Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИзчезна им оптимизма на купувачите.
Голям беше...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбсолютно си прав.Тук дърпа с много нагоре ама и пада с много.
За нагоре в няколко позиции ми се вижда....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеБързаш със вземането колега! Бързаш. Почакай поне до леФче. Аз едно време си взех на 1.06 та после две години бях "дългосрочен инвеститор". Не бързай.
Препоръка е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеБързаш със вземането колега! Бързаш. Почакай поне до леФче. Аз едно време си взех на 1.06 та после две години бях "дългосрочен инвеститор". Не бързай.
Препоръка е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВзех си още малко....
Ако шестото ми чувство е вярно ,изборите ще завършат реми и от понеделник ще се изстрелят някой акции.....
Не е препоръка....
Препоръка е.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Важното е ЕС каква политика ще следва /донякъде и нашите хубосници могат малко да влияят / Така както върви преминава се към план за харчене ,а не на стискане,,, Това няма как да не се отрази на Фондовия пазар в посока нагоре ...За понеделник не съм сигурен ама след 2-3 месецаПървоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВзех си още малко....
Ако шестото ми чувство е вярно ,изборите ще завършат реми и от понеделник ще се изстрелят някой акции.....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеи каква стана тя (работата)???
еротичното дуо М&M (мурджо и мисирката) купиха акции и вместо да изкарат бързи 10% профит акцията се сурна с 10% надолу и нашите герои се видяха в чудо и 3/4 от постовете в темата са техни
но това се очакваше от двамата герои защото винаги когато купят тук цената пада и когато продадат пак потегляме нагоре ................. ще се ориентирате по постовете им кога потегляме нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеи каква стана тя (работата)???
еротичното дуо М&M (мурджо и мисирката) купиха акции и вместо да изкарат бързи 10% профит акцията се сурна с 10% надолу и нашите герои се видяха в чудо и 3/4 от постовете в темата са техни
но това се очакваше от двамата герои защото винаги когато купят тук цената пада и когато продадат пак потегляме нагоре ................. ще се ориентирате по постовете им кога потегляме нагоре
Коментар
-
и каква стана тя (работата)???
но това се очакваше от двамата герои защото винаги когато купят тук цената пада и когато продадат пак потегляме нагоре ................. ще се ориентирате по постовете им кога потегляме нагореfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПетък и голям страх...
До 1,50 бяха 30 К ...продава
като тръгна нагоре с 15 К към 1,38 , станаха 50 К....
Другата седмица ще се види хаавата...
Коментар
Коментар