Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеГовориш доста ангро. Май не си гледал отчетите им и не си ги следил. Доста депозити са събрали от КТБ тук. Сега имат доста кеш за кредити. Аз лично очаквам ползотворни следващи тримесечия за банката и даже 1.5 ми се струва, че можем спокойно да видим тази година.
* Не е препоръка.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеАми, след като са отписали толкова много, къде нали преди това са кредитирали БАЙ МАНГАЛ, Кой му вижда края на ТОВА????
Как стават тия работи??? То много лесно.. особено за тази банкова система, явно.
* Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеВ понеделник май може и да видим 1.2 лв. тук.
*Не е препоръка.
Как стават тия работи??? То много лесно.. особено за тази банкова система, явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеедин въпрос -
защо има 1.2 млрд Лв в
" средства и парични салда при централни банки" , това са 28% от активите на банката? повече от УниКредит(с ~15 млрд активи)??!
Коментар
-
защо има 1.2 млрд Лв в
" средства и парични салда при централни банки" , това са 28% от активите на банката? повече от УниКредит(с ~15 млрд активи)??!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеАз си го обяснявам, без да претендирам за достоверност, с това че има банки в още 2 държави и трябва да държи в Централните Банки там тези пари, като гаранция.
А иначе мен ме дразни факта как са се удвоили админ. разходи - иначе щяхме имаме едни 50 милиона + на печалбатаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
защо има 1.2 млрд Лв в
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезначи вече трябва да внимавам за поне 3 компании в които си налазила, а аз имам акции
лошо, седларов ................ пардон , мисирков...
П.П. Нали знаеш кога влизам ,когато почнат да падат ,а сега са първите 10% от даден портфеил ,колко ли ще падат до 100 %.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес купих и 7,8 К в ЗХБГ ,да не влизаш и там.....
лошо, седларов ................ пардон , мисирков...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеразбира се, че си в тези акции ..................... все пак имаш доста кинти да избиваш, а това са компаниите с най-голям потенциал за разтеж на нашия пазар
това, че имаш от тези две акции е необходимо, но не и достатъчно условие за да бъда прав
характерна особеност при теб е, че когато си убеден в "успеха" на дадена акция тръгваш по целия форум да "разправяш" :
--- в колко хубава акция си "влезнала"
--- какви перспективи има дружеството
--- колко добри мажоритари са собствениците и колко са силни; как имат връзки със силните на деня
--- как има постоянна подкрепа на цената и колко много се (ще се) търси за покупки съвсем скоро
--- като започнеш да се чувстваш в тази тема все едно си си у дома
--- като започнеш да посрещаш с "добре дошли" новите "качествени инвеститори"
като бъдат изпълнени всички тези условия и това го пишеш поне 20 пъти на ден във всички теми на форума и това продължи поне няколко месеца ................. то тогава вече настава време за продажба на акцията защото края и е съвсем близо...
много убава българска банкова акция е ССВ.....и съм съакционер с Каръка.....
Коментар
Коментар