IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
    Абе нещо не виждам сделки, или ще въртиш телефонна любов?
    Сделките като дойде моята цена.Скъпи хартии не купувам не ми трябват.Достатъчно си имам от тия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
      Говорител е само
      Красимирчо ти си по говоренето приятел а аз съм по действията .

Коментар

Говорител е само

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          още 30 000 бр може ли да купя ?

Коментар

• Красимирчо защо се смееш?Кое е смешното бре момче.Ти беше забравил да се смееш доста годинки .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Не знам какво ще ти отговори ташунката , не мога и да го видя - сигурно защото наскоро открих , че имало игнор функция
              По въпроса за ЦКБ - ще тества 1.6-1.7 към края на годината .... но преди това ще срещне Петрола на 1.5.
              Таскун каза това: Искрено ви завиждам на оптимизма макар че понякога е неоправдан и заприличвате на секта.Аз сега ще взема да купя още артии понеже ще пада цкб а после като тества 1.60 и отиде по нагоре ще ви ги продам.Става ли така ?

хахахахахаха

Коментар

Айде да те видим колко ще купиш...
                още 30 000 бр може ли да купя ?

Коментар

Искрено ви завиждам на оптимизма макар че понякога е неоправдан и заприличвате на секта.Аз сега ще взема да купя още артии понеже ще пада цкб а после като тества 1.60 и отиде по нагоре ще ви ги продам.Става ли така ?
                  Айде да те видим колко ще купиш...

Коментар

• Искрено ви завиждам на оптимизма макар че понякога е неоправдан и заприличвате на секта.Аз сега ще взема да купя още артии понеже ще пада цкб а после като тества 1.60 и отиде по нагоре ще ви ги продам.Става ли така ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                      Tаскуна е голуем оптимист, я сметни колко следва да бъде Софикс при 0,5 лв. за ЦКБ, имайки предив, че няма банкова криза и т.н., което да повлия единствено на банковия сектор. Като в стойността на Софикс в момента според мен е отчетена и политическата криза. След стабилизиране на политическата обстановка, според теб няма ли да тества ЦКБ нива над 1.6-7 и то преди края на тази година.

Лично мнение!
                      Не знам какво ще ти отговори ташунката , не мога и да го видя - сигурно защото наскоро открих , че имало игнор функция
                      По въпроса за ЦКБ - ще тества 1.6-1.7 към края на годината .... но преди това ще срещне Петрола на 1.5.
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

1.5 или 0.5 ???
                        Tаскуна е голуем оптимист, я сметни колко следва да бъде Софикс при 0,5 лв. за ЦКБ, имайки предив, че няма банкова криза и т.н., което да повлия единствено на банковия сектор. Като в стойността на Софикс в момента според мен е отчетена и политическата криза. След стабилизиране на политическата обстановка, според теб няма ли да тества ЦКБ нива над 1.6-7 и то преди края на тази година.

Лично мнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Много сте активни монтита и ташунковци....да не пропуснете срещата
                          Нали не сте забравили - Петрол - ЦКБ ....на 1.5
                          1.5 или 0.5 ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                            Не знам този за който говориш доколко е готвач, но и 5 живота да бачкаш в US, не мож го стигнеш и на пари и на акъл.
                            Приятно прекарване на Черно море и да не се стискаш!
                            Е тук баш не позна.Ма както убедено ми говориш ша рече чаляк че познаваш приятеля ми или професионална солидарност проявяваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              ако си прогнозирал 90 стинки ,може и да познаеш....

не може да има милиони акции продадени на лефче и да чакаш някой да ти ги вдигне на леФ и 50 при тази политическа и .....б..... криза.....
                              А алтернативата е Боко тъпото....
                              Не е препоръка...
                              Много сте активни монтита и ташунковци....да не пропуснете срещата
                              Нали не сте забравили - Петрол - ЦКБ ....на 1.5
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Той горкия взел дал .Няколко пъти се опитах да го предпазя да не си изгуби паричките дето с толкова готвене ги беше събрал но дебела глава.Ама като не чува сега да вари шкембе докато се съмне.Разбирам го че иска да изкара по лесно пари ама много новобрански подходи и доста загуби.
                                Не знам този за който говориш доколко е готвач, но и 5 живота да бачкаш в US, не мож го стигнеш и на пари и на акъл.
                                Приятно прекарване на Черно море и да не се стискаш!

Коментар

Working...
                                X