IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами ще загубя един бас.
    А пък ,ако цената тръгне много да се срива ,
    може би ще ми се поиска и аз да продам ....
    И така докъде ще се стигне , не знам ...
    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
      Ами за тези на продавачите .На опашка сте се наредили гледам ...
      Днес пак я отрязахте с -3,7% , което са си 3 Мио. от капитализация на банката ...

Но щом не си по-надолу от 0,70 - тогава няма проблем ....
      Що, ако е под 0.70 какъв проблем може да има, според теб !?

Коментар

• Ами за тези на продавачите .На опашка сте се наредили гледам ...
        Днес пак я отрязахте с -3,7% , което са си 3 Мио. от капитализация на банката ...

Но щом не си по-надолу от 0,70 - тогава няма проблем ....
        не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

Реалност ,реалност , ама пари сме вложили тука ...
          Тъй че задръжте редиците поне до края на седмицата, иначе и облог ще загубя !!!
          Ами, и аз съм вложил, но вече съм ги забравил.Тук специално.Да видим обаче.
          За какви редици говориш?????????

Ами колко алтернативи ще изтърве банката ,след като не иска да си поддържа поне номинала на които при фалит ще се опита да изплати на някого.
          Ами защо цената и в момента да е под тази за фалит, кои го решава това. Мажо ли?
          Ами заслужава не само фалит, по принцип. Има ли някакви правила въобще или продължаваме да си играем на капиталов пазар?
          Така ще да е.
          Last edited by Scrooge McDuck; 21.01.2013, 16:42.

Коментар

• Реалност ,реалност , ама пари сме вложили тука ...
            Тъй че задръжте редиците поне до края на седмицата, иначе и облог ще загубя !!!

Коментар

Ей Дъки ,

не с лошо де...
              Какви са сега тези удари "под кръста".
              Човек една прогноза да реши да направи ... и ХАЙДЕ да го катурнем с дружни сили...
              Неее нене не.. хич няма лошо.Това е самата реалност.

Коментар

• Ей Дъки ,

не с лошо де...
                Какви са сега тези удари "под кръста".
                Човек една прогноза да реши да направи ... и ХАЙДЕ да го катурнем с дружни сили...

Коментар

• Ха какво стана бре, Банката с години под номинал, тука пишещите, знаете ли за кои индекс сте или по точно за кои "влак"? хяхяхяях

А да не би случайно да е собственост на офшорна компания или част от холдинг със офшорна(тайна) собственост. яххяхяхя

Инвестирайте в Българското ли? Кога и къде???????

не е препоръка...............
                  Last edited by Scrooge McDuck; 21.01.2013, 15:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    един безплатен съвет към анализаторите на ЦКБ --- КУПЕТЕ СИ АНАЛГИН ОТ СОФАРМА защото ви очаква много тежка седмица по ТИМ-овите позиции..
                    Трибестан трябва,....аналгина беше за 2012 г и 2012 ник
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Корекция

Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                      отивам към т.14, значи сме били в 13
                      Аре давай ...
                      Само да не се гмурнеш под 0,70 лв/бр ,че ще ми пратиш прогнозата на кино !!!
                      Last edited by Dmirkata; 21.01.2013, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Луд ли си.
                        Още сме на т. 15 от готината графика - тълпата се пита: Какво става!?!?

В началото на пътя сме, според мен.
                        отивам към т.14, значи сме били в 13
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                          Ми джетов аз за това се дразня бе брато и то много. Защото е пълно по форумите с какви ли не палячовци е всеки луд с номера си, но никой не казва взех актив А на цена Б с количество В и после продадох актива на цена 2пъти Б(примерно), НИКОЙ, НИКОЙ,НИКОЙ, а това е градивното особенно когато печалбата е в историята на никой не му пречи да си каже без да го копираме(защото практически минали резултати не могат да се копират). А тук във Форума стана като на цирк всеки палячо си прави каквито си иска номера, и се прави на какъв ли не. В нашият бизнес е елементарно всичко е цифри и ако ги разбираш нещата просто задалжително си напред .
                          Що бе Винс. Тук по-скоро никой не казва взех тези акции на еди колко си, но пазарът ме изпързаля и загубих еди какво си. Със сигурност тук има играчи, които се справят по-добре от пазара, ама пък всички? Кой губи на тази борса тогава?

Коментар

• един безплатен съвет към анализаторите на ЦКБ --- КУПЕТЕ СИ АНАЛГИН ОТ СОФАРМА защото ви очаква много тежка седмица по ТИМ-овите позиции

не е препоръка за покупки на тимови акции, сега не е времето за покупки както съветва анализаторите, а направо в момента е тотално малоумие да се купИват акции на ЦКБ.

1. Проблемна икономика;
                            2. Проблемен сектор;
                            3. Проблемен капиталов пазар;
                            4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането от 500 000 акции защото 250 000 лева са много пари

Иначе като цяло, ако някой изобщо вярва на отчетите банката си е ок.
                            Просто според мен е рано да се влиза на този етап, поради изброените по-горе фактори.
                            А като дойде време за покупки на акции на ЦКБ аз тогава ще кажа, че е дошло времето и ще ви продам моите акции...

ПП: Имам акции. Не е препоръка... Сега ви препоръчвам АНАЛГИН от Софарма защото съм голям анализатор .................. пък и да подкрепим другите български борсово представени компании..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Може да се бъзикаме един друг, но благородно ти пожелавам успех. Сериозно. Човек, който е успял да стане милионер от тази борса заслужава само уважение.
                              Ми джетов аз за това се дразня бе брато и то много. Защото е пълно по форумите с какви ли не палячовци е всеки луд с номера си, но никой не казва взех актив А на цена Б с количество В и после продадох актива на цена 2пъти Б(примерно), НИКОЙ, НИКОЙ,НИКОЙ, а това е градивното особенно когато печалбата е в историята на никой не му пречи да си каже без да го копираме(защото практически минали резултати не могат да се копират). А тук във Форума стана като на цирк всеки палячо си прави каквито си иска номера, и се прави на какъв ли не. В нашият бизнес е елементарно всичко е цифри и ако ги разбираш нещата просто задалжително си напред .

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Някой ,ще влезе ли на .."Цитат" при мен....и да го копне и сложи
                                е на

Коментар

Working...
                                X