Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСъщо, като този в момента, който се набира с 10 акции в горно ценово на 1,185.....
жалка работа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСъвсем логично е да се допусне, да.
жалка работа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, и аз предполагам че ще лапне тлъсто парче от бизнеса на КТБ досега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДобре си направил.Аз също превъртях защото не смятам че цената ще тръгне нагоре.Като гледам днес почна да връща лека полека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеОт тогава до сега забравих колко пъти превъртях... Все така да е ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе мисля така.Напротив.Петъчната сесия ви показа къде му е предстоящата цена на цкб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОпитът си е опит.Парен каша духа ама иди и го разправяй това на някой новак едва ли ще те разбере.Ние ще почакаме нямаме бърза работа.
Ти и при предното пропадане предупреждаваше че артията ще се срути под 80 ст, ама аз не ти повярвах. Бях млад и зелен на борсата и при цена 1.06 не издържах и се напазарих. После чаках две години да ги разкарам. Не че се оплаквам. Пак направих 50% печалба, ама можеше и по-добре.
Сега ще го давам по-лежерно. Бърза работа нямам.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениесега цкб привлича доста фирми и болници, за откриване сметки за заплати и банкови карти, като българска банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНе помня точно, Жека. Ако държиш ще проверя
Просто си рекох, че 52 стинки ли беше дъното миналата година, та си викам чак до 48 ст. ли да беше, та отворих графиката и вярно било и на такива нива, но и поздрави, че ги държиш от тоя период някъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКакво сгромолясване бе! Асансьорът май тръгва нагоре, мисля аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДа... И аз така си мислех едно време и си купих на 1,06.
После няколко годинки ги гледах на стотинки. Сега ще чакам до 90ст. Преди това кеша ще чака.
Пък ако не уцеля... голяма работа. Ама вчера шоуто беше голямо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеСамо да не се сгромоляса пак на 60 стинки за година-две , че ще умра ...
Успех на всички,!!!
Коментар
Коментар