If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдаа, много си прав че спрямо ПИБ доста изостана ССВ-то. Вероятно тапата на пощаците при Хим, задържаше цената и тук. И сега Хима като тръгна и тук ще скъса синджира
На първо време едно ново връхче къмто 2 лв. мисля е логично
Батя, въпрос на гледна точка. Според мен ПИБ наваксва изоставането спрямо ЦЦБ То работата е малко като с полупълната или полупразната чаша.
Мдаа, много си прав че спрямо ПИБ доста изостана ССВ-то. Вероятно тапата на пощаците при Хим, задържаше цената и тук. И сега Хима като тръгна и тук ще скъса синджира
За мен нещата са навързани : CHIM, CCB, ZHBG ( а тук колко може да се получи след изстрелването на GAS ). Всичко е време - проценти, а тези са едни от първенците. Да не се окаже, че трябва да изживеем втори път първата седмица на 2014 г.
Успех на всички!!!
Лично мнение. Не препоръчвам нищо.
Най-обичам, когато търсенето се увеличи значително, продавачи няма, "телефонната любов" не може да удовлетвори пакетното търсене.......и тогава ускорението е .....
За мен това ще е следващата ракета. Няма изявен голям продавач, който да натиска цената. Изостана много спрямо FIB ( вече е три пъти по-евтина ). Като скрита лимонка е. Пролича си първата седмица на 2014г.
Изразявам само лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба. Времето е най добрият анализатор.
ти да не си решил вместо в избрани компании да инвестираш в целия пазар
ПС: то тук не е невъзможно
Чак пък целия пазар не, ама гледам да са по-малки пакети, та ако река да ги продавам да не влияе на цената. А то у нас и 10 хиляди лева са голям пакет за продажба по една позиция за ден. И предпочитам ликвидни позиции, които да се търгуват почти ежедневно.
А и аз не се занимавам сериозно с търговия. Забавление да става. Пък ако някоя позиция се срути, то да няма катастрофа, както стана например с патките. Ама тях ги бях продал доста преди срива с добра печалба.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
1-страха е реакция породена от неизвестното(несигурното бъдеще), 2-успеха е увереността за реализираното бъдеще(печалба)...пресечената точка(
истината) между двете твърдения е някъде там.....по средата
Коментар