IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Мдаа, много си прав че спрямо ПИБ доста изостана ССВ-то. Вероятно тапата на пощаците при Хим, задържаше цената и тук. И сега Хима като тръгна и тук ще скъса синджира
    На първо време едно ново връхче къмто 2 лв. мисля е логично
    Батя, въпрос на гледна точка. Според мен ПИБ наваксва изоставането спрямо ЦЦБ То работата е малко като с полупълната или полупразната чаша.

Коментар

Мдаа, много си прав че спрямо ПИБ доста изостана ССВ-то. Вероятно тапата на пощаците при Хим, задържаше цената и тук. И сега Хима като тръгна и тук ще скъса синджира
      За мен нещата са навързани : CHIM, CCB, ZHBG ( а тук колко може да се получи след изстрелването на GAS ). Всичко е време - проценти, а тези са едни от първенците. Да не се окаже, че трябва да изживеем втори път първата седмица на 2014 г.
      Успех на всички!!!
      Лично мнение. Не препоръчвам нищо.

Коментар

• Мдаа, много си прав че спрямо ПИБ доста изостана ССВ-то. Вероятно тапата на пощаците при Хим, задържаше цената и тук. И сега Хима като тръгна и тук ще скъса синджира

Коментар

• Най-обичам, когато търсенето се увеличи значително, продавачи няма, "телефонната любов" не може да удовлетвори пакетното търсене.......и тогава ускорението е .....

Коментар

• Ще става все по-еФтинко

Обичам тези погледчета:

Коментар

• За мен това ще е следващата ракета. Няма изявен голям продавач, който да натиска цената. Изостана много спрямо FIB ( вече е три пъти по-евтина ). Като скрита лимонка е. Пролича си първата седмица на 2014г.

Изразявам само лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба. Времето е най добрият анализатор.

Коментар

Е, някой се напъваше да си даде акциите и да си вземе кеша. Сега ще спи спокойно поне... а парите не са най-важното
                Ама на 1.44 не даваше кучето . Важното е търговия да има. Всичко е кръговрат

Коментар

• Първоначално изпратено от d0tc0m Разгледай мнение
                  Пробихме ли го това 1.45 най-накрая, че имаше натиск нещо
                  Е, някой се напъваше да си даде акциите и да си вземе кеша. Сега ще спи спокойно поне... а парите не са най-важното

Коментар

• Пробихме ли го това 1.45 най-накрая, че имаше натиск нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      приземяването ще е по-скоро меко(временно)като за презареждане с гориво
                      Ну, пророк.
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Чудя се тука както имаше стръмно излитане, да няма твърдо приземяване?
                        приземяването ще е по-скоро меко(временно)като за презареждане с гориво

Коментар

• Чудя се тука както имаше стръмно излитане, да няма твърдо приземяване?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                            ти да не си решил вместо в избрани компании да инвестираш в целия пазар

ПС: то тук не е невъзможно
                            Чак пък целия пазар не, ама гледам да са по-малки пакети, та ако река да ги продавам да не влияе на цената. А то у нас и 10 хиляди лева са голям пакет за продажба по една позиция за ден. И предпочитам ликвидни позиции, които да се търгуват почти ежедневно.
                            А и аз не се занимавам сериозно с търговия. Забавление да става. Пък ако някоя позиция се срути, то да няма катастрофа, както стана например с патките. Ама тях ги бях продал доста преди срива с добра печалба.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от OldMan Разгледай мнение
                              Акциите са ми малко, страхът е голям...
                              1-страха е реакция породена от неизвестното(несигурното бъдеще), 2-успеха е увереността за реализираното бъдеще(печалба)...пресечената точка(
                              истината) между двете твърдения е някъде там.....по средата
                              Last edited by orakula; 20.03.2014, 23:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Да продам, ама имам малко позиции. Нямат и двайсет. Няма да вдигна Софиксо. Едно време бяха повече, ама голямо взиране в компа, големи нерви...
                                ти да не си решил вместо в избрани компании да инвестираш в целия пазар

ПС: то тук не е невъзможно

Коментар

Working...
                                X