Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеXETRA и норм. база не позволяват да се вижда отсрещната страна!
Тя се вижда само във файловете които си разменят ИП, ЦД и БФБ. Сиреч могат да бъдат обявени тук, САМО при добро желание от някого от администрацията или служител на ИП страна по сделката!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеДа, да спомням си. Гледах си сега платформата, но никъде няма кой е другия посредник.
Тя се вижда само във файловете които си разменят ИП, ЦД и БФБ. Сиреч могат да бъдат обявени тук, САМО при добро желание от някого от администрацията или служител на ИП страна по сделката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеснощи написах, че днес ще е над 70 ст., а одевее написах, че я очаквам на 95
иначе минимум 85 стинки ще струва акцията при положение, че по останалите позиции няма ъп и ако артио са свършили пакета
цени под 60 стинки няма да видим повече...
Акции имам, препоръки нямам никакви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПолки, спри да се заяждаш с хората умолявам те. Свали си да гледаш някой филм да се поуспоиш. Последно предупреждение преди бан на всичките ти 5 ника....Last edited by 2012; 10.01.2013, 01:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСега ми кажи ти, Полки, как ги виждаш цялостно нещата, а също и утре какво ще е развитието, това ли беше или докъде според теб ще търчи влака? Спомена нещо за 95 стинки.
иначе минимум 85 стинки ще струва акцията при положение, че по останалите позиции няма ъп и ако артио са свършили пакета
цени под 60 стинки няма да видим повече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012жека, пак ти ли , бе???"
Както и с айсберга, така и сега, опитвам се винаги да мисля. И сега се получи понеже не е сложно да драснеш на брокера и да ти каже насрещната. Не един и двама мисля са го правили.
Сега ми кажи ти, Полки, как ги виждаш цялостно нещата, а също и утре какво ще е развитието, това ли беше или докъде според теб ще търчи влака? Спомена нещо за 95 стинки.
Бройки имам, препоръки нямам, освен за успокоение и смирение и коментари по темата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИзвинявай коле, ама след тоя ти пост все едно казваш: Аз съм малоумник!
Кви бяха тия простотии дето писа в темата предните дни!?
И аз имах вашето мислене, обаче преди повече от половин година и влезнах с рогата напред. В следствие на което държа ЦКБ и до момента ми трупаше само загуби. Аз не обичам загуби и мразя да осреднвам, пък и за разлика от вас не съм мултимилонер, за да мога да пускам buy айсберги след всяко по-голямо падане на цената. (sarcasm) Също така нямам и leverage, така че не ме касае вариацията тук. От моя гледна точка няма логика да наливам ресурс в нещо, което е като цяло доста рисково, от където и да го погледнеш. Просто доста по-логично е да инвестираш в нещо друго. В CEE има много готини банки със значително по-нисък риск и висок dividend yield. Просто гледам на ЦКБ, като инвестир, а не като спекулант. Простичък buy and hold и за това не ми се занимава да следя движения. Това го оставам за форумните гурота, които винаги купуват на дъното и продават на върха..The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение...И вчера имаше един, който обясняваше, че вчерашните покупки били направени с парите от продажбите по другите позиции. Явно е гледал и смятал нещо друго и сериозно се беше объркал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепреди години можеше да се гледа дори и на кой посредник са ордерите в системата преди да купиш ............... после спряха да дават тази информация ............... сега едва ли са направили нещо по въпроса и ми се струва, че искат да изгонят всичките си клинети
сега има някои посредници които дават инфо с кой си извършил сделката ................. и мисирката ползва такава платформа, но не казва на кой е продала днес
Коментар
Коментар