Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКупува се когато пада и се продава когато се качва...за Петрол ,Гагарин и БТН също ...а вие в рамки ли си ги слагате като ги купите на тези вече високи цени..
А когато не можеш да правиш преценка си почиваш.... а вие купувате на 1,1 като луди а после на 90 стотинки няма да има никой....
Скоро ще стане такова отрезвяване от положението ....
Падането беше малко ,скоро големите ще ви покажат пътя....
Не е препоръка....
Нали не си забравил - Петрол - ЦКБ ....на 1.5
Всъщност това ти го напомням от няколко месеца и спреда постоянно се скъсява.
Ама вече се замислям дали ще е изгодно да им правя арбитраж
То не си заслужава кон за кокошка ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа Петрол ли иде реч
А когато не можеш да правиш преценка си почиваш.... а вие купувате на 1,1 като луди а после на 90 стотинки няма да има никой....
Скоро ще стане такова отрезвяване от положението ....
Падането беше малко ,скоро големите ще ви покажат пътя....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНемам думи......
да се играе против маркета... балАк има много....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНемам думи......
да се играе против маркета... балАк има много....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДокато ти,Батя,се правеше на "прав",успях да "спестя" десетки хиляди лева от спада на тимаджийските позиции.Сега имам пари....не бързам да влизам при това продължаващо падане на цените.Очертава се добра реколта....Благодаря ти за "съветите"...
да се играе против маркета... балАк има много....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВремето ще покаже дали съм бил прав. Аз лично продължавам да купувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко си следил форума си видял че още 2-3 дни преди да спрат търговията с акциите на КТБ, коментирах в темата й че офертата купува, която стои там на 86,50 (за над 20 000 акции беше) и пази цената предоставя чудесна възможност за отърване от това което се очертава... Който ме е послушал сега вероятно е хепи.
По същия начин сега мисля, че тия които си продават акциите в ЦКБ на сегашната цена, правейки си някаква измислена аналогия с КТБ и подаващи се на нерационален страх, правят голяма грешка! Времето ще покаже дали съм бил прав. Аз лично продължавам да купувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеПо-добре с пари, отколкото без никакви както ще стане за акционерите на КТБ
По същия начин сега мисля, че тия които си продават акциите в ЦКБ на сегашната цена, правейки си някаква измислена аналогия с КТБ и подаващи се на нерационален страх, правят голяма грешка! Времето ще покаже дали съм бил прав. Аз лично продължавам да купувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеЧуждите пазари падат и според мен някой се опитва да спекулира, продавайки сега с надеждата да купи по-ниско, ако се включи обаче "прахосмукачката" много ще останат само с пари ;-)))
Спорна !!!!
По-добре с пари, отколкото без никакви както ще стане за акционерите на КТБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЯвно е имало някакви слухове и притеснения преди оповестяване на намеренията на БНБ относно процедурата при КТБ. След пресконференцията палачинката се обърна. Явно че апокалипсиса пак се размина и просто в страха си някой пак си подари акциите
Благодарим му“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОткакто търгувам с акции гледам все по-често Animal planet ...
Удивително е как няколко хищника всяват паника в стадо от хиляди биволи и могат да го подкарат накъдето поискат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЯвно е имало някакви слухове и притеснения преди оповестяване на намеренията на БНБ относно процедурата при КТБ. След пресконференцията палачинката се обърна. Явно че апокалипсиса пак се размина и просто в страха си някой пак си подари акциите
Благодарим му
Удивително е как няколко хищника всяват паника в стадо от хиляди биволи и могат да го подкарат накъдето поискатЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар