Уж ликвидна артия пък мъртвило тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми ако не стане по ниско и на тези цени ще взема.Така или иначе пак ще са едни 15-16 ст разлика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗнам ,че чакаш четвъртък слетобед,но това може да ти изиграе лоша шега.
Знам,че лакомията движи света и прогреса,но трябва да има и доста разум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧакам го още да падне.
Знам,че лакомията движи света и прогреса,но трябва да има и доста разум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБик по душа .Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧакам го още да падне.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеТук всички купуват на дъното и продават на върхаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНареди се и аз съм се наредил в ниското.Там дето най-поскъпна най-много ще пада .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеТи си ми любимеца, всеки път като се появиш в темата с поредната апокалитична прогноза и цената се изстрелва като ракета.
Беше се позагубил известно време, но за мен появяването ти е сигнал да се наредя от страната на купувачите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКво стана с тая ликвидна артия бре.Много умряло положението тук.Обикновено като стои тъй и вземе че се изсули.Айде бе купувайте кво кеша ли свърши?
Беше се позагубил известно време, но за мен появяването ти е сигнал да се наредя от страната на купувачите.
Коментар
Коментар