Играта е в центъра....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Някой много смешно се опитва да натисне цената...
Виждам ордер от 15 к в края на десятката, но реално далеч от търгуваната цена.
С две думи - хем да се види, че има много за продаване, хем да не е близо до пазара -че някой може да му ги вземеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДали ще стане
Коментарите също . Въпреки че някои излизат скъпо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми аз на тия цени акции имам.Номера е да купя още по-ефтино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеСъгласна съм с теб, но нямаме пазарна конюнктура. В момента всичко е надолу. Няма как да се вдигнем самостоятелно. Но пък аз допълних малко. Вече 0.7 ако ги свалят ще купувам. Надявам се, че скоро ще се реши проблемът с ПФ-тата и тогава излитаме със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЛеко подозирам, че ще излитаме.
И мечетата ще бъдат брутално изнасилени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЛеко подозирам, че ще излитаме.
И мечетата ще бъдат брутално изнасилени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеСъс сигурност няма такава опасност особено за индианеца и Монти, защото ако тези дни тренда обърне, ще разказват надълго и широко как са купили на дъното, а то явно е близо, след като почти всички са станали крайни песимисти и всеки ден пускат по форума едни и същи плочи за сривове, апокалипсис, Титаник и т.н. и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнениеhttp://bnb.bg/BankSupervision/BSCred...m?forYear=2014
някой знае ли защо на 31.12.2014 не излязоха данни за банковата система както трябва задължително да излязат през 3 месеца и както винаги досега през годините са излизали,както можете да видите в дясно където пише "архив" и как така в момента на тъмно се случват нещата
Стига сте писали бисери, като стане 31 януари влез и виж, никой нищо не е забавил ... нищо не е на тъмно ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнениенякой знае ли защо на 31.12.2014 не излязоха данни за банковата система както трябва задължително да излязат през 3 месеца и както винаги досега през годините са излизалиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеНякой май е продавал вчера и се му се иска да си купи книжата по-ниско, ама дали ще стане ;-)))))
Има опасност и на същата цена да не влезеш колега :-РРРРРР
Коментар
Коментар