IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и за този отчет нищо не казвате

Коментар

• абе Монти забелязах че Джери още наглежда борсичката .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        А някой казваше ,че на маркета нямало големи пакети на ниски цени.....
        Още по големи ще минават на още по ниски цени.Страха почва да се засилва .

Коментар

• А някой казваше ,че на маркета нямало големи пакети на ниски цени.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

да те попитам по въпроса ,дали ти е най гадно.....
            Хич биля не ми е, а и наоколо все още бъка от оптимисти.
            Не е пазар за купуване ...а и особено като гледа човек че и на годишна и 3 годишна база е аутпърформвал и шваби и янкита дори.
            При все че и фундамента, и матр'яла и политиците...абе всичко ни е доста по къкаво от тях..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Монти ти как мислиш да мажем ли ските яко с вакса или не .

добър въпрос....
              Според мен
              Ако има правителство а то ще има.....ще се качим поне до 560 пункта а после зависи от правителството , но съм скептик за повече ....
              Ако обявят предсрочн иизбори за НГ ...тогава ще гоним 400 пункта...
              Тук има и други фактори...
              Обратно , отчети , напускащи големи инвеститори ..,състоянието на банките , фондове и баланси ,закони за тютюна ,закони за енергетиката.. ....и т.н.
              А ти какво мислиш...
              Ако няма правителство тогава банките ще са най потърпеФши....

Коментар

• Първо ще се качим на лифта да преценим колко е голям баира,а дали после ще се
                спуснем по него според зависи.

Коментар

• Монти ти как мислиш да мажем ли ските яко с вакса или не .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Такъв един съвет, сори Иване ама си е пълен каламбур, боза, нонсънс, както искаш го наречи...

Според него например не си заслужава да купуваш фарма, мцх и прочие на 2 и 6лв, ала е супер да ги купуваш на 4.5 и 15лв при почти същия фундамент....
                    Мерси, тенкю дет се вика, не е за мене...

Аз специално за тея години на борсите съм стигнал до 1 единствен извод - тогава когато ми е най гадно ( а и на другите наоколо) - значи е време за купуване

А когато критичните мнения за дадена артия почти се не срещат и текат реки от мед, масло и доволство - време е да се ликвидира.
                    Добре казано....

"когато ми е най гадно.."

да те попитам по въпроса ,дали ти е най гадно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Голям артист си Ташуняк,Болшой театър има с какво да се гордее.Гледай от много напън да не оцапаш гащеризона ,иначе всичко друго е вятър и мъгла.
                      ..... и не само Болшой театър .

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                        +++Пич толкова добре си му го казал на тоя Трол,че те поздравявам.Аз щях да му наместя едни други епитети и щяха да ме дилийтнат поста може би...
                        Що бе кво та дразни не мога да разбера.Да не си се набълбукал тук че толкова скачаш.Ми вземи се намеси да видим колко ти е акъла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Голям артист си Ташуняк,Болшой театър има с какво да се гордее.Гледай от много напън да не оцапаш гащеризона ,иначе всичко друго е вятър и мъгла.
                          +++Пич толкова добре си му го казал на тоя Трол,че те поздравявам.Аз щях да му наместя едни други епитети и щяха да ме дилийтнат поста може би...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Имам един мургав приятел от махалата дето гледа на кафе.Трябва да го питам .Прякора му е Джери и много народ по едно време ползваше услугите му.Ще проверя да ли се е прибрал,че лятото заработваше по морето.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                              Да купувам или вече да продавам?
                              Имам един мургав приятел от махалата дето гледа на кафе.Трябва да го питам .Прякора му е Джери и много народ по едно време ползваше услугите му.Ще проверя да ли се е прибрал,че лятото заработваше по морето.
                              Last edited by Ташунко със сапа; 27.10.2014, 07:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                                А дали ще видим пак 50-60 ст.? Тук си е много добра позицийка. Аз си харесвам ЦКБ. Преди 2 години изкарах едни 110% + от тази позиция. Банката си е една от най-перспективните на борсата. Доста добри отчети изкарва в последно време.
                                Не е препоръка за покупко-продажба.
                                Не знам дали ще видим 50-60 ст ,но всичко е възможно.Преди почти година си спомням за един столипински корифей на борсовата игра който твърдеше че повече 1 лев цена нямало да видим а тя 3 пъти падна до там че даже и под 1 лв беше.Само че да играеш на борсата и да знаеш какво правиш не е като да бъркаш шкембе чорба.Ма и готвенето на такава чорба не е проста работа.Аз се съмнявам че подобни инвеститори знаят как да приготвят това ястие.Някой просто обичат да си плямпат празни приказки но олекнаха пред останалата аудитория и никой не ги приема на сериозно.Времето показа кой е прав и кой просто му се иска да е на неговата но не стана.

Коментар

Working...
                                X