If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може би сам трябва да осъзнаеш какво е преди да го използваш. Нали осъзнаваш че твоето нру е различно от моето?
Абе вие в тази банка имате достъп до investipedia ли че го провери толкова бързо какво е? Взимаш поста ми от датата, на която съм го постнал и на тази база го изчисляваш.
By the way ти и там ли си купил на абсолютния минимум?
Извинявай, не исках да те наричам малоумен. Но е глупаво да не осребриш движение от 30%. Ако си убеден, че посоката е на север пак ще купиш.. Но докато държиш горещи картофи, наистина не може да си сигурен дали няма да си опариш езика.
ето пак определения - какво било глупаво, какво не. Отварям тълковния речник за "г.упаво" и ми казва: "изказвания на ghettoff"
поредния, който ръси определения ей така. само малоумните наричат други малоумни. разумните действат по друг начин.
п.с. аз спадам към малоумните, купили на малоумна цена и непродали на такущата.
Извинявай, не исках да те наричам малоумен. Но е глупаво да не осребриш движение от 30%. Ако си убеден, че посоката е на север пак ще купиш.. Но докато държиш горещи картофи, наистина не може да си сигурен дали няма да си опариш езика.
поредния, който ръси определения ей така. само малоумните наричат други малоумни. разумните действат по друг начин.
Абе и аз се радвах, като купувах преди време на 0.70, но така се наших, че половин година си носих загубите.
Ето това им споделих на момчета, но пък то се оказа че в такъв момента, че някой им пусна някакъв слух и цената се качи. Това че през този период се качват само акции на Химипорт, а другите банки седят на едно място явно няма никакво значение. Хората си го обясняват с промяна в сантимента.
Незнам какво ви е говорил, но малоумен ще си ако си купил на 0,58 и вече не си продал. Независимо от това какво очакваш да стане с акцията.
Незнам какво ви е говорил, но малоумен ще си ако си купил на 0,58 и вече не си продал. Независимо от това какво очакваш да стане с акцията.
Ето това им споделих на момчета, но пък то се оказа че в такъв момента, че някой им пусна някакъв слух и цената се качи. Това че през този период се качват само акции на Химипорт, а другите банки седят на едно място явно няма никакво значение. Хората си го обясняват с промяна в сантимента.
любовните послания си ги запазете за лични съобщения. Тука той ни обяви за малоумни, че купуваме ЦКБ на 0,58 лв. Трябвало преди това да излезем от кризата, икономиката да дръпно мощно и пазарът за се развие
Съфорумец Никола още преди години ми правеше добро впечатление с адекватните си преценки.
любовните послания си ги запазете за лични съобщения. Тука той ни обяви за малоумни, че купуваме ЦКБ на 0,58 лв. Трябвало преди това да излезем от кризата, икономиката да дръпно мощно и пазарът за се развие
Коментар