IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнение
    http://bnb.bg/BankSupervision/BSCred...m?forYear=2014
    някой знае ли защо на 31.12.2014 не излязоха данни за банковата система както трябва задължително да излязат през 3 месеца и както винаги досега през годините са излизали,както можете да видите в дясно където пише "архив" и как така в момента на тъмно се случват нещата
    Доста тъп въпрос за човек, който "уж" компетентно хейти по банките. Чудя се кога ли администраторите ще те изтрият, защото явно си фалшив профил, който е направен от ПР агенция. Ако наистина следеше темата и беше компетентен, щеше да знаеш, че БНБ ВИНАГИ публикуват данни за банковата система по банки в последния работен ден на следващия месец след края на тримесечието. Ако много ви вълнува БНБ си имат и календар, кога какви данни публикуват. Та данни за банковата система очаквай на 30 януари.
    Ама образовайте се малко де, като ще взимате на някой парите за уж компетентни коментари и ПР.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Не си познал.Това не е натискане на цената а капан за идиоти .
      Какъв капан. Я обясни, плс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Някой много смешно се опитва да натисне цената...
        Виждам ордер от 15 к в края на десятката, но реално далеч от търгуваната цена.
        С две думи - хем да се види, че има много за продаване, хем да не е близо до пазара -че някой може да му ги вземе
        Не си познал.Това не е натискане на цената а капан за идиоти .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Някой много смешно се опитва да натисне цената...
          С две думи - хем да се види, че има много за продаване, хем да не е близо до пазара -че някой може да му ги вземе
          Предпазлив е ташунката .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Играта е в центъра....
            по скоро е зад центъра

Коментар

• Играта е в центъра....

Коментар

• Някой много смешно се опитва да натисне цената...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Дали ще стане
                  Всичко е възможно

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Дали ще стане
                    Мечтите са безплатни !

Коментарите също . Въпреки че някои излизат скъпо !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Ами аз на тия цени акции имам.Номера е да купя още по-ефтино.
                      Дали ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                        Съгласна съм с теб, но нямаме пазарна конюнктура. В момента всичко е надолу. Няма как да се вдигнем самостоятелно. Но пък аз допълних малко. Вече 0.7 ако ги свалят ще купувам. Надявам се, че скоро ще се реши проблемът с ПФ-тата и тогава излитаме със сигурност.
                        Аз да ти кажа пък много не им вярвам ни на управляващи ни на бфб.По-предпазливо действай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                          Леко подозирам, че ще излитаме.
                          И мечетата ще бъдат брутално изнасилени.
                          Съгласна съм с теб, но нямаме пазарна конюнктура. В момента всичко е надолу. Няма как да се вдигнем самостоятелно. Но пък аз допълних малко. Вече 0.7 ако ги свалят ще купувам. Надявам се, че скоро ще се реши проблемът с ПФ-тата и тогава излитаме със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Леко подозирам, че ще излитаме.
                            Само подозираш ми се струва.Няма го летателния апарат за излитането.

Коментар

• Леко подозирам, че ще излитаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                                Със сигурност няма такава опасност особено за индианеца и Монти, защото ако тези дни тренда обърне, ще разказват надълго и широко как са купили на дъното, а то явно е близо, след като почти всички са станали крайни песимисти и всеки ден пускат по форума едни и същи плочи за сривове, апокалипсис, Титаник и т.н. и т.н.
                                Ами аз на тия цени акции имам.Номера е да купя още по-ефтино.

Коментар

Working...
                                X