Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПокупки
Оферти Обем Цена
0 16421 1.032
Продажби
Цена Обем Оферти
1.049 1500 0
Тия ледове Има си търсене
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКазваш, че ПИБ е по-добре при условие че загробиха един куп пари в Кремиковци, ОЦК, Божков, Ковачки, Банско и всички други бизнеси на Цеко и Ко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКазваш, че ПИБ е по-добре при условие че загробиха един куп пари в Кремиковци, ОЦК, Божков, Ковачки, Банско и всички други бизнеси на Цеко и Ко...
За кремиковци не мога да коментирам дали са на загуба от сделката, защото нямам инфо, според мен може и да са на печалба, но пак казвам не знам и не мога да коментирам.
При ОЦК си е тотална щета според мен
За Божков и Ковачки си е тъмна индия
За Банско: Според мен Банско е най-добрият зимен курорт в БГ, но това естествено си е мое мнение. Така че за мен обезпеченията в банско все струват нещо
Не казвам, че банката е много изрядна, но на сравнителна база според мен стои доста по-добре.
Лично мнениеVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеТова е риск за всяка една банка.
За мен специфичния риск на FIB е по-нисък от този на ЦКБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеТова е риск за всяка една банка.
За мен специфичния риск на FIB е по-нисък от този на ЦКБ
А специфичен риск, явно искаш да кажеш за самата компания, и устойчивият модел нямат нищо общо.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеВикаш банките с частичен банков резерв имат устойчив модел - нали ти е ясно при банк рън всяка банка за часове си ляга ......
За мен специфичния риск на FIB е по-нисък от този на ЦКБVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСиреч 100 % от портфейла е в тези две акции и никоя друга?
Ще си пълен антипод на пипбел примерно, който по спомен доста беше дребнил % в дадени компании.
Но пък дано да има смисъл, макар че аз съм заложил на тоя кон.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеАми компания, която няма sustainable бизнес модел, за мен е спекулативна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеАми компания, която няма sustainable бизнес модел, за мен е спекулативнаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКак определяш коя акция е спекулативна ? Все си мисля, че това се определя от нагласата на "инвеститора" а не от акцията
И аз имам от двете .... - 100% от портмонетоVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ аз имам от двете .... - 100% от портмонето
Ще си пълен антипод на пипбел примерно, който по спомен доста беше дребнил % в дадени компании.
Но пък дано да има смисъл, макар че аз съм заложил на тоя кон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеЗа мен лично ПИБ има повече потенциал от Цкб. Имам и от двете, но тук нещата са си чисто спекулативни според мен.
И аз имам от двете .... - 100% от портмонетоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар