Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Здравей, Protokol!
Вчера не бях на линия, съжалявам.
Зависи каква стратегия си избрал. Инвестиционния пакет е ми е впъти по-голям от спекулативния - очевидно с него тези игрички са трудно реализируеми и много по-рискови. По същия начин (като Батя ) не може да отиграя краткосрочно движение от този тип с целия си пакет. И си джиткам за спекула по определени позиции да поддържам форма. И приходи.ако бяха паднали с 20%
щеше ли да продаваш ?
Дълбокоуважаеми vlado64, ако ме попитат - мога да споделя и за загуби. Те не ме радват, но също са полезни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеСигурно това е някакъв нов незнаен метод до сега, просто човека има акции и да паднат и да се покачат той все си печели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКато тръгне надолу и ти се обзеценяват артиите, как точно получаваш кефа, който ти носи формулата на успеха в двете посоки на движение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКато тръгне надолу и ти се обзеценяват артиите, как точно получаваш кефа, който ти носи формулата на успеха в двете посоки на движение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИмам и артии и кеш.Няма значение накъде ще тръгне пазара за мен и ми е много кеф така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТи сега имаш или нямаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМай по им харесва посоката към левчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеОпипва се почвата,изчаква се, но тези нива скоро може да са само спомен. Като знам как ме сърбяха ръцете да купя на 1,35 защото ми се виждаха ниски... Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетърсиш клиенти за продажба ли.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетърсиш клиенти за продажба ли.....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар