IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде стига бе, този ръст е несериозен и без фундамент - защо не слушате Ташуняка
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Що не и 4 лв ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
        Днес бях в офис на ЦКБ-то на Батенберг. Много качествено обслужване, коректни са!
        Т.е. заслужават 3 лв. за акция, това ли ни казваш!?

Коментар

• Днес бях в офис на ЦКБ-то на Батенберг. Много качествено обслужване, коректни са!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Хахаха не бре на балкански тъмни субекти съм .
            Няма разлика с горните шъ знайш
            Виж за малко по мургавите тъмни балкански - сапа задължително трябва да е и гърмящ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              На неграта, спанята или индианците си HR...
              Без сапа не става работата ,нали, требе си такъв рилейшън за да станат хюмън..
              Хахаха не бре на балкански тъмни субекти съм .

Коментар

Ами работят за мен.Ако управляването на бизнеса и човешките ресурси е работа значи и работя .
                На неграта, спанята или индианците си HR...
                Без сапа не става работата ,нали, требе си такъв рилейшън за да станат хюмън..

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                  Е как айляк човек, отвъд голямата вода не работите ли?
                  Ами работят за мен.Ако управляването на бизнеса и човешките ресурси е работа значи и работя .

Коментар

Айляк човек кво да прави гледа филми пийва хапва и ако е интересна борсата поглеждам да видя кво става ама тя все по скучна и умряла е.
                    Е как айляк човек, отвъд голямата вода не работите ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                      Вожде, ти на БФБ-то ли си вадиш хляба, че лягаш в 5 сутринта?
                      Айляк човек кво да прави гледа филми пийва хапва и ако е интересна борсата поглеждам да видя кво става ама тя все по скучна и умряла е.

Коментар

Скучна борса.Лягам да спя.
                        Вожде, ти на БФБ-то ли си вадиш хляба, че лягаш в 5 сутринта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Стига сте мрънкали ........
                          http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...strani-183071/
                          Аз пък си мисля , че проблема не е в умрялата ни държавица а в това - апатични хорица и недоволни и недоеб...и граждани и гражданки

Хахахахахахахахахахаха

+ 1

Коментар

• Скучна борса.Лягам да спя.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                              Нещо цялата борса е умряла, в умрялата ни държавица, нищо странно и необичайно.
                              Стига сте мрънкали ........
                              http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...strani-183071/
                              Аз пък си мисля , че проблема не е в умрялата ни държавица а в това - апатични хорица и недоволни и недоеб...и граждани и гражданки
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Нещо цялата борса е умряла, в умрялата ни държавица, нищо странно и необичайно.
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X