Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНещо много си фантазирате.Няма забрана колко артии ще купиш или продадеш.Дали 1 или 1000 никъде няма забрана.Пазарни манипулации се превиждат само в главите на тия дето им се е свило сърцето.Треперят и търсят спасителна сламка.
И да ми противоречиш, все тая.
Коментар
-
Излиза, че ЦКБ навреме си прибраха паричките - след като дълго блажиха с яки лихви ...
http://www.capital.bg/biznes/kompani...amo_kompaniia/За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКога ли ще излети акцията тук...малка искра й трябва
Шегичка
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениече търсите проблема в покупките на 1,2,3,10 или 20 акции.
Аз не мисля така!
А и на БФБ има повече собственици (засега) от собствениците на пресата в БГ.
П.С.: Пак подчертавам: Важно е кой ги прави тези сделки?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
че търсите проблема в покупките на 1,2,3,10 или 20 акции.
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеКОЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеtova e mnogo neseriozno kolegiMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКФН като е почнала да глобява, може да щипне и хитреците дето с по 2,3 до 10 акцийки свалят цените при ССВ и Хим. Това си е много по-чиста пазарна манипулация от статиите на КапиталMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениекак е изпищяло монтито и се е разкрило че то е мишката която опитва да спре растежа на цената
Ако му обрулят ушите с едни 20 бона глоба, дали ще остане нещо от портфейлето...
Продавам по ред ......защото ще чакат софикс1000
вече съм ги докарал до 135 %....Last edited by chronos; 28.01.2015, 12:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКФН като е почнала да глобява, може да щипне и хитреците дето с по 2,3 до 10 акцийки свалят цените при ССВ и Хим. Това си е много по-чиста пазарна манипулация от статиите на Капитал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениекак е изпищяло монтито и се е разкрило че то е мишката която опитва да спре растежа на цената
Ако му обрулят ушите с едни 20 бона глоба, дали ще остане нещо от портфейлето...
Коментар
Коментар