If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубаво подпиране над номинала пак.. вероятно от същите които подпряха при паниката с КТБ. За втори път ще се направи оборка на акциите в треперещите ръчички и след време ще има чуденки защо акцията върви толкова лесно и бързо нагоре
Стига се само залъгва - борсите навсякъде са червени, при нас положението с банките е отчайващо, а и май не си спомняш, че акцията е имала къде, къде по-ниски нива.
Това със самонавиването и надъхването приключи около края на 2007 г.
Колкото по лоши толкова по добре за мен.Нали помниш имаше един де ми обясняваше как повече 1 лв нямоло да видя а то трети път цената слиза до лева.Още 4,5 % надолу и заличава ръста от началото на годината.После ще ги шитна половината артии на същия този оптимист на 1.65 отново.Как да не са кефя Монти като стаеа въпрос за едни 60-70 % при следващата вълна на оптимизъм.А аз ще им дам много артии от моята кошничка.
Ти нормален ли си?
Че колко по-спраскана и смачкана може да е от това? Сега сме по-зле и от война.
Много сме евтини и атрактивни с различни дадености и пътят е нагоре и за икономиката и за банката тука
Според мен може да стане много много по зле ама дано не става.Не заради теб ами заради другите хорица.Ти виждам си хазартен тип и нямаш ясна представа за нещата.Ама това си е твой бизнес.
абе бие нормални сте , пускайте акции на батето докато тече тази промоция, най - хубавата печалба е да се печели от дружество аналог докато другата банка фалира, което е ясно ....пускайте на хубавата промоция))
Стига се само залъгва - борсите навсякъде са червени, при нас положението с банките е отчайващо, а и май не си спомняш, че акцията е имала къде, къде по-ниски нива.
Това със самонавиването и надъхването приключи около края на 2007 г.
абе бие нормални сте , пускайте акции на батето докато тече тази промоция, най - хубавата печалба е да се печели от дружество аналог докато другата банка фалира, което е ясно ....пускайте на хубавата промоция))
Дано да спасят другата, че иначе не ми се мисли колко ще стане тази артия
Коментар