IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Филибето миришело на ла.на.... Някой здраво се е посрал...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      от 2 години ти си кибик тука .................... няма какво да пипаш

.................... то и повечето са като теб, де ........................ повече мнения имат по темата отколкото акции на емитента
      Абе не знам кой е кибик ама ти май сън не спиш.Свил ти се е джигера от загубата 2008 и само някой да каже нещо че не му харесва артията и веднага го оплюваш.Донякъде те разбирам след като си се нагрухал с толкова заеми за да инвестираш на борсата.Кофти е да има да връщаш на роднини и банки ама някак си е смешно да скачаш като петел опитвайки се да спреш падане на артията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        .Аз пипам по внимателно и не алчнея толкова.
        от 2 години ти си кибик тука .................... няма какво да пипаш

.................... то и повечето са като теб, де ........................ повече мнения имат по темата отколкото акции на емитента
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
          Не ме разбирай криво. Не съм на 20 че да се лъжа лесно вече и аз на никой не вярвам, макар че и сега съм се лъгал но в крайна сметка все в някой е черния петър. Никой не иска да си признае като остане в него ама какво да се прави. Поне надежда имам, дано очакванията се оправдаят. Айде лека
          Адмирации !!!! Това беше мъжко изказване и наистина ти пожелавам успех !!

Коментар

Приятел запомни едно от мен и то е да нямаш вяра в нищо дето се е пръкнало в БГ-то.Днес тая банка замазва очите на мнозина утре ги разплаква.Не е само тя от тоя тип ами всичко родно е далеч от истината и въобще не мисли за теб.Аз поне така разсъждавам и съм с презумцията че искат да ни измамят накрая.Не че няма да вляза пак тук като му дойде времето не че и аз не рискувам да се нахендря но поне не вярвам в дядо Коледа като мнозина тук.Иначе ок успех на който умее да ги изиграе.Аз пипам по внимателно и не алчнея толкова.
            Не ме разбирай криво. Не съм на 20 че да се лъжа лесно вече и аз на никой не вярвам, макар че и сега съм се лъгал но в крайна сметка все в някой е черния петър. Никой не иска да си признае като остане в него ама какво да се прави. Поне надежда имам, дано очакванията се оправдаят. Айде лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
              Ташич какво да говорим брат. Това е Хипер банка, не някакви миниатюрки. Отделно доста задържа над левчето преди вчера да пробие, ако не падне още следващия път като тръгне нагоре като нищо да мине 110-те стинки. Но ще видим
              Приятел запомни едно от мен и то е да нямаш вяра в нищо дето се е пръкнало в БГ-то.Днес тая банка замазва очите на мнозина утре ги разплаква.Не е само тя от тоя тип ами всичко родно е далеч от истината и въобще не мисли за теб.Аз поне така разсъждавам и съм с презумцията че искат да ни измамят накрая.Не че няма да вляза пак тук като му дойде времето не че и аз не рискувам да се нахендря но поне не вярвам в дядо Коледа като мнозина тук.Иначе ок успех на който умее да ги изиграе.Аз пипам по внимателно и не алчнея толкова.

Коментар

• Ташич какво да говорим брат. Това е Хипер банка, не някакви миниатюрки. Отделно доста задържа над левчето преди вчера да пробие, ако не падне още следващия път като тръгне нагоре като нищо да мине 110-те стинки. Но ще видим

Коментар

• Що не пишете по темата.Хептен са покрихте и никво инфо не пускате.Кажете някоя лакърдийка.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Днес има някакво раздвижване тука, минават кюфтаци
                    че туй 70к, пари ли са за тъз банкъ

Коментар

• Днес има някакво раздвижване тука, минават кюфтаци

Коментар

2007 г. пак така се надъхваха вманиачено
                        Що, 2007 да не би да не ти хаеса?

Коментар

• 2007 г. пак така се надъхваха вманиачено

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Покупки
                            Оферти Обем Цена
                            0 16421 1.032
                            Продажби
                            Цена Обем Оферти
                            1.049 1500 0

Тия ледове Има си търсене
                            Ами купувай, защо ни го споделяш?

Коментар

• Покупки
                              Оферти Обем Цена
                              0 16421 1.032
                              Продажби
                              Цена Обем Оферти
                              1.049 1500 0

Тия ледове Има си търсене

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Казваш, че ПИБ е по-добре при условие че загробиха един куп пари в Кремиковци, ОЦК, Божков, Ковачки, Банско и всички други бизнеси на Цеко и Ко...
                                Като не ти харесва ПИБ не купувай – свободна държава сме. Аз и от двете акции съм доволен.

Коментар

Working...
                                X