Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 09.05.2014, 12:05.
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМи то май и на други не им харесал .Тръгна артията по пързалката и сега интересното е до къде ще спре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНа мен хич не ми хареса, но аз съм малко Тома неверни по тази позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНа мен хич не ми хареса, но аз съм малко Тома неверни по тази позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКюфтеАта вече за нищо ги нямате.
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма ли отчет.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемъро, виждам, че ти е трудно да асимилираш какво ти написах по-долу и затова пак ти повтарям:
мъро, дай скрийншот на онези акции които си продал преди месец на цена с 16-17 стинки по-висока от сегашната
мъро, никой не те е питал на колко ще продаваш тези които си купил последните дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕто го и статистика.Ти ли си бил бре?Така кажи да знаем.В началото на април там търси сделките.После вземи ги постни че това добре го умееш.Между другото си отбелижи в тефтера че вчера на 1000 бр на 1.433 аз съм ги купил.После ще ди ги продам на 1.60 и нещо ако имаш с какво да купуваш .
мъро, дай скрийншот на онези акции които си продал преди месец на цена с 16-17 стинки по-висока от сегашната
мъро, никой не те е питал на колко ще продаваш тези които си купил последните дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного сложни въпроси му задаваш? Човека не е от най-умните във форума
много ми е гот......това ти е девиза....след 10 ракия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение...я кажи сега, как ще протече развитието на цената тук?Last edited by X_Y; 30.04.2014, 12:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЯ... санитарният час от 10.00 до 10.15 е дошъл и си имаме мнение-публикация.
Докато не е станало 10 часа и 15 минути, я кажи сега, как ще протече развитието на цената тук?
Става въпрос за пари за семки.....
Коментар
Коментар