивото, пак може да последва лек наклон обратно, ...това като предположение и в никакъв случай не като препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Това си е твой проблем, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
е така ще кажеш...…. взимай си трохите, ние ще обираме парсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКой затапи движението, кой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Бих приел че съм сгрешил ако съм имал намерение да купувам а аз въобще нямах и нямам такова при тия цени.В ЦКБ ще вляьа на около левчето.Сега ми е много добре да си прибирам наемчета и дивидентчета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Бих приел че съм сгрешил ако съм имал намерение да купувам а аз въобще нямах и нямам такова при тия цени.В ЦКБ ще вляьа на около левчето.Сега ми е много добре да си прибирам наемчета и дивидентчета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Полки изтъркахте се с Ташунко приемете че сте сгрешили болката ще е по поносима скоро 2 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Да. Жалко за теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение3.2 до влизането в чакалнята Ще ги видим преди изборите. Както и увеличение на капитала при ПИБ. И инвестбанк
шефа е разпоредил на всички предизборно да оправят бакиите!
Всеки случай не пипам и кьорава артишка тук преди рв 0.5. Без дивидент, със - повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение3.2 до влизането в чакалнята Ще ги видим преди изборите. Както и увеличение на капитала при ПИБ. И инвестбанк
шефа е разпоредил на всички предизборно да оправят бакиите!
В страната кипи напрежение и така ще избухне скоро че Шефа ти и в Барселона не мож се скри....
Ама нЕкой живеят в розов балдахин.....
Това прасета ,това ЕГН ,това пенсии ,това съдебна система , корупция ,това самолети ,нои, здравна система...
Недоволството срещу Фандъкова е над 53% в София....недоволството срещу Тотев е по голямо от срещу Фандъкова заради окрадените от тях пари...
Прокуратурата е трън на над 72% от хората в София...
Така че изборите не се купуват щото в София имат пари ....и с 50 лв не мож ги купи...
А паднат ли София и Пловдив ,Тиквата е пътник...
Коментар
Коментар