и за този отчет нищо не казвате
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА някой казваше ,че на маркета нямало големи пакети на ниски цени.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
да те попитам по въпроса ,дали ти е най гадно.....
Не е пазар за купуване ...а и особено като гледа човек че и на годишна и 3 годишна база е аутпърформвал и шваби и янкита дори.
При все че и фундамента, и матр'яла и политиците...абе всичко ни е доста по къкаво от тях..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМонти ти как мислиш да мажем ли ските яко с вакса или не .
добър въпрос....
Според мен
Ако има правителство а то ще има.....ще се качим поне до 560 пункта а после зависи от правителството , но съм скептик за повече ....
Ако обявят предсрочн иизбори за НГ ...тогава ще гоним 400 пункта...
Тук има и други фактори...
Обратно , отчети , напускащи големи инвеститори ..,състоянието на банките , фондове и баланси ,закони за тютюна ,закони за енергетиката.. ....и т.н.
А ти какво мислиш...
Ако няма правителство тогава банките ще са най потърпеФши....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТакъв един съвет, сори Иване ама си е пълен каламбур, боза, нонсънс, както искаш го наречи...
Според него например не си заслужава да купуваш фарма, мцх и прочие на 2 и 6лв, ала е супер да ги купуваш на 4.5 и 15лв при почти същия фундамент....
Мерси, тенкю дет се вика, не е за мене...
Аз специално за тея години на борсите съм стигнал до 1 единствен извод - тогава когато ми е най гадно ( а и на другите наоколо) - значи е време за купуване
А когато критичните мнения за дадена артия почти се не срещат и текат реки от мед, масло и доволство - време е да се ликвидира.
"когато ми е най гадно.."
да те попитам по въпроса ,дали ти е най гадно.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГолям артист си Ташуняк,Болшой театър има с какво да се гордее.Гледай от много напън да не оцапаш гащеризона ,иначе всичко друго е вятър и мъгла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение+++Пич толкова добре си му го казал на тоя Трол,че те поздравявам.Аз щях да му наместя едни други епитети и щяха да ме дилийтнат поста може би...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГолям артист си Ташуняк,Болшой театър има с какво да се гордее.Гледай от много напън да не оцапаш гащеризона ,иначе всичко друго е вятър и мъгла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИмам един мургав приятел от махалата дето гледа на кафе.Трябва да го питам .Прякора му е Джери и много народ по едно време ползваше услугите му.Ще проверя да ли се е прибрал,че лятото заработваше по морето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеДа купувам или вече да продавам?Last edited by Ташунко със сапа; 27.10.2014, 07:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеА дали ще видим пак 50-60 ст.? Тук си е много добра позицийка. Аз си харесвам ЦКБ. Преди 2 години изкарах едни 110% + от тази позиция. Банката си е една от най-перспективните на борсата. Доста добри отчети изкарва в последно време.
Не е препоръка за покупко-продажба.
Коментар
Коментар