IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Свръхликвидност! Бях чел че голяма част от гарантираните КТБ депозити са отишли към ЦКБ и ПИБ. ЦКБ-то явно още не са наместили този ресурс.
    Подкрепям - сега гледах отчета по-подробно. Около 400 млн. нови депозити не са могли да наместят. Странно но и кредитния портфейл пада.
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Говориш доста ангро. Май не си гледал отчетите им и не си ги следил. Доста депозити са събрали от КТБ тук. Сега имат доста кеш за кредити. Аз лично очаквам ползотворни следващи тримесечия за банката и даже 1.5 ми се струва, че можем спокойно да видим тази година.

* Не е препоръка.
      Колко беше голям портфейла дето го прилапаха от Банка Виктория?
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
        Ами, след като са отписали толкова много, къде нали преди това са кредитирали БАЙ МАНГАЛ, Кой му вижда края на ТОВА????
        Как стават тия работи??? То много лесно.. особено за тази банкова система, явно.
        Говориш доста ангро. Май не си гледал отчетите им и не си ги следил. Доста депозити са събрали от КТБ тук. Сега имат доста кеш за кредити. Аз лично очаквам ползотворни следващи тримесечия за банката и даже 1.5 ми се струва, че можем спокойно да видим тази година.

* Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
          В понеделник май може и да видим 1.2 лв. тук.

*Не е препоръка.
          Ами, след като са отписали толкова много, къде нали преди това са кредитирали БАЙ МАНГАЛ, Кой му вижда края на ТОВА????
          Как стават тия работи??? То много лесно.. особено за тази банкова система, явно.

Коментар

• В понеделник май може и да видим 1.2 лв. тук.

*Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
              един въпрос -
              защо има 1.2 млрд Лв в
              " средства и парични салда при централни банки" , това са 28% от активите на банката? повече от УниКредит(с ~15 млрд активи)??!
              Свръхликвидност! Бях чел че голяма част от гарантираните КТБ депозити са отишли към ЦКБ и ПИБ. ЦКБ-то явно още не са наместили този ресурс.

Коментар

един въпрос -
                защо има 1.2 млрд Лв в
                " средства и парични салда при централни банки" , това са 28% от активите на банката? повече от УниКредит(с ~15 млрд активи)??!
                " средства и парични салда при централни банки" е ликвидността ,т.е кеш пари,по наредба трябва е да мин 10% от активите

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                  Аз си го обяснявам, без да претендирам за достоверност, с това че има банки в още 2 държави и трябва да държи в Централните Банки там тези пари, като гаранция.
                  Тези пари са тук на местно ниво, при консолидираният е друго.

А иначе мен ме дразни факта как са се удвоили админ. разходи - иначе щяхме имаме едни 50 милиона + на печалбата
                  Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

един въпрос -
                    защо има 1.2 млрд Лв в
                    Аз си го обяснявам, без да претендирам за достоверност, с това че има банки в още 2 държави и трябва да държи в Централните Банки там тези пари, като гаранция.

Коментар

• един въпрос -
                      защо има 1.2 млрд Лв в
                      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• 7,383 млн. печалба при 5 млн. обезценки
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          значи вече трябва да внимавам за поне 3 компании в които си налазила, а аз имам акции

лошо, седларов ................ пардон , мисирков...
                          за да не се притестяваш съм замислил и в Хим прив и хим обикн....сещаш ли от къде са паритге от Енергото ......и двете.....
                          П.П. Нали знаеш кога влизам ,когато почнат да падат ,а сега са първите 10% от даден портфеил ,колко ли ще падат до 100 %.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Днес купих и 7,8 К в ЗХБГ ,да не влизаш и там.....
                            значи вече трябва да внимавам за поне 3 компании в които си налазила, а аз имам акции

лошо, седларов ................ пардон , мисирков...

Коментар

• Днес купих и 7,8 К в ЗХБГ ,да не влизаш и там......
                              Мък,мъка Карък ,мъка.....как ти налазих позициите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                разбира се, че си в тези акции ..................... все пак имаш доста кинти да избиваш, а това са компаниите с най-голям потенциал за разтеж на нашия пазар

това, че имаш от тези две акции е необходимо, но не и достатъчно условие за да бъда прав

характерна особеност при теб е, че когато си убеден в "успеха" на дадена акция тръгваш по целия форум да "разправяш" :

--- в колко хубава акция си "влезнала"

--- какви перспективи има дружеството

--- колко добри мажоритари са собствениците и колко са силни; как имат връзки със силните на деня

--- как има постоянна подкрепа на цената и колко много се (ще се) търси за покупки съвсем скоро

--- като започнеш да се чувстваш в тази тема все едно си си у дома

--- като започнеш да посрещаш с "добре дошли" новите "качествени инвеститори"

като бъдат изпълнени всички тези условия и това го пишеш поне 20 пъти на ден във всички теми на форума и това продължи поне няколко месеца ................. то тогава вече настава време за продажба на акцията защото края и е съвсем близо...
                                как е Каръка ,треперят ли мартинките.......то си е за треперене....
                                много убава българска банкова акция е ССВ.....и съм съакционер с Каръка.....

Коментар

Working...
                                X