КюфтеАта вече за нищо ги нямате.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма ли отчет.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемъро, виждам, че ти е трудно да асимилираш какво ти написах по-долу и затова пак ти повтарям:
мъро, дай скрийншот на онези акции които си продал преди месец на цена с 16-17 стинки по-висока от сегашната
мъро, никой не те е питал на колко ще продаваш тези които си купил последните днихихихи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕто го и статистика.Ти ли си бил бре?Така кажи да знаем.В началото на април там търси сделките.После вземи ги постни че това добре го умееш.Между другото си отбелижи в тефтера че вчера на 1000 бр на 1.433 аз съм ги купил.После ще ди ги продам на 1.60 и нещо ако имаш с какво да купуваш.
мъро, дай скрийншот на онези акции които си продал преди месец на цена с 16-17 стинки по-висока от сегашната
мъро, никой не те е питал на колко ще продаваш тези които си купил последните дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного сложни въпроси му задаваш? Човека не е от най-умните във форума
много ми е гот......това ти е девиза....след 10 ракия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение...я кажи сега, как ще протече развитието на цената тук?Last edited by X_Y; 30.04.2014, 11:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЯ... санитарният час от 10.00 до 10.15 е дошъл и си имаме мнение-публикация.
Докато не е станало 10 часа и 15 минути, я кажи сега, как ще протече развитието на цената тук?
Става въпрос за пари за семки.....
Коментар
-
Ами на 1,44 с смята всичко под 1,445....
Ама тук сте в детската градина ...зомбита.....
Шапката колкото и да пищи ,няма да се отърве от Фатмашкото си минало да брой партенките.......
Даже с мангала от Столипиново си загубиха два часа да броят колко съм купил точно и кога.. ..
Точно затова не давам истинските точни цени до десета от стотинката и количество на сделките.....
Както и предишния път в ХИМ прив....
И сега какво установихте...че съм купил 1001 акции за Ташунко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеаз виждам, че под 1,44 са минали две сделки за общо 1001 акции, но щом ти казваш, че си взела няколко хиляди акции на цена под 1,44 няма причина да не ти вярвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедай да видим няколко скрийншота на сделките когато си продал с "16-17 ст горница"
просто така за статистиката
хихихи.
Коментар
Коментар