Първоначално изпратено от swot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеДано има такива насрани още като днес и са се обира , че скоро при добрите новини да се блазни
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНищо ли не разбра от поста ми ве, Ташуне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеРазбира се че цената ще е друга.Нали това казвам че ще е надолу.Ето вече се върти около 1.05 лв.За часа кога съм писал няма да ти обеснявам.Личи си че не си чел много форума.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеОще ли чакате за под 1.10
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеВърни се и прочети какво съм писал! За справка казах ако го бие, пътя до 5 лв е без никаква съпротива! Казах 5 лв, не 13 лв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе можеш, защото пазарът не работи в 1:19, когато си пуснал поста, та няма от къде да ги вземеш, а утре цената може да е друга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГрешиш много.Още на двато лева ще върне и ако спре на 1.40-1.50 супер .Няма да има такъв филм като 2007г.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАко визираш мен веднага мога да ти шитна на 1.60 да речем едни бързи 20 000 бр.Кво ще кажеш по въпроса .Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКойто се опитва да хване дъна и върхове на седмична или месечна база на БФБ .... е или вътрещар и знае какво прави или въздухар и не знае къде търгува
Нищо лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеСъгласен съм с теб - реши ли се проблема с КТБ ще се тества съпротива до 2 лв бие ли е няма какво да я спре до 5 лв ....
Коментар
Коментар