Хайде стига бе, този ръст е несериозен и без фундамент - защо не слушате Ташуняка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеДнес бях в офис на ЦКБ-то на Батенберг. Много качествено обслужване, коректни са!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахаха не бре на балкански тъмни субекти съм .
Виж за малко по мургавите тъмни балкански - сапа задължително трябва да е и гърмящ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа неграта, спанята или индианците си HR...
Без сапа не става работата ,нали, требе си такъв рилейшън за да станат хюмън..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми работят за мен.Ако управляването на бизнеса и човешките ресурси е работа значи и работя .
Без сапа не става работата ,нали, требе си такъв рилейшън за да станат хюмън..
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеЕ как айляк човек, отвъд голямата вода не работите ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАйляк човек кво да прави гледа филми пийва хапва и ако е интересна борсата поглеждам да видя кво става ама тя все по скучна и умряла е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеВожде, ти на БФБ-то ли си вадиш хляба, че лягаш в 5 сутринта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСкучна борса.Лягам да спя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСтига сте мрънкали ........
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...strani-183071/
Аз пък си мисля , че проблема не е в умрялата ни държавица а в това - апатични хорица и недоволни и недоеб...и граждани и гражданки
Хахахахахахахахахахаха
+ 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНещо цялата борса е умряла, в умрялата ни държавица, нищо странно и необичайно.
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...strani-183071/
Аз пък си мисля , че проблема не е в умрялата ни държавица а в това - апатични хорица и недоволни и недоеб...и граждани и гражданкиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар