Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от manastiretza Разгледай мнениеЦКБ има сключен договор с Пощите за предлагане на кредити по всички пощенски станции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВиждам, че си компетентен и в тази връзка имам въпроси към теб:
1. Какво ти дреме ако нямаш тук ?
2. В случай, че имаш - на каква цена си ги купувал ?
Ако са нива 9-10 лв. и си ги продал при спада, имаш право да си гневен - но трябва да се насочиш към главния виновник т.е. лакомника в теб .
В случай, че си ги купил на ниските нива и се надяваш цената да върне за да допълниш - отново говори с главния виновник .... шубелията в теб.
Лично аз си имам достатъчно и съм изключително доволен , макар и да не съм купувал точно на дъното - а от това, че не ме хвана вируса на треперещите ръце
Това не е препоръка за покупки или продажби
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от шапка невидимка Разгледай мнениеи една година ветър под полата
докато другите растат това тъпче на едно място,гребе да не потъне
1. Какво ти дреме ако нямаш тук ?
2. В случай, че имаш - на каква цена си ги купувал ?
Ако са нива 9-10 лв. и си ги продал при спада, имаш право да си гневен - но трябва да се насочиш към главния виновник т.е. лакомника в теб .
В случай, че си ги купил на ниските нива и се надяваш цената да върне за да допълниш - отново говори с главния виновник .... шубелията в теб.
Лично аз си имам достатъчно и съм изключително доволен , макар и да не съм купувал точно на дъното - а от това, че не ме хвана вируса на треперещите ръце
Това не е препоръка за покупки или продажбиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеМай пак ще стане като миналата година, ръст и после една година безветрие.
докато другите растат това тъпче на едно място,гребе да не потъне
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеНеохим за ЦКБ? Т'ва е вече за модериране Много голяма обида
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеДъщерни на Софарма, БФБ, Неохим ......!
P.S. При определени условия бих влязал тук отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсяка преодоляна корекция прави тренда все по-силен
ПС Все още има време до края на сесията, но за мен лично добър знак ще е затваряне над 1.35
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеА сега на къде
P.S. При определени условия бих влязал тук отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсяка преодоляна корекция прави тренда все по-силен
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМоже някое стадо мечки ) Ха-ха ) На слука
Тук разпродадох около 40 % от пакета и мецаните са ми много WELCOME ..!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМоя милост дебне зад храста за .....!
Коментар
Коментар