IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Какво стана бре няма ли да расте тая артия?Обем до тук 10 акции.Аз ли не виждам компа ли се бъгна ? Хахаха супер ликвидната артия никой не иска да я купува.
    Трябва да извикаш ген.Гаки със неговата зоологическа градина да ти помага.

Коментар

• Какво стана бре няма ли да расте тая артия?Обем до тук 10 акции.Аз ли не виждам компа ли се бъгна ? Хахаха супер ликвидната артия никой не иска да я купува.

Коментар

• Аз пък тук имам доста артии и ще продължа да купувам ако спадне още цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Черногледците са много способни хора. Дори заобиколени от добри новини могат да ти нарисуват мрачни сценарии... Дори историята, която показва че борсите от 100-200 г. вървят дългосрочно нагоре, могат да ти оборят с аргумента, че това е вече минало и от тук насетне следва все надолу
          Не ги подценявай.. за тях бъдещето е едно - обратно към каменната ера
          Много си прав Батя. Аз си взех тук тази седмица още 2000 акции. Според мен решението за КТБ се вижда и ще имаме ръст на банковите акции.

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
            Ами как да е иначе,
            Ние вече си изядохме солта
            поехме си тоягите, а сега сме на път и да си платим (условно имам предвид това с КТБ).
            Е малко е кофти, но след като сме минали всичко това, пътят е само един
            +1!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Черногледците са много способни хора. Дори заобиколени от добри новини могат да ти нарисуват мрачни сценарии... Дори историята, която показва че борсите от 100-200 г. вървят дългосрочно нагоре, могат да ти оборят с аргумента, че това е вече минало и от тук насетне следва все надолу
              Ами как да е иначе,
              Ние вече си изядохме солта
              поехме си тоягите, а сега сме на път и да си платим (условно имам предвид това с КТБ).
              Е малко е кофти, но след като сме минали всичко това, пътят е само един

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Ние не сме цял свят........и повярвай ми нямаме нищо общо с чуждите акции или пък с надеждата да дойде чужденец в някаква почти фалирала държава с никакви закони........но ще видиме може да съм в грешка....успех на теб
                Ще перефразирам - различни инвеститори различни идеали.
                Затова някои са се вторачили в Китай а други търсят пазари като Мианмар
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Не са чак толкова черни нещата. Всъщност са доста по-добре от 2006-2007 и има шанс да станат по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Ние не сме цял свят........и повярвай ми нямаме нищо общо с чуждите акции или пък с надеждата да дойде чужденец в някаква почти фалирала държава с никакви закони........но ще видиме може да съм в грешка....успех на теб
                    Не са чак толкова черни нещата. Всъщност са доста по-добре от 2006-2007 и има шанс да станат по-добре.

Коментар

При приказки за наливане на милиарди в БГ и външни кредити за милиарди, при тази ликвидна стагнация в момента (над 7% от депозитите в страната са блокирани заради КТБ), единственото от което може човек да се оттърси е излишния си спестен кеш.
                      Това правят и всички по света между другото.
                      Това което се оскъпява по цял свят са акциите.

Коментар

• При приказки за наливане на милиарди в БГ и външни кредити за милиарди, при тази ликвидна стагнация в момента (над 7% от депозитите в страната са блокирани заради КТБ), единственото от което може човек да се оттърси е излишния си спестен кеш.
                        Това правят и всички по света между другото.
                        Това което се оскъпява по цял свят са акциите.

Коментар

• По-умните биха използвали ситуацията да се поотърсят......ама всеки си знае.

Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                          Айде почна се
                          Чакахте, чакахте, и накрая на 1.50 ще се блъснете на входа, а на 2.50 ще ви ги дам всичките си акции да не се карате

Коментар

• Айде почна се
                            Чакахте, чакахте, и накрая на 1.50 ще се блъснете на входа, а на 2.50 ще ви ги дам всичките си акции да не се карате

Коментар

Ако консорциум както казват влезе с милиарди в КТБ и банката отвори, тук не знам, сигурно на 2.50 трябва да отворим и ние
                              Даммм, аз съм се заложил за 8.45

Коментар

• Ако консорциум както казват влезе с милиарди в КТБ и банката отвори, тук не знам, сигурно на 2.50 трябва да отворим и ние

Коментар

Working...
                                X