Другото лошо е , че Атера падна..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМного интересно мнение. Всеки който е писал анти не разбира нищо. Факта, че акцията се е срутила е случайно съвпадение с тяхното необосновано мнение. От тук стигам до извода, че феновете на позицията от последните години са неразбрани от пазара гении. Отделно всяко мнение, което съвпада с твоето е добре дошло, но всички други трябва да се преследват строго.
Пълно е с хора, които си въобразяват, че причината за техните проблеми се крие някъде извън тях. В твоя случай, това са гадните хейтъри. Докато не погледнеш към себе си няма да има оправия. Имаше едно момче Геко говорихме му тези неща, не се вслуша и някак си изчезна. Между другото какъв беше предишния ти ник? Мислил ли си какъв ще бъде следващия?
Наистина ще е добре КФН да дезинфекцира тук-там,че много лъжи в последно време се изписаха.То не бяха фалити,то не бяха какви ли не кредити....И накрая за какво.....
Ами ОК вчера си каза...Поне си го призна.То на всички беше ясно де.Иска ,човекът ,ако може някой да си продаде акции в ХИМа примерно и да купи евентуално негови Атери или ФПП....Няма лошо ....ама не по тоя начин.
И наистина е успял.Днес се сетих за един мишок дето оня ден се похвали,че продал ХИМа и си купил Атера...и накрая като се качила как му избила загубите.....Значи върви този модел....Лъжеш ,манипулираш....все някой се хваща.
Лошото е ,че КФН спи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеИма едно правило не влизай в спор, ако не виждаш какви ползи ще извлечеш. То кво излиза че тука тези дето пишат анти, нямат никакви икономически и инвеститорски познания жива спекула - браво. То и от последните месеци само спекулиране, та какъв е смисъла се спори - като всеки заинтересован може да провери това което се говори базирано на факти или на мокри сънища е.
Проблема на форума е че е силно либерален и се изказват мнения и то в повечето случаи са глупави - едно смъмряне от КФН стил П.Караиванов и гледай как ще се вдигне 10кратно престижа.
Пълно е с хора, които си въобразяват, че причината за техните проблеми се крие някъде извън тях. В твоя случай, това са гадните хейтъри. Докато не погледнеш към себе си няма да има оправия. Имаше едно момче Геко говорихме му тези неща, не се вслуша и някак си изчезна. Между другото какъв беше предишния ти ник? Мислил ли си какъв ще бъде следващия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоже да има буря на международните пазари за десетина дни и е хубаво да има кеш....
А изпечени стари майстори са казали, че "парите са като кръвоносна система за борсата" !
Нямаме основание, да го пренебрегвамеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобре, че поне не са много. С теб сме съакционери във фармата. Имаме колизия и при планината - нямам от нея, но имам мцх Както му казва императора - любовното послание
(Ще ми се и аз да поразчистя някои шитове и да си оставя 4-5 позицийки, не повече) Да видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСофарма ,Доверие, Инд. капитал, Стара планина и малко Емка ,Еларг , Атерата я продадох...
Комерс и Дойче банк , ....
(Ще ми се и аз да поразчистя някои шитове и да си оставя 4-5 позицийки, не повече) Да видим...Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСложна е работата, значи, (щом са отдолу и отгоре). Но успех за смелостта!
А другаде имаш ли интерес (изключваме оцк, да не даваме на аудиторията да се активира, като чуят оцк и може да изкушат в приказките , но говорим и за други хим-позиции)
Софарма ,Доверие, Инд. капитал, Стара планина и малко Емка ,Еларг , Атерата я продадох...
Комерс и Дойче банк , ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕто знаех си какво преставляваш ,дойде време да броиш мойте пари.....всичко друго беше фасада и поза....
То това си имаше и диагнозаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа отгоре и отдолу.....
А другаде имаш ли интерес (изключваме оцк, да не даваме на аудиторията да се активира, като чуят оцк и може да изкушат в приказките , но говорим и за други хим-позиции)Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Тои е " Голем " инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМонти, държиш ли хартии тук ?Last edited by Монти; 24.08.2012, 12:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМонти, държиш ли хартии тук ?
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам акции с количество броят на пръстите на двете ръце...
Тои е " Голем " инвеститорНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСладур
Аз съм сладур а ти какъв си....в очите на другите...Балък ,Герой , Нервак , Досадник ,Мазохист, Комарджия , Алтруист,Заблуден , Оптимист в ТИМ,Спекулант избери си и го кажи ....защото ми писна да защищаваш една губеща акция и да се преставяш за Инвеститор .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Човекът който ти каза че си бесепарска подлога е същият Полки с който се съгласяваш сега ,което означава че си такъв наистина ...съветнико.
А за ТИМ да обвиниш един от най големите им опоненти от 2009 г че се е напълнил с техни акции е шизифренично но това е от инструментите на Циганина от Столипиново когато си говореше с два ника Джак Даниелс и 1912 близо час....
Така че добре дошъл Марков в групата на щастливите кокошки на ТИМ - цената показва кой е прав....маркет е всичко с обиди няма да оправиш вложенията си нито мажоритара....Още марко ще те сложа в игноре като трети паж на Полки след Бате Гойко....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар