Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеГоворител е само
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеАбе нещо не виждам сделки, или ще въртиш телефонна любов?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеоще 30 000 бр може ли да купя ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе знам какво ще ти отговори ташунката , не мога и да го видя - сигурно защото наскоро открих , че имало игнор функция
По въпроса за ЦКБ - ще тества 1.6-1.7 към края на годината .... но преди това ще срещне Петрола на 1.5.
хахахахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеАйде да те видим колко ще купиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИскрено ви завиждам на оптимизма макар че понякога е неоправдан и заприличвате на секта.Аз сега ще взема да купя още артии понеже ще пада цкб а после като тества 1.60 и отиде по нагоре ще ви ги продам.Става ли така ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеTаскуна е голуем оптимист, я сметни колко следва да бъде Софикс при 0,5 лв. за ЦКБ, имайки предив, че няма банкова криза и т.н., което да повлия единствено на банковия сектор. Като в стойността на Софикс в момента според мен е отчетена и политическата криза. След стабилизиране на политическата обстановка, според теб няма ли да тества ЦКБ нива над 1.6-7 и то преди края на тази година.
Лично мнение!
По въпроса за ЦКБ - ще тества 1.6-1.7 към края на годината .... но преди това ще срещне Петрола на 1.5.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение1.5 или 0.5 ???
Лично мнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМного сте активни монтита и ташунковци....да не пропуснете срещата
Нали не сте забравили - Петрол - ЦКБ ....на 1.5
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеНе знам този за който говориш доколко е готвач, но и 5 живота да бачкаш в US, не мож го стигнеш и на пари и на акъл.
Приятно прекарване на Черно море и да не се стискаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеако си прогнозирал 90 стинки ,може и да познаеш....
не може да има милиони акции продадени на лефче и да чакаш някой да ти ги вдигне на леФ и 50 при тази политическа и .....б..... криза.....
А алтернативата е Боко тъпото....
Не е препоръка...
Нали не сте забравили - Петрол - ЦКБ ....на 1.5За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТой горкия взел дал .Няколко пъти се опитах да го предпазя да не си изгуби паричките дето с толкова готвене ги беше събрал но дебела глава.Ама като не чува сега да вари шкембе докато се съмне.Разбирам го че иска да изкара по лесно пари ама много новобрански подходи и доста загуби.
Приятно прекарване на Черно море и да не се стискаш!
Коментар
Коментар