Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧерногледците са много способни хора. Дори заобиколени от добри новини могат да ти нарисуват мрачни сценарии... Дори историята, която показва че борсите от 100-200 г. вървят дългосрочно нагоре, могат да ти оборят с аргумента, че това е вече минало и от тук насетне следва все надолу
Не ги подценявай.. за тях бъдещето е едно - обратно към каменната ера
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеАми как да е иначе,
Ние вече си изядохме солта
поехме си тоягите, а сега сме на път и да си платим (условно имам предвид това с КТБ).
Е малко е кофти, но след като сме минали всичко това, пътят е само един
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧерногледците са много способни хора. Дори заобиколени от добри новини могат да ти нарисуват мрачни сценарии... Дори историята, която показва че борсите от 100-200 г. вървят дългосрочно нагоре, могат да ти оборят с аргумента, че това е вече минало и от тук насетне следва все надолу
Ние вече си изядохме солта
поехме си тоягите, а сега сме на път и да си платим (условно имам предвид това с КТБ).
Е малко е кофти, но след като сме минали всичко това, пътят е само един
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНие не сме цял свят........и повярвай ми нямаме нищо общо с чуждите акции или пък с надеждата да дойде чужденец в някаква почти фалирала държава с никакви закони........но ще видиме може да съм в грешка....успех на теб
Затова някои са се вторачили в Китай а други търсят пазари като МианмарЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеНе са чак толкова черни нещата. Всъщност са доста по-добре от 2006-2007 и има шанс да станат по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНие не сме цял свят........и повярвай ми нямаме нищо общо с чуждите акции или пък с надеждата да дойде чужденец в някаква почти фалирала държава с никакви закони........но ще видиме може да съм в грешка....успех на теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеПри приказки за наливане на милиарди в БГ и външни кредити за милиарди, при тази ликвидна стагнация в момента (над 7% от депозитите в страната са блокирани заради КТБ), единственото от което може човек да се оттърси е излишния си спестен кеш.
Това правят и всички по света между другото.
Това което се оскъпява по цял свят са акциите.
Коментар
-
При приказки за наливане на милиарди в БГ и външни кредити за милиарди, при тази ликвидна стагнация в момента (над 7% от депозитите в страната са блокирани заради КТБ), единственото от което може човек да се оттърси е излишния си спестен кеш.
Това правят и всички по света между другото.
Това което се оскъпява по цял свят са акциите.
Коментар
-
По-умните биха използвали ситуацията да се поотърсят......ама всеки си знае.
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеАйде почна се
Чакахте, чакахте, и накрая на 1.50 ще се блъснете на входа, а на 2.50 ще ви ги дам всичките си акции да не се карате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеАко консорциум както казват влезе с милиарди в КТБ и банката отвори, тук не знам, сигурно на 2.50 трябва да отворим и ние
Коментар
Коментар