Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениевече съм в ССВ иХИМ
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениевече съм в ССВ иХИМ ,,ще проверим дали си прав.........
характерна особеност при теб е, че когато си убеден в "успеха" на дадена акция тръгваш по целия форум да "разправяш" :
--- в колко хубава акция си "влезнала"
--- какви перспективи има дружеството
--- колко добри мажоритари са собствениците и колко са силни; как имат връзки със силните на деня
--- как има постоянна подкрепа на цената и колко много се (ще се) търси за покупки съвсем скоро
--- като започнеш да се чувстваш в тази тема все едно си си у дома
--- като започнеш да посрещаш с "добре дошли" новите "качествени инвеститори"
като бъдат изпълнени всички тези условия и това го пишеш поне 20 пъти на ден във всички теми на форума и това продължи поне няколко месеца ................. то тогава вече настава време за продажба на акцията защото края и е съвсем близо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеКупувах Гагбт 12.2013 ,когато цената беше под 60 лв.,защото тогава мислех, че има потенциал, но ме разочарова, имах 100 бройки и ги разкарах на 21.01.2014 на над 64 лв., оттогава дори не го следя това дружество
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеНе са 70 %, но няма значение. Да, повече му вярвам отколкото на твоя мустакат любимец . Както и преди съм ти казвал, не съм дългосрочен, но за момента ми се виждат подценени Хим акциите. Разбира се, това е само мое мнение.
Да не стане Гагбт ракета без гориво, за скрап, като ПЕТ
Успешен ден и търговия ти желая!
Купува се бъдеще а не настояше.....
нито Петрол е за скрап а за Гагарин е смешно......нито Табака ще му паднат печалбите.....
лошото е когато твоя мажоритар стане минало.....дано не се случи ,но историята на бизнеса в БГ говори друго.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКъм Ари ,че ГАГБТ не иска да го види....
забравих на го напиша... защото видях ,че някой купуваше в Гагарин....
Само за сведение ,когато миналия път влезе отмяната на забраната относно тютюна ,Гагарин скочи до 53 лв а после избори и т.н. и това пак ще стане когато го приеме и парламента....та който продава на 40 при това положение е малко скаран с борсата......
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ,не му казвам, един от неговите никове ,който са стотици е Карък Каръков.....така се е кръстил....като ти видях портфеила ,че 70% си в тим ,разбрах че си се цанил за оФца при мажоритара..... Нищо лично ,но такова голямо количество акции при един мажоритар и то не особенно коректен....
А от Енемона и в момента печеля по стотина лева на седмица..... а ГАГБТ е следващата ракета......на 2015 г. особено ако парламента приеме отмяната , а резултатите ще дойдат в края на второто тримесечие.... а може и по рано...
Да не стане Гагбт ракета без гориво, за скрап, като ПЕТ
Успешен ден и търговия ти желая!
Коментар
-
Към Ари ,че ГАГБТ не иска да го види....
забравих на го напиша... защото видях ,че някой купуваше в Гагарин....
Само за сведение ,когато миналия път влезе отмяната на забраната относно тютюна ,Гагарин скочи до 53 лв а после избори и т.н. и това пак ще стане когато го приеме и парламента....та който продава на 40 при това положение е малко скаран с борсата......
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеТи му казваш карък, но явно имаш грешни оценки за компаниите, преди години и аз имах Енемона, както и Гагбт преди половин-една година, но оттогава не искам и да чуя за тези компании
А от Енемона и в момента печеля по стотина лева на седмица..... а ГАГБТ е следващата ракета......на 2015 г. особено ако парламента приеме отмяната , а резултатите ще дойдат в края на второто тримесечие.... а може и по рано...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Сега е моментгада влезеш в петрол/ който оцели дъноито ще е голям печеливш/..... ако решиш да имаш положителна доходност през тази година... а Каръка си ми е занимавка от 2008 г.... дотогава взимаше безплатно съвети от мен....
За Табака в всичките четири компании , за енемонката а тя беше тогава добра.....
За мен ССВ е само спекулативна акция....
Купувам на принципа като не може да пада ,ще тръбва да се качва.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеА къде му е дъното на петрол??? Не мисля да влизам, все пак искам да имам доходност през тази година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Сега е моментгада влезеш в петрол/ който оцели дъноито ще е голям печеливш/..... ако решиш да имаш положителна доходност през тази година... а Каръка си ми е занимавка от 2008 г.... дотогава взимаше безплатно съвети от мен....
За Табака в всичките четири компании , за енемонката а тя беше тогава добра.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеКрайно време беше да се ориентираш от ПЕТ към Хим групата
Добре дошъл, само внимавай да не повлечеш и тези Артии към дъното
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениевече съм в ССВ иХИМ ,,ще проверим дали си прав.........
Не плачи дете ,баща ти е невинен.......
Нали знаеш че ако това което пишеш е вярно щеше да съм фалирал отдавна -..
А ти даже имаш три загубени баса ,който даже и нямаше достойнство да си платиш.....
Добре дошъл, само внимавай да не повлечеш и тези Артии към дъното
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекъдето и да си купи акции мисирката, винаги след това следва потоп, но агонията на петрол бе с предизвестен край от много години ------ то не бяха бг измамници, екс-съветски алкохолици, шахматисти и още, и още...
схемата при петрол е добре известна на мисирката от опита и с крем, пътища и мостове ---- извадиха се читавите активи в отделни дружества , продадоха ги или ги прехвърлиха извън дружествата и накрая знаем как свърши историята
гледай петрол - спомняй си за пътищата
да си припомним и другите "инвеститорски успехи" на мисирката
купуваше БАКБ, депозит си направи в банката и в темата в този форум беше пълна господарка - посрещаше с "добре дошли" новите акционери
25 лв. за акция щеше да е минималното което да очакват инвеститорите (мисирки) ............... да, ама не
всички помним как 50% от БАКБ се продадоха за $ 100 000
след това мисирката се прехвърли при ОЦК ................... знаем как осредняваше по целия път от кота 6 лева, че до последните бройки купени на 30 стинки в очакване на някакъв фонд да започне на купува на 10 лв. "ценната книга"
понеже мисирката е голям икономически мозък и нейната слабост са банките от които много разбира, мисирката се прехвърли в КТБ .................. спомените са пресни за случилото с тази акция
широкото рекламиране по форума на петрол от страна на мисирката доведе до това което се очакваше ................. акция неумолимо поема към турция
ах, колко жалко е да си мисирка...
започне ли мисирката да хвали някоя компания във форума - значи е настъпило времето за продажбата на тази акция
все някога и ЦКБ ще налази...
Не плачи дете ,баща ти е невинен.......
Нали знаеш че ако това което пишеш е вярно щеше да съм фалирал отдавна -..
А ти даже имаш три загубени баса ,който даже и нямаше достойнство да си платиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение...започне ли мисирката да хвали някоя компания във форума - значи е настъпило времето за продажбата на тази акция...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИзлиза, че ЦКБ навреме си прибраха паричките - след като дълго блажиха с яки лихви ...
http://www.capital.bg/biznes/kompani...amo_kompaniia/
схемата при петрол е добре известна на мисирката от опита и с крем, пътища и мостове ---- извадиха се читавите активи в отделни дружества , продадоха ги или ги прехвърлиха извън дружествата и накрая знаем как свърши историята
гледай петрол - спомняй си за пътищата
да си припомним и другите "инвеститорски успехи" на мисирката
купуваше БАКБ, депозит си направи в банката и в темата в този форум беше пълна господарка - посрещаше с "добре дошли" новите акционери
25 лв. за акция щеше да е минималното което да очакват инвеститорите (мисирки) ............... да, ама не
всички помним как 50% от БАКБ се продадоха за $ 100 000
след това мисирката се прехвърли при ОЦК ................... знаем как осредняваше по целия път от кота 6 лева, че до последните бройки купени на 30 стинки в очакване на някакъв фонд да започне на купува на 10 лв. "ценната книга"
понеже мисирката е голям икономически мозък и нейната слабост са банките от които много разбира, мисирката се прехвърли в КТБ .................. спомените са пресни за случилото с тази акция
широкото рекламиране по форума на петрол от страна на мисирката доведе до това което се очакваше ................. акция неумолимо поема към турция
ах, колко жалко е да си мисирка...
започне ли мисирката да хвали някоя компания във форума - значи е настъпило времето за продажбата на тази акция
все някога и ЦКБ ще налази...Last edited by 2012; 30.01.2015, 03:00.
Коментар
Коментар