Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениети да не си решил вместо в избрани компании да инвестираш в целия пазар
ПС: то тук не е невъзможно
А и аз не се занимавам сериозно с търговия. Забавление да става. Пък ако някоя позиция се срути, то да няма катастрофа, както стана например с патките. Ама тях ги бях продал доста преди срива с добра печалба.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OldMan Разгледай мнениеАкциите са ми малко, страхът е голям...
истината) между двете твърдения е някъде там.....по средатаLast edited by orakula; 21.03.2014, 00:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДа продам, ама имам малко позиции. Нямат и двайсет. Няма да вдигна Софиксо. Едно време бяха повече, ама голямо взиране в компа, големи нерви...
ПС: то тук не е невъзможно
Коментар
-
Първоначално изпратено от OldMan Разгледай мнениеАкциите са ми малко, страхът е голям...
но и обратното е в сила понякога .................... колкото по-малко акции, толкова повече страх, че ще се изпусне профита
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеаз ще ти ги купя...на пазар с такава ориентация на тренда..само да ми кажеш колко са ти бройките________________________________________
без паника
Коментар
-
Първоначално изпратено от OldMan Разгледай мнениеНа 1.8 може да продам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВелик си
Гледам, че скоро не си писал нищо - време е за продължението ...
Да знам, в момента развивам един голям проект и след това - ще съм фрее.Last edited by needtoknowmore; 09.03.2014, 16:29.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Гледам, че скоро не си писал нищо - време е за продължението ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБраво на този, който е рисувал графиката. Сега на мнозина им се вижда лесно.
Класика в жанра .....Хима катери към 3 , ЦКБ към 2 и запазват съотношение 1.5.... За мен въпросът остава - след това накъде ? Дали тези кръгли числа ще озорят биковете ?
Не е препоръка за покупки или продажби.
http://pazaradnes.com/технически-ана...а-коопе/Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Браво на този, който е рисувал графиката. Сега на мнозина им се вижда лесно.
Класика в жанра .....Хима катери към 3 , ЦКБ към 2 и запазват съотношение 1.5.... За мен въпросът остава - след това накъде ? Дали тези кръгли числа ще озорят биковете ?
Не е препоръка за покупки или продажби.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИзглежда ези-тура (Forex) темата e силната ти страна
Не е препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТова е българският Мерил Линч, купувайте, че да не свърши.
Не е препоръка.
Ако са на привършване ще вдигнат капитала....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТова е българският Мерил Линч, купувайте, че да не свърши.
Не е препоръка.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар