IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Да бе , прав си - какво му е да направиш 10% UP с по-малко от 300 лв....
    ....справка Петрол
    Има няма с 18 млн. му се вдигна пазарната, нали
    как е изпищяло монтито и се е разкрило че то е мишката която опитва да спре растежа на цената
    Ако му обрулят ушите с едни 20 бона глоба, дали ще остане нещо от портфейлето...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      ....справка Петрол
      Ккаво общо има Петрол с десетките манипулации с по 10 акции в ССВ ,ХИМ ,ЗХБГ в горно ценово....
      Искаш ли да ти ги извадя ,но ако са повече от 50 ще си платиш за труда ми.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ами и тези като теб който от Карол го правят в горно ценово също под ножа.....
        Аман от наглеци....
        ....справка Петрол
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          КФН като е почнала да глобява, може да щипне и хитреците дето с по 2,3 до 10 акцийки свалят цените при ССВ и Хим. Това си е много по-чиста пазарна манипулация от статиите на Капитал
          Ами и тези като теб който от Карол го правят в горно ценово също под ножа.....
          Аман от наглеци....

Коментар

• КФН като е почнала да глобява, може да щипне и хитреците дето с по 2,3 до 10 акцийки свалят цените при ССВ и Хим. Това си е много по-чиста пазарна манипулация от статиите на Капитал

Коментар

• Порки с това копи пейст и изппачаване на думите се превръщаш в смешник.На твое място просто не бих продължавал да пиша тъпотии.Репа не ползвам така че и да изопачаваш нещата на всички си им ясен.Що не разкажеш за парите на роднините си дето ги загуби правейки се на знаещ в инвестирането ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Хахаха добре ги измисляш ама не е истина.Купих на 1.25 продадох на 1.55.После влязох в деня кога стана паниката с КТБ и допълних следващата седмица при паниката с ПИБ.
                още малко и сам ще си повярваш на фантазиите

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Ти само гледаше поради липса на кеш и много репа които обслужваш.Да не говорим че и от репата се нахака здраво.
                не знаех, че толкова те е заболяло от репата които си направил - тази седмица твоите ли репа гръмнаха, че толкова отрицателен си станал

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  е ти какво отигра???

последните продажби които обяви бяха на 1,25 които преди това купи на 1,55 през юни месец

след това не си обявил нито една една продажба на акция , но за сметка на това написа 1000 пъти как ще купуваш на 80 стинки когато хартията струваше 100 стинки и написа 500 пъти как ще купуваш на 110 стинки когато акцията струваше 125 стинки миналия месец

да не се връщам по-назад, че пак ще станеш за смях
                  Хахаха добре ги измисляш ама не е истина.Купих на 1.25 продадох на 1.55.После влязох в деня кога стана паниката с КТБ и допълних следващата седмица при паниката с ПИБ.Ти само гледаше поради липса на кеш и много репа които обслужваш.Да не говорим че и от репата се нахака здраво.

Коментар

Напротив грешиш много.Тези които могат да отиграват движенията на борсата в двете посоки са истински играчи а тези които се надяват само на движенията на горе са аматьори и слепи зрители на борсата.
                    е ти какво отигра???

последните продажби които обяви бяха на 1,25 които преди това купи на 1,55 през юни месец

след това не си обявил нито една една продажба на акция , но за сметка на това написа 1000 пъти как ще купуваш на 80 стинки когато хартията струваше 100 стинки и написа 500 пъти как ще купуваш на 110 стинки когато акцията струваше 125 стинки миналия месец

да не се връщам по-назад, че пак ще станеш за смях

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      всички които не знаят какво правят на борсата си мислят, че движенията в двете посоки са им от полза...
                      Напротив грешиш много.Тези които могат да отиграват движенията на борсата в двете посоки са истински играчи а тези които се надяват само на движенията на горе са аматьори и слепи зрители на борсата.

Коментар

Хахаха! На мен и двете посоки ми харесват...
                        всички които не знаят какво правят на борсата си мислят, че движенията в двете посоки са им от полза...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Още бол балоняци на бфб-ту, ма туканка черешата се отръска добре, да тръгваме към 1 гущер...на първо време

Време е и да се цункат пак графиките им с пиб...
                          Чакам първо да срещне Петроля, но ако предсказанието ти се сбъдне ще вляза в ПИБ за сметка на бензиноколонката ...
                          Стига цената да е над номинал ....
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Сигуацията в момента е такава,че нито аз ще напълня гащите,нито ти ще напълниш
                            портафела или най -точно казано мъгла в очите и вятър между ушите.Всеки ден едни
                            същи досадни до втръсване алабалистики,трябва да има малко мяра.
                            Не е по-различно от това аз да слушам всеки ден за ралита,ракети и неизчерпаемия оптимизъм.Не ми харесва ама никой не ограничавам и нещо много важно не обиждам.Слаби нерви извади бледолики.На мен най си ми харесват спадовете и им се кефя.Спри да алчнееш,запазвай си кеш и ще ти харесат и на теб.

Коментар

Хахаха! Объркал си се нещо.На мен и двете посоки ми харесват за разлика от теб.Аз не пълня гащите като теб от страх при спад а се възползвам.Освен това не бързам за нищо.Ако купя купя ако ли не имам си достатъчно.
                              Сигуацията в момента е такава,че нито аз ще напълня гащите,нито ти ще напълниш
                              портафела или най -точно казано мъгла в очите и вятър между ушите.Всеки ден едни
                              същи досадни до втръсване алабалистики,трябва да има малко мяра.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Още бол балоняци на бфб-ту, ма туканка черешата се отръска добре, да тръгваме към 1 гущер...на първо време

Време е и да се цункат пак графиките им с пиб...
                                Къде, на 80 стинки......

Големия батко , държи цената на 1,06 но с последните 1000 акция в края на сесията....
                                А миналото показва ,че тези акции сега се купуват за да се продават на по високи цени а не да ги купува до пролетта....
                                така че яка ви душичка....
                                Не е препоръка...

Коментар

Working...
                                X