Чуденката почна тук.Да продам ли да купувам ли?Ситуацията е лоша много лоша.Държавата не работи а някой тръгнали да се надъхват оптимистично.Няма как да стане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеПодкрепата от вчера я няма, що тка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАма във ФИБ е малко повече от нормалното....“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеЧе без риск къде има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес съм заредил отново отдолу.Очаквам изсипване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
къде си ги сложил....,че и аз имам малка поръчка...много малка ,че е много рисково...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАз пък чакам при ПИБ, тама нещата са още по-добри за посока надолу.
къде си ги сложил....,че и аз имам малка поръчка...много малка ,че е много рисково...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес съм заредил отново отдолу.Очаквам изсипване.
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНещо много мераклии за покупки се показаха на около 1.02, 1.03, 1.05 като тук не броим скритите айсберги, а и продавачите се отдръпнаха. Днешният ден беше добър за покупки. Време не остана. Скоро ще се разплете и пъзелът с КТБ, нов парламет и животът продължава. Който е успял да купи евтино - добре, а който го е страх и продава - пак добре. След време ще разберем коя е успешната стратегия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ утре е ден,най вероятно ще съборят оградата.
Нещо много мераклии за покупки се показаха на около 1.02, 1.03, 1.05 като тук не броим скритите айсберги, а и продавачите се отдръпнаха. Днешният ден беше добър за покупки. Време не остана. Скоро ще се разплете и пъзелът с КТБ, нов парламет и животът продължава. Който е успял да купи евтино - добре, а който го е страх и продава - пак добре. След време ще разберем коя е успешната стратегия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ утре е ден,най вероятно ще съборят оградата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеНе можа да си допълниш, а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, нямат вътък мецанките. Не могат едни хубави бидове с +5% премия да напълнят... недъгаво племе
Коментар
Коментар