IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    2007 г. пак така се надъхваха вманиачено
    Що, 2007 да не би да не ти хаеса?

Коментар

• 2007 г. пак така се надъхваха вманиачено

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        Покупки
        Оферти Обем Цена
        0 16421 1.032
        Продажби
        Цена Обем Оферти
        1.049 1500 0

Тия ледове Има си търсене
        Ами купувай, защо ни го споделяш?

Коментар

• Покупки
          Оферти Обем Цена
          0 16421 1.032
          Продажби
          Цена Обем Оферти
          1.049 1500 0

Тия ледове Има си търсене

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Казваш, че ПИБ е по-добре при условие че загробиха един куп пари в Кремиковци, ОЦК, Божков, Ковачки, Банско и всички други бизнеси на Цеко и Ко...
            Като не ти харесва ПИБ не купувай – свободна държава сме. Аз и от двете акции съм доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Казваш, че ПИБ е по-добре при условие че загробиха един куп пари в Кремиковци, ОЦК, Божков, Ковачки, Банско и всички други бизнеси на Цеко и Ко...
              А ЦКБ колко пари са загробили дори не се знае

За кремиковци не мога да коментирам дали са на загуба от сделката, защото нямам инфо, според мен може и да са на печалба, но пак казвам не знам и не мога да коментирам.

При ОЦК си е тотална щета според мен

За Божков и Ковачки си е тъмна индия

За Банско: Според мен Банско е най-добрият зимен курорт в БГ, но това естествено си е мое мнение. Така че за мен обезпеченията в банско все струват нещо

Не казвам, че банката е много изрядна, но на сравнителна база според мен стои доста по-добре.

Лично мнение
              Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                Това е риск за всяка една банка.

За мен специфичния риск на FIB е по-нисък от този на ЦКБ

Коментар

Специфичен риск по-малък? Те са фул надули кредитирането и викаш, че е по стабилна - интерсно. Нали си спомняш какво стана 2008-9 с фиб.

А специфичен риск, явно искаш да кажеш за самата компания, и устойчивият модел нямат нищо общо.
                  Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                    Викаш банките с частичен банков резерв имат устойчив модел - нали ти е ясно при банк рън всяка банка за часове си ляга ......

Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Сиреч 100 % от портфейла е в тези две акции и никоя друга?
                      Ще си пълен антипод на пипбел примерно, който по спомен доста беше дребнил % в дадени компании.
                      Но пък дано да има смисъл, макар че аз съм заложил на тоя кон.
                      Консервативен съм по своему и смятам, че при банките има най-голям потенциал за ръст Влязох на 1.11 в ПИБ и на 0.8 в ЦКБ.... засега съм ОК. Отделно съм дългосрочен
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ами компания, която няма sustainable бизнес модел, за мен е спекулативна

Коментар

Викаш банките с частичен банков резерв имат устойчив модел - нали ти е ясно при банк рън всяка банка за часове си ляга ......
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Как определяш коя акция е спекулативна ? Все си мисля, че това се определя от нагласата на "инвеститора" а не от акцията
                            И аз имам от двете .... - 100% от портмонето
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Сиреч 100 % от портфейла е в тези две акции и никоя друга?
                              Ще си пълен антипод на пипбел примерно, който по спомен доста беше дребнил % в дадени компании.
                              Но пък дано да има смисъл, макар че аз съм заложил на тоя кон.

Коментар

За мен лично ПИБ има повече потенциал от Цкб. Имам и от двете, но тук нещата са си чисто спекулативни според мен.
                                Как определяш коя акция е спекулативна ? Все си мисля, че това се определя от нагласата на "инвеститора" а не от акцията
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X