IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Абе не знам кой е кибик ама ти май сън не спиш.
    както винаги доста добре си спя ....................... но явно теб съня не те лови

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Свил ти се е джигера от загубата 2008 и само някой да каже нещо че не му харесва артията и веднага го оплюваш.
    кога го сънува това? ........................ като не те лови съня

Донякъде те разбирам след като си се нагрухал с толкова заеми за да инвестираш на борсата. Кофти е да има да връщаш на роднини и банки.
    заем не съм взимал през живота си нито от банка, нито от частно лице ................... освен някое и друго репо в определени моменти

ама някак си е смешно да скачаш като петел опитвайки се да спреш падане на артията.
    някак си ми е смешно като ти гледам напъните да сринеш цената с неадекватно писане на постове за апокалипсис

на 55-56 стинки пишеше тук как ти било скъпо и ще чакаш 54 стинки

.................. а сега чакаш на 60 стинки да си купиш
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• За сега акцията е доста тромава!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• тука ще има голям растеж след известно време ама нямам кеш в момента да го отиграя

Коментар

Абе не знам кой е кибик ама ти май сън не спиш.Свил ти се е джигера от загубата 2008 и само някой да каже нещо че не му харесва артията и веднага го оплюваш.Донякъде те разбирам след като си се нагрухал с толкова заеми за да инвестираш на борсата.Кофти е да има да връщаш на роднини и банки ама някак си е смешно да скачаш като петел опитвайки се да спреш падане на артията.
          Страшнй сте ей

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Филибето миришело на ла.на.... Някой здраво се е посрал...
            Що в тази тема бре чиче ?
            Вчера се върнах от морето - във Варна си мирише предимно .....на пари
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Филибето миришело на ла.на.... Някой здраво се е посрал...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                от 2 години ти си кибик тука .................... няма какво да пипаш

.................... то и повечето са като теб, де ........................ повече мнения имат по темата отколкото акции на емитента
                Абе не знам кой е кибик ама ти май сън не спиш.Свил ти се е джигера от загубата 2008 и само някой да каже нещо че не му харесва артията и веднага го оплюваш.Донякъде те разбирам след като си се нагрухал с толкова заеми за да инвестираш на борсата.Кофти е да има да връщаш на роднини и банки ама някак си е смешно да скачаш като петел опитвайки се да спреш падане на артията.

Коментар

.Аз пипам по внимателно и не алчнея толкова.
                  от 2 години ти си кибик тука .................... няма какво да пипаш

.................... то и повечето са като теб, де ........................ повече мнения имат по темата отколкото акции на емитента
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                    Не ме разбирай криво. Не съм на 20 че да се лъжа лесно вече и аз на никой не вярвам, макар че и сега съм се лъгал но в крайна сметка все в някой е черния петър. Никой не иска да си признае като остане в него ама какво да се прави. Поне надежда имам, дано очакванията се оправдаят. Айде лека
                    Адмирации !!!! Това беше мъжко изказване и наистина ти пожелавам успех !!

Коментар

Приятел запомни едно от мен и то е да нямаш вяра в нищо дето се е пръкнало в БГ-то.Днес тая банка замазва очите на мнозина утре ги разплаква.Не е само тя от тоя тип ами всичко родно е далеч от истината и въобще не мисли за теб.Аз поне така разсъждавам и съм с презумцията че искат да ни измамят накрая.Не че няма да вляза пак тук като му дойде времето не че и аз не рискувам да се нахендря но поне не вярвам в дядо Коледа като мнозина тук.Иначе ок успех на който умее да ги изиграе.Аз пипам по внимателно и не алчнея толкова.
                      Не ме разбирай криво. Не съм на 20 че да се лъжа лесно вече и аз на никой не вярвам, макар че и сега съм се лъгал но в крайна сметка все в някой е черния петър. Никой не иска да си признае като остане в него ама какво да се прави. Поне надежда имам, дано очакванията се оправдаят. Айде лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                        Ташич какво да говорим брат. Това е Хипер банка, не някакви миниатюрки. Отделно доста задържа над левчето преди вчера да пробие, ако не падне още следващия път като тръгне нагоре като нищо да мине 110-те стинки. Но ще видим
                        Приятел запомни едно от мен и то е да нямаш вяра в нищо дето се е пръкнало в БГ-то.Днес тая банка замазва очите на мнозина утре ги разплаква.Не е само тя от тоя тип ами всичко родно е далеч от истината и въобще не мисли за теб.Аз поне така разсъждавам и съм с презумцията че искат да ни измамят накрая.Не че няма да вляза пак тук като му дойде времето не че и аз не рискувам да се нахендря но поне не вярвам в дядо Коледа като мнозина тук.Иначе ок успех на който умее да ги изиграе.Аз пипам по внимателно и не алчнея толкова.

Коментар

• Ташич какво да говорим брат. Това е Хипер банка, не някакви миниатюрки. Отделно доста задържа над левчето преди вчера да пробие, ако не падне още следващия път като тръгне нагоре като нищо да мине 110-те стинки. Но ще видим

Коментар

• Що не пишете по темата.Хептен са покрихте и никво инфо не пускате.Кажете някоя лакърдийка.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Днес има някакво раздвижване тука, минават кюфтаци
                              че туй 70к, пари ли са за тъз банкъ

Коментар

• Днес има някакво раздвижване тука, минават кюфтаци

Коментар

Working...
                                X