IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
    А дано та да се взима , гледай да не те изненада изведнъж на двойка и косур докато и ти чакаш долу , юни месец се изори и не успя да стигне твойто... Гледай да не осъмнеш с парички и да гледаш изтребители скоро
    Мислиш ли, че утре ще се доредим под номинал?

Коментар

• А дано та да се взима , гледай да не те изненада изведнъж на двойка и косур докато и ти чакаш долу , юни месец се изори и не успя да стигне твойто... Гледай да не осъмнеш с парички и да гледаш изтребители скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
        Дано има такива насрани още като днес и са се обира , че скоро при добрите новини да се блазни
        Успокой се. Като гледам ще има още доста надолу.

Коментар

• И президентът го е измислил , Да има летящ старт

Коментар

• Дано има такива насрани още като днес и са се обира , че скоро при добрите новини да се блазни

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
              Нищо ли не разбра от поста ми ве, Ташуне
              Ако съм те разбрал грешно обясни.Може да не съм схванал мисълта ти правилно.Ако е така се извинявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Разбира се че цената ще е друга.Нали това казвам че ще е надолу.Ето вече се върти около 1.05 лв.За часа кога съм писал няма да ти обеснявам.Личи си че не си чел много форума.
                Нищо ли не разбра от поста ми ве, Ташуне
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• При хубава новина ще видим кое е евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                    Още ли чакате за под 1.10
                    Цената вече е 1.05 ама ще почакаме за под 1 лв че много бързо се придвижва натам .Тия с кеша пак ще се налапат с артийки .

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                      Върни се и прочети какво съм писал! За справка казах ако го бие, пътя до 5 лв е без никаква съпротива! Казах 5 лв, не 13 лв!
                      Видях кво си писал ама няма да стане така бе бледолики.Цената от 5 лв не я виждам близките 4-5 г.Ама дай боже да си прав ще те черпя.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                        Не можеш, защото пазарът не работи в 1:19, когато си пуснал поста, та няма от къде да ги вземеш, а утре цената може да е друга
                        Разбира се че цената ще е друга.Нали това казвам че ще е надолу.Ето вече се върти около 1.05 лв.За часа кога съм писал няма да ти обеснявам.Личи си че не си чел много форума.

Коментар

Грешиш много.Още на двато лева ще върне и ако спре на 1.40-1.50 супер .Няма да има такъв филм като 2007г.
                          Върни се и прочети какво съм писал! За справка казах ако го бие, пътя до 5 лв е без никаква съпротива! Казах 5 лв, не 13 лв!
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Ако визираш мен веднага мога да ти шитна на 1.60 да речем едни бързи 20 000 бр.Кво ще кажеш по въпроса .
                            Не можеш, защото пазарът не работи в 1:19, когато си пуснал поста, та няма от къде да ги вземеш, а утре цената може да е друга
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Който се опитва да хване дъна и върхове на седмична или месечна база на БФБ .... е или вътрещар и знае какво прави или въздухар и не знае къде търгува
                              Нищо лично.
                              Принципно да правилно.Според мен е по добре по малко но редовно от колкото на приливи и отливи.Един път добри печалби другия път големи загуби.Аз не се опитвам да алчнея в тая игра.Освен това много зависи от мащабите с които играеш.Ако си с 1 милион или с 10к на борсата 15% на година за всеки е различно

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                                Съгласен съм с теб - реши ли се проблема с КТБ ще се тества съпротива до 2 лв бие ли е няма какво да я спре до 5 лв ....
                                Грешиш много.Още на двато лева ще върне и ако спре на 1.40-1.50 супер .Няма да има такъв филм като 2007г.

Коментар

Working...
                                X