IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• цък

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      вече съм в ССВ иХИМ
      разбира се, че си в тези акции ..................... все пак имаш доста кинти да избиваш, а това са компаниите с най-голям потенциал за разтеж на нашия пазар

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      вече съм в ССВ иХИМ ,,ще проверим дали си прав.........
      това, че имаш от тези две акции е необходимо, но не и достатъчно условие за да бъда прав

характерна особеност при теб е, че когато си убеден в "успеха" на дадена акция тръгваш по целия форум да "разправяш" :

--- в колко хубава акция си "влезнала"

--- какви перспективи има дружеството

--- колко добри мажоритари са собствениците и колко са силни; как имат връзки със силните на деня

--- как има постоянна подкрепа на цената и колко много се (ще се) търси за покупки съвсем скоро

--- като започнеш да се чувстваш в тази тема все едно си си у дома

--- като започнеш да посрещаш с "добре дошли" новите "качествени инвеститори"

като бъдат изпълнени всички тези условия и това го пишеш поне 20 пъти на ден във всички теми на форума и това продължи поне няколко месеца ................. то тогава вече настава време за продажба на акцията защото края и е съвсем близо...

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
        Купувах Гагбт 12.2013 ,когато цената беше под 60 лв.,защото тогава мислех, че има потенциал, но ме разочарова, имах 100 бройки и ги разкарах на 21.01.2014 на над 64 лв., оттогава дори не го следя това дружество
        А трябва....

Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
        Не са 70 %, но няма значение. Да, повече му вярвам отколкото на твоя мустакат любимец . Както и преди съм ти казвал, не съм дългосрочен, но за момента ми се виждат подценени Хим акциите. Разбира се, това е само мое мнение.
        Да не стане Гагбт ракета без гориво, за скрап, като ПЕТ
        Успешен ден и търговия ти желая!
        Мустака е вече минало....и компаниите в неговия обхват ще се раздвижат в посока нагоре....до края на годината........
        Купува се бъдеще а не настояше.....
        нито Петрол е за скрап а за Гагарин е смешно......нито Табака ще му паднат печалбите.....
        лошото е когато твоя мажоритар стане минало.....дано не се случи ,но историята на бизнеса в БГ говори друго.....

Коментар

Към Ари ,че ГАГБТ не иска да го види....
          забравих на го напиша... защото видях ,че някой купуваше в Гагарин....
          Само за сведение ,когато миналия път влезе отмяната на забраната относно тютюна ,Гагарин скочи до 53 лв а после избори и т.н. и това пак ще стане когато го приеме и парламента....та който продава на 40 при това положение е малко скаран с борсата......
          Не е препоръка...
          Купувах Гагбт 12.2013 ,когато цената беше под 60 лв.,защото тогава мислех, че има потенциал, но ме разочарова, имах 100 бройки и ги разкарах на 21.01.2014 на над 64 лв., оттогава дори не го следя това дружество

Коментар

Не ,не му казвам, един от неговите никове ,който са стотици е Карък Каръков.....така се е кръстил....като ти видях портфеила ,че 70% си в тим ,разбрах че си се цанил за оФца при мажоритара..... Нищо лично ,но такова голямо количество акции при един мажоритар и то не особенно коректен....
            А от Енемона и в момента печеля по стотина лева на седмица..... а ГАГБТ е следващата ракета......на 2015 г. особено ако парламента приеме отмяната , а резултатите ще дойдат в края на второто тримесечие.... а може и по рано...
            Не са 70 %, но няма значение. Да, повече му вярвам отколкото на твоя мустакат любимец . Както и преди съм ти казвал, не съм дългосрочен, но за момента ми се виждат подценени Хим акциите. Разбира се, това е само мое мнение.
            Да не стане Гагбт ракета без гориво, за скрап, като ПЕТ
            Успешен ден и търговия ти желая!

Коментар

• Към Ари ,че ГАГБТ не иска да го види....
              забравих на го напиша... защото видях ,че някой купуваше в Гагарин....
              Само за сведение ,когато миналия път влезе отмяната на забраната относно тютюна ,Гагарин скочи до 53 лв а после избори и т.н. и това пак ще стане когато го приеме и парламента....та който продава на 40 при това положение е малко скаран с борсата......
              Не е препоръка...

Коментар

Ти му казваш карък, но явно имаш грешни оценки за компаниите, преди години и аз имах Енемона, както и Гагбт преди половин-една година, но оттогава не искам и да чуя за тези компании
                Не ,не му казвам, един от неговите никове ,който са стотици е Карък Каръков.....така се е кръстил....като ти видях портфеила ,че 70% си в тим ,разбрах че си се цанил за оФца при мажоритара..... Нищо лично ,но такова голямо количество акции при един мажоритар и то не особенно коректен....
                А от Енемона и в момента печеля по стотина лева на седмица..... а ГАГБТ е следващата ракета......на 2015 г. особено ако парламента приеме отмяната , а резултатите ще дойдат в края на второто тримесечие.... а може и по рано...

Коментар

Сега е моментгада влезеш в петрол/ който оцели дъноито ще е голям печеливш/..... ако решиш да имаш положителна доходност през тази година... а Каръка си ми е занимавка от 2008 г.... дотогава взимаше безплатно съвети от мен....
                  За Табака в всичките четири компании , за енемонката а тя беше тогава добра.....
                  За мен ССВ е само спекулативна акция....
                  Купувам на принципа като не може да пада ,ще тръбва да се качва.....
                  Ти му казваш карък, но явно имаш грешни оценки за компаниите, преди години и аз имах Енемона, както и Гагбт преди половин-една година, но оттогава не искам и да чуя за тези компании

Коментар

А къде му е дъното на петрол??? Не мисля да влизам, все пак искам да имам доходност през тази година
                    А къде е дъното на ПФ и банковата система......

Коментар

Сега е моментгада влезеш в петрол/ който оцели дъноито ще е голям печеливш/..... ако решиш да имаш положителна доходност през тази година... а Каръка си ми е занимавка от 2008 г.... дотогава взимаше безплатно съвети от мен....
                      За Табака в всичките четири компании , за енемонката а тя беше тогава добра.....
                      А къде му е дъното на петрол??? Не мисля да влизам, все пак искам да имам доходност през тази година

Коментар

Крайно време беше да се ориентираш от ПЕТ към Хим групата
                        Добре дошъл, само внимавай да не повлечеш и тези Артии към дъното

Коментар

Не плачи дете ,баща ти е невинен.......
                          Нали знаеш че ако това което пишеш е вярно щеше да съм фалирал отдавна -..
                          А ти даже имаш три загубени баса ,който даже и нямаше достойнство да си платиш.....
                          Крайно време беше да се ориентираш от ПЕТ към Хим групата
                          Добре дошъл, само внимавай да не повлечеш и тези Артии към дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            където и да си купи акции мисирката, винаги след това следва потоп, но агонията на петрол бе с предизвестен край от много години ------ то не бяха бг измамници, екс-съветски алкохолици, шахматисти и още, и още...

схемата при петрол е добре известна на мисирката от опита и с крем, пътища и мостове ---- извадиха се читавите активи в отделни дружества , продадоха ги или ги прехвърлиха извън дружествата и накрая знаем как свърши историята

гледай петрол - спомняй си за пътищата

да си припомним и другите "инвеститорски успехи" на мисирката

купуваше БАКБ, депозит си направи в банката и в темата в този форум беше пълна господарка - посрещаше с "добре дошли" новите акционери

25 лв. за акция щеше да е минималното което да очакват инвеститорите (мисирки) ............... да, ама не

всички помним как 50% от БАКБ се продадоха за $ 100 000

след това мисирката се прехвърли при ОЦК ................... знаем как осредняваше по целия път от кота 6 лева, че до последните бройки купени на 30 стинки в очакване на някакъв фонд да започне на купува на 10 лв. "ценната книга"

понеже мисирката е голям икономически мозък и нейната слабост са банките от които много разбира, мисирката се прехвърли в КТБ .................. спомените са пресни за случилото с тази акция

широкото рекламиране по форума на петрол от страна на мисирката доведе до това което се очакваше ................. акция неумолимо поема към турция

ах, колко жалко е да си мисирка...

започне ли мисирката да хвали някоя компания във форума - значи е настъпило времето за продажбата на тази акция

все някога и ЦКБ ще налази...
                            Не плачи дете ,баща ти е невинен.......
                            Нали знаеш че ако това което пишеш е вярно щеше да съм фалирал отдавна -..
                            А ти даже имаш три загубени баса ,който даже и нямаше достойнство да си платиш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              ...започне ли мисирката да хвали някоя компания във форума - значи е настъпило времето за продажбата на тази акция...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Излиза, че ЦКБ навреме си прибраха паричките - след като дълго блажиха с яки лихви ...
                                http://www.capital.bg/biznes/kompani...amo_kompaniia/
                                където и да си купи акции мисирката, винаги след това следва потоп, но агонията на петрол бе с предизвестен край от много години ------ то не бяха бг измамници, екс-съветски алкохолици, шахматисти и още, и още...

схемата при петрол е добре известна на мисирката от опита и с крем, пътища и мостове ---- извадиха се читавите активи в отделни дружества , продадоха ги или ги прехвърлиха извън дружествата и накрая знаем как свърши историята

гледай петрол - спомняй си за пътищата

да си припомним и другите "инвеститорски успехи" на мисирката

купуваше БАКБ, депозит си направи в банката и в темата в този форум беше пълна господарка - посрещаше с "добре дошли" новите акционери

25 лв. за акция щеше да е минималното което да очакват инвеститорите (мисирки) ............... да, ама не

всички помним как 50% от БАКБ се продадоха за $ 100 000

след това мисирката се прехвърли при ОЦК ................... знаем как осредняваше по целия път от кота 6 лева, че до последните бройки купени на 30 стинки в очакване на някакъв фонд да започне на купува на 10 лв. "ценната книга"

понеже мисирката е голям икономически мозък и нейната слабост са банките от които много разбира, мисирката се прехвърли в КТБ .................. спомените са пресни за случилото с тази акция

широкото рекламиране по форума на петрол от страна на мисирката доведе до това което се очакваше ................. акция неумолимо поема към турция

ах, колко жалко е да си мисирка...

започне ли мисирката да хвали някоя компания във форума - значи е настъпило времето за продажбата на тази акция

все някога и ЦКБ ще налази...
                                Last edited by 2012; 30.01.2015, 03:00.

Коментар

Working...
                                X