IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Иначе някой технически манипулира позицията..беше качи по аукциона на 1,052 ,че ще купува 20 К и изчезна след него...
    Ох, Монти, Монти, за поръчки тип айсберг чувал ли си?

Коментар

• да в сравнение с това зърно и с хим е най подценено

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
        Всичко е възможно на този свят, но какво ще стане ще видим. Все пак е най - подценената акция на борсата ни. А при малко оптимизъм ще подскочи най - много. Днес се мисли за утре.
        В момента не мисля като фундамент ,защото не вярвам на дадените отчети...
        Виж и КОРП и ФИБ и БАКБ и т.н.
        Иначе някой технически манипулира позицията..беше качи по аукциона на 1,052 ,че ще купува 20 К и изчезна след него...

Коментар

• Всичко е възможно на този свят, но какво ще стане ще видим. Все пак е най - подценената акция на борсата ни. А при малко оптимизъм ще подскочи най - много. Днес се мисли за утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Според мен на 1.02 лв ще удари цената.Какъв кеф щото после следват 95 ст .
            Възможно е според мен и по лоши нива....

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
              ако банката купи някои хубави активи от застрашената банка, какво ще стане ))
              Далновидно
              Но нека първо се обрули крушата

Коментар

• той американецът май и тука се заканва да си пълни гушката

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                  ти май искаш злобно на 1.95 да влизаш, само гледай
                  Аааа мераците на Тройчо са на 0,80.Мен ако питаш ако ще е гарга да е рошава,
                  давай на 60 санта и всичкото инвеститор от Америка ще си купи.

Коментар

• ако банката купи някои хубави активи от застрашената банка, какво ще стане ))

Коментар

• ти май искаш злобно на 1.95 да влизаш, само гледай

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        На твоят мерак какъв му е размерът?
                        Ако падне добре ще взема поне 20к артии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          На твоят мерак какъв му е размерът?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                            Мислиш ли, че утре ще се доредим под номинал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                              Успокой се. Като гледам ще има още доста надолу.
                              Новобранче е какво да го правиш.Едно е да ти се иска друго е да става .

Коментар

• Някой да знае за отворен офис на ЦКБ в София след 20 часа в работен ден и по-възможност в Мол? Търсих им в сайта, но не успях да намеря информация...

Коментар

Working...
                                X