Някой ,ще влезе ли на .."Цитат" при мен....и да го копне и сложи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Не ззнам дали ме режат в темата за Софарма,ама ....:0
Това се отнася за Софарма по-долу
Ами как защо,за да купиш много акции,мнооого...затова.Естествено няма да чакаш 3лв.Ако си взел на 2.10(примерно) а предлагане ..дал Господ на тази цена ,вижда се последните дни,ще развързваш с айсберги между 2.60-2.80........И ще си поне 30% средно претеглено напред......Естествено,това е ако ОД и ЛП не са се разбрали друго...Какво ли....Ами ...например и двамата почваъ да мачкат цената ,стигат до 1.20-1.30лв (примерно)....ОД купува дела на ЛП в този диапазон...и отправя търгово на останалите акционери....при цена...може да сметнете колко......И това е вариант,не е ли така
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Не притежавам от тези[/QUOTE]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми и това е вариант, щом не ти е в кръвта трейдърството.
Аз съм много доволен от скачането от влак на влак. Поне предходната бича вълна (2001-2007) го изиграх страхотно. Докато Софикс качи 24 пъти, моя портфейл скочи с около 330 пъти При това през тия години съм теглил редовно за да храня семейство.
Да, направо не е за вярване, но се случи. Вярно с ползване и на известен ливъридж (до 35% от портфейла) и поемане на доста по-големи рискове.
Но ще видим новата вълна как ще я отиграя. Засега 2012 и 2013 се движа много добре, но... ще поживеем, ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
О не Баце.
Не ми се занимава с трейдърство. Тук съм си купил и чакам x2 до 2-3 години. Малките движения не ме касаят. Просто не съм толкова добър трейдър , като вас да ги хващам.
Аз съм много доволен от скачането от влак на влак. Поне предходната бича вълна (2001-2007) го изиграх страхотно. Докато Софикс качи 24 пъти, моя портфейл скочи с около 330 пъти При това през тия години съм теглил редовно за да храня семейство.
Да, направо не е за вярване, но се случи. Вярно с ползване и на известен ливъридж (до 35% от портфейла) и поемане на доста по-големи рискове.
Но ще видим новата вълна как ще я отиграя. Засега 2012 и 2013 се движа много добре, но... ще поживеем, ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТова са търговски тайни
Ами ти Коле, даде ли си ССВ-то, тъкмо ти изплува над нулата... пък нито икономиката се е оправила, нито пазара, нито банковата система. Сигурно е глупаво да не се възползваш от кухия бичи ентусиазъм!?
Не ми се занимава с трейдърство. Тук съм си купил и чакам x2 до 2-3 години. Малките движения не ме касаят. Просто не съм толкова добър трейдър , като вас да ги хващам.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе бе.
Дал ги е на Батя да му ги върти.
Ами ти Коле, даде ли си ССВ-то, тъкмо ти изплува над нулата... пък нито икономиката се е оправила, нито пазара, нито банковата система. Сигурно е глупаво да не се възползваш от кухия бичи ентусиазъм!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от johnnyBravo Разгледай мнение... а като знаеш на осталите кои са собствениците да не би да си спечелил? колко предприятия се затвориха до момента от "кадърни" собственици, че се обсъждат тука тези на ЦКБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМежду другото това е вярно. Само да не знаех кой е собственика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНяма за какво. Ще почерпиш някой път. Оставям ви да се веселите, че в щатите се събудиха и трябва да пиша мейли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от леляТака търгуват майсторите......Last edited by 2012; 18.01.2013, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗабавно е, да. Днес разбрах, че има хора, които действително вярват, че Джими Роджърс е дал пари на ТИМ.
Те пък му продадоха ЕМПИ, Велграф и Галата....
Много му харесала цената...Даже питал за Меком, Холдинг пътища, Крем и Химко....
Така търгуват майсторите......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАбе и аз се радвах, като купувах преди време на 0.70, но така се наших, че половин година си носих загубите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениемерси, даже е хубаво офицално да благодаря на Никола, че благодарение на него продадох ПИБ на 1,27 и след това не купих ЦКБ на 0,58.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗабавно е, да. Днес разбрах, че има хора, които действително вярват, че Джими Роджърс е дал пари на ТИМ.
Дал ги е на Батя да му ги върти.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар