Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеУмно момче ще излезеш в крайна сметка. От публичните банки само ЦКБ си заслужава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХе хе... в тази тема сте страшни хумористи. Нищо, няма лошо, забавлявайте се. Щото и на мен ми е весело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениебай дъ уй - не, там продадох, че нали ти следвах съветаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАбе вие в тази банка имате достъп до investipedia ли че го провери толкова бързо какво е? Взимаш поста ми от датата, на която съм го постнал и на тази база го изчисляваш.
By the way ти и там ли си купил на абсолютния минимум?
бай дъ уй - не, там продадох, че нали ти следвах съвета
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеето пак определения - какво било глупаво, какво не. Отварям тълковния речник за "г.упаво" и ми казва: "изказвания на ghettoff"The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеможе би сам трябва да осъзнаеш какво е преди да го използваш. Нали осъзнаваш че твоето нру е различно от моето?
By the way ти и там ли си купил на абсолютния минимум?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСега искаш да те уча и на това как се изчислява HPY ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИзвинявай, не исках да те наричам малоумен. Но е глупаво да не осребриш движение от 30%. Ако си убеден, че посоката е на север пак ще купиш.. Но докато държиш горещи картофи, наистина не може да си сигурен дали няма да си опариш езика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеПиБ-също скочи с 25% бай дъ уейThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениепоредния, който ръси определения ей така. само малоумните наричат други малоумни. разумните действат по друг начин.
п.с. аз спадам към малоумните, купили на малоумна цена и непродали на такущата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениепоредния, който ръси определения ей така. само малоумните наричат други малоумни. разумните действат по друг начин.
п.с. аз спадам към малоумните, купили на малоумна цена и непродали на такущата.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
Ето това им споделих на момчета, но пък то се оказа че в такъв момента, че някой им пусна някакъв слух и цената се качи. Това че през този период се качват само акции на Химипорт, а другите банки седят на едно място явно няма никакво значение. Хората си го обясняват с промяна в сантимента.
Коментар
Коментар