IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
    Ти нормален ли си?
    Че колко по-спраскана и смачкана може да е от това? Сега сме по-зле и от война.
    Много сме евтини и атрактивни с различни дадености и пътят е нагоре и за икономиката и за банката тука
    Според мен може да стане много много по зле ама дано не става.Не заради теб ами заради другите хорица.Ти виждам си хазартен тип и нямаш ясна представа за нещата.Ама това си е твой бизнес.

Коментар

• тази ще расте пише че са кандидатствали за добрите активи на виктория

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
        абе бие нормални сте , пускайте акции на батето докато тече тази промоция, най - хубавата печалба е да се печели от дружество аналог докато другата банка фалира, което е ясно ....пускайте на хубавата промоция))
        Стига се само залъгва - борсите навсякъде са червени, при нас положението с банките е отчайващо, а и май не си спомняш, че акцията е имала къде, къде по-ниски нива.
        Това със самонавиването и надъхването приключи около края на 2007 г.

Коментар

абе бие нормални сте , пускайте акции на батето докато тече тази промоция, най - хубавата печалба е да се печели от дружество аналог докато другата банка фалира, което е ясно ....пускайте на хубавата промоция))
          Дано да спасят другата, че иначе не ми се мисли колко ще стане тази артия

Коментар

ти май искаш злобно на 1.95 да влизаш, само гледай
            Не позна.Жизнерадостно на лев и под лев.Вече цената 1.04 лв за артия .Много съм добър в тоя гейм бледолики .

Коментар

• абе бие нормални сте , пускайте акции на батето докато тече тази промоция, най - хубавата печалба е да се печели от дружество аналог докато другата банка фалира, което е ясно ....пускайте на хубавата промоция))

Коментар

Ти нормален ли си?
                Много сме евтини и атрактивни с различни дадености и пътят е нагоре и за икономиката и за банката тука
                Че те сега нещата си стабилно! Имаш ли си понятие колко бързо може се сговняса всичко, което градихме от предният фалит на БГ? Само някой реши ли да спасява чрез борда, тогава ще разбереш как отвърд това може се смачка и спраска! Сега сме си цвете с тежка политическа криза, точно в този период виреят и катализаторите за тежка финансова и икономическа криза и като бутнем политическата става манджа с грозде!
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Ти нормален ли си?
                  Искаш да знаеш колко по-зле може да стане? Може да изгубим още 500 хил. работни места и 1 млн. души в посока чужбина, може да сваляме заплати и пенсии, или борд, а даже може и ЦКБ да последва КТБ. Естествено всичко това е нищо пред възможността за ядрен крах на живота на земята.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Като се спраска икономиката сега, ще видим дали или
                    Ти нормален ли си?

Коментар

Не знам дали забелязвате, ама тук капитализацията е почти колкото на ГАЗ.

Не че нещо за ГАЗ, но е доста смешно за ЦКБ, и съм сигурен, че този дефект няма да трае дълго
                      Като се спраска икономиката сега, ще видим дали или
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Да, Монти, признавам, прав си, явно са махнали ордер!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Не, за такова животно като "нулев аисберг на липса на купувач" от теб чувам за първи път.
                          Ами на 1,052 след падането на офертата на 20 К нямаше поръчка купува....в продължение на 30 секунди...
                          В момента се купи 1200 акции на 1,052 и нивото е вече празно....
                          Опит за шега.....ирония както го искаш го приеми... ,но нищо лично...

Коментар

• Не знам дали забелязвате, ама тук капитализацията е почти колкото на ГАЗ.

Не че нещо за ГАЗ, но е доста смешно за ЦКБ, и съм сигурен, че този дефект няма да трае дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              чувал съм ама ти чувал ли си за нулев аисберг на липса на купувач на 1,052.....
                              Не, за такова животно като "нулев аисберг на липса на купувач" от теб чувам за първи път.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Ох, Монти, Монти, за поръчки тип айсберг чувал ли си?
                                чувал съм ама ти чувал ли си за нулев аисберг на липса на купувач на 1,052.....

Коментар

Working...
                                X