Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Last edited by Ташунко със сапа; 08.07.2014, 03:58.
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми да ти кажа имахме другарски бас с един приятел който отиде да работи на морето като готвач че ще върне на лев цкб.Не ми се е обаждал скоро че сега много туристи дошли и не му остава време от работа.Тогава му казах че бързата кучка слепи ги ражда ама не ми вярваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеако си прогнозирал 90 стинки ,може и да познаеш....
не може да има милиони акции продадени на лефче и да чакаш някой да ти ги вдигне на леФ и 50 при тази политическа и .....б..... криза.....
А алтернативата е Боко тъпото....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА някой нека ми каже сега че не познах .Голяма работа е Великия дух! Като ми се появи в съня и каквото ми каже се сбъдва.
не може да има милиони акции продадени на лефче и да чакаш някой да ти ги вдигне на леФ и 50 при тази политическа и .....б..... криза.....
А алтернативата е Боко тъпото....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАии стига ве
Въййй
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаОсвен това Красимирчо имам и образование и коефицента ми на интелигентност е много висок.Убеден съм че ти нямаш толкова познания в много области колкото имам аз а ако пък разбереш каква ми е била професията преди ще ме гледаш като бог.
ВъйййПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе като я гледам как мърда посоката и е към лева по скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАз пък допълвах в петък, защото мисля че посоката е нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНикакъв интусиазъм и днес.Рекох си че ще подкрепите цкб ама се стискате.Щом е така ще ви чакам на 1 лв пак щото явно посоката е надолу.Успех на всички!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМи ще ползвам кеша за вход бре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗащо никой не иска да пазари от промоциите.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар