Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Konsultant
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеСбъркали сте си професията Гоооосподине!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение) Виж че до 1,4 няма нищо, ще се излети някой, ще ви ги събре и после пак сълзи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеМай пак ще стане като миналата година, ръст и после една година безветрие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАбе всички сме лапни шарани. Ще стане 1.10 - 1.20, няма да издържат нервите ще продадем, после тя ще върне до 1.50 и ще духаме супата
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениепринципно при банките се гледа P/B ама ти си знаешCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеКато гледам съотношението цена / печалба (П/Е) ЦЦБето си е стигнало тавана ... малко под 15 е, докато в баткото има 4 пъти повече потенциал ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕй сега ми светна откъде ти е кредита за който рИвеше.
Иначе студено, не е тая бамчицаМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕй сега ми светна откъде ти е кредита за който рИвеше.Last edited by Dmirkata; 17.01.2014, 14:02.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
Коментар