Първоначално изпратено от RAFAL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЗдравей и за много години!
Не съм се замислял за кобосите, прегледах нямам такива, явно си показва пак посредника, без уточнение на каква платформа е. Или просто досега не съм попадал на кобос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЗдравей и за много години!
Не съм се замислял за кобосите, прегледах нямам такива, явно си показва пак посредника, без уточнение на каква платформа е. Или просто досега не съм попадал на кобос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеАз ползвам платформата Карол Брокер и потвърждавам, че се виждат ИП, или клиент на ИП, с който си сключил сделката. Не се виждат само, ако насрещната страна е КОБОС. Скрииншот не знам дали някой ще ти пусне, но това че не знаеш за това инфо не означава, че не съществува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеНяма да влизам в тона ти, И МИСЛЯ ЧЕ Е ДОБРЕ да запазиш БОН тона непаднал от МАРС!
БЪДИ ДОБЪР И ТРЕСНИ ТУК ЕДИН скриИншот НА сделка та да докажеш тезата си, МОЛЯ!
Надявам се е достатъчно, повече щях да оставя, но реших, че няма смисъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеНяма да влизам в тона ти, И МИСЛЯ ЧЕ Е ДОБРЕ да запазиш БОН тона непаднал от МАРС!
Няма да споря с теб,камо ли да "тресна" скрийншот.....Мисля,че колегите разбират защо
Коментар
-
иди и си провери сам в реално време щом толкова хора ти го пишат във форума, а ти не им вярваш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОт колегите който имат кинти и са фенове на позицията ....
Има ли някой който да купува над тези цени от 73 ст до 90 ст и да ми каже причините заради който ще го напарви... иначе чувството си е чувство но парите са си мой.......
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМоже да спорим много, но реално няма как. Позаинтересувай се .. Дори в ИП - брокерите и бек офиса не виждат.
Инфото се получава чак след обработката на файловете!
Ако смяташ, че има подобна платформа били ми казал коя е, ще проверя лично?
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезащо в минало време ................... вече нямаш ли подобно усещане???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМоже да спорим много, но реално няма как. Позаинтересувай се .. Дори в ИП - брокерите и бек офиса не виждат.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКаролската плаатформа
КаролБрокер
Абе ти от Марс ли падаш.....Боже,боже
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти,причината е една ...и е много проста........за да продаде над 90ст
Коментар
-
КаролБрокер
Абе ти от Марс ли падаш.....Боже,боже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОт колегите който имат кинти и са фенове на позицията ....
Има ли някой който да купува над тези цени от 73 ст до 90 ст и да ми каже причините заради който ще го напарви... иначе чувството си е чувство но парите са си мой.......
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТцъ, има си платформи, сключваш сделка и показва кой ти е продал.
Коментар
Коментар