IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой ,ще влезе ли на .."Цитат" при мен....и да го копне и сложи

Коментар

• Не ззнам дали ме режат в темата за Софарма,ама ....:0

Това се отнася за Софарма по-долу

Ами как защо,за да купиш много акции,мнооого...затова.Естествено няма да чакаш 3лв.Ако си взел на 2.10(примерно) а предлагане ..дал Господ на тази цена ,вижда се последните дни,ще развързваш с айсберги между 2.60-2.80........И ще си поне 30% средно претеглено напред......Естествено,това е ако ОД и ЛП не са се разбрали друго...Какво ли....Ами ...например и двамата почваъ да мачкат цената ,стигат до 1.20-1.30лв (примерно)....ОД купува дела на ЛП в този диапазон...и отправя търгово на останалите акционери....при цена...може да сметнете колко......И това е вариант,не е ли така

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Не притежавам от тези[/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Ами и това е вариант, щом не ти е в кръвта трейдърството.
        Аз съм много доволен от скачането от влак на влак. Поне предходната бича вълна (2001-2007) го изиграх страхотно. Докато Софикс качи 24 пъти, моя портфейл скочи с около 330 пъти При това през тия години съм теглил редовно за да храня семейство.
        Да, направо не е за вярване, но се случи. Вярно с ползване и на известен ливъридж (до 35% от портфейла) и поемане на доста по-големи рискове.
        Но ще видим новата вълна как ще я отиграя. Засега 2012 и 2013 се движа много добре, но... ще поживеем, ще видим
        Може да се бъзикаме един друг, но благородно ти пожелавам успех. Сериозно. Човек, който е успял да стане милионер от тази борса заслужава само уважение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение

О не Баце.

Не ми се занимава с трейдърство. Тук съм си купил и чакам x2 до 2-3 години. Малките движения не ме касаят. Просто не съм толкова добър трейдър , като вас да ги хващам.
          Ами и това е вариант, щом не ти е в кръвта трейдърството.
          Аз съм много доволен от скачането от влак на влак. Поне предходната бича вълна (2001-2007) го изиграх страхотно. Докато Софикс качи 24 пъти, моя портфейл скочи с около 330 пъти При това през тия години съм теглил редовно за да храня семейство.
          Да, направо не е за вярване, но се случи. Вярно с ползване и на известен ливъридж (до 35% от портфейла) и поемане на доста по-големи рискове.
          Но ще видим новата вълна как ще я отиграя. Засега 2012 и 2013 се движа много добре, но... ще поживеем, ще видим

Коментар

• Нищо, поне ти се отдават анти агитациите както и на още няколко лица
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Това са търговски тайни

Ами ти Коле, даде ли си ССВ-то, тъкмо ти изплува над нулата... пък нито икономиката се е оправила, нито пазара, нито банковата система. Сигурно е глупаво да не се възползваш от кухия бичи ентусиазъм!?
              О не Баце.

Не ми се занимава с трейдърство. Тук съм си купил и чакам x2 до 2-3 години. Малките движения не ме касаят. Просто не съм толкова добър трейдър , като вас да ги хващам.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Не бе.

Дал ги е на Батя да му ги върти.
                Това са търговски тайни

Ами ти Коле, даде ли си ССВ-то, тъкмо ти изплува над нулата... пък нито икономиката се е оправила, нито пазара, нито банковата система. Сигурно е глупаво да не се възползваш от кухия бичи ентусиазъм!?

Коментар

• Първоначално изпратено от johnnyBravo Разгледай мнение
                  ... а като знаеш на осталите кои са собствениците да не би да си спечелил? колко предприятия се затвориха до момента от "кадърни" собственици, че се обсъждат тука тези на ЦКБ...
                  За мен ЦКБ е най-добрата тимаджийска акция. При траен възходящ тренд (а не възходящо движение) тя ще даде най-добри възможности за печалба на БФБ. Уви вятърът бие още отстрани, а не духа от юг на север, а телешкият ентусиазъм ми се струва идеална възможност някои да направят пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Между другото това е вярно. Само да не знаех кой е собственика.
                    ... а като знаеш на осталите кои са собствениците да не би да си спечелил? колко предприятия се затвориха до момента от "кадърни" собственици, че се обсъждат тука тези на ЦКБ...

Коментар

Няма за какво. Ще почерпиш някой път. Оставям ви да се веселите, че в щатите се събудиха и трябва да пиша мейли.
                      непременно. Дано шефът ти диктува бавно, за да напишеш мейлите както трябва!

Коментар

• Първоначално изпратено от леля
                        Така търгуват майсторите......
                        ами не ...................... майсторите не търгуват като аналлизаторите които чакат да се оправи икономиката, да спадне безработицата, да няма лоши кредити и тогава да купят ЦКБ на 58 стинки , а дотогава (понеже няма какво да правят) ще ръсят апокалиптики и ще палят свещи цената пак да падне...
                        Last edited by 2012; 18.01.2013, 21:51.

Коментар

Забавно е, да. Днес разбрах, че има хора, които действително вярват, че Джими Роджърс е дал пари на ТИМ.
                          Правилно им е дал...
                          Те пък му продадоха ЕМПИ, Велграф и Галата....
                          Много му харесала цената...Даже питал за Меком, Холдинг пътища, Крем и Химко....
                          Така търгуват майсторите......

Коментар

Абе и аз се радвах, като купувах преди време на 0.70, но така се наших, че половин година си носих загубите.
                            то понеже твоите са на средна 3.50 и затова не знаеш, че почти година цената не е била 0.70

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                              мерси, даже е хубаво офицално да благодаря на Никола, че благодарение на него продадох ПИБ на 1,27 и след това не купих ЦКБ на 0,58.
                              Няма за какво. Ще почерпиш някой път. Оставям ви да се веселите, че в щатите се събудиха и трябва да пиша мейли.

Коментар

Забавно е, да. Днес разбрах, че има хора, които действително вярват, че Джими Роджърс е дал пари на ТИМ.
                                Не бе.

Дал ги е на Батя да му ги върти.

Коментар

Working...
                                X