IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Представи си Ташуняка от сутрин до мрак да реве за ръст.
    Хахаха! Объркал си се нещо.На мен и двете посоки ми харесват за разлика от теб.Аз не пълня гащите като теб от страх при спад а се възползвам.Освен това не бързам за нищо.Ако купя купя ако ли не имам си достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Доста народ се напродаде тук
      Още бол балоняци на бфб-ту, ма туканка черешата се отръска добре, да тръгваме към 1 гущер...на първо време

Време е и да се цункат пак графиките им с пиб...

Коментар

• Доста народ се напродаде тук

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
          Да ли някои песимисти няма да станат оптимисти сега?
          Представи си Ташуняка от сутрин до мрак да реве за ръст.

Коментар

• Да ли някои песимисти няма да станат оптимисти сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
              Някои май се облажиха
              Така се стимулира слагането на бидове

Коментар

• Някои май се облажиха

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  - да раздадат дивидент ...................... не виждам как в тези времена (около "фалита" на КТБ) няма да капитализират печалбата както се прави от години и то не само в ЦКБ

- да направят обратно изкупуване ....................... ами то фрий флоут-а не е кой знае колко голям - ЦКБ има малко над 113 млн.акции и "свободните" акции са официално около 21,5% , макар, че според мен са не повече от 10 млн. акции, но по-скоро биха отправили търгово

- да отправят търгово .................. мислиш, че вече няма подценени активи и са стигнали до момента в който най-подходящата им инвестиция е да оберат малкото останали акции в дружество което си контролират както си искат?!?!??!?

като направиха увеличението на капитала тук, борсовата цена беше около левчето, а мажо си записа сам увеличението на 1,50лв. --- сега, ако искат маджовжите вместо търгово могат пак с тази "пиниз" елегантно да си увеличат % в дружеството

не разбирам къв ти е зора на теб, че мислиш за такива варианти???
                  Скука бе човек, ... и размишлявам
                  Не чета отчети,.... и още нещо еретично - дори си мисля, че няма външни фактори , които да оказват значително влияние върху БФБ .... всичките са вътрещарски ако ме разбираш
                  нямам зор -. ПИБ ги държах 5 г преди да ги продам,
                  Успешна търговия .
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    щом не си спомняш добре може да се върнеш назад в темата от преди 2 години и половина за да видиш как купувах аз на тези нива, а ти пишеше фермани във форума как ще купуваш на 40 стинки

интересно ми е с какво и колко си купил.Ти се набълбука на бфб-то 2008.После имаше проблеми с роднините си ме и тях беше подвел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Искам да попитам нещо нестандартно.... Какъв е шанса тук да се случи събитие от типа "черен лебед" :
                      - да раздадат дивидент
                      - да направят обратно изкупуване
                      - да отправят търгово ....
                      - да раздадат дивидент ...................... не виждам как в тези времена (около "фалита" на КТБ) няма да капитализират печалбата както се прави от години и то не само в ЦКБ

- да направят обратно изкупуване ....................... ами то фрий флоут-а не е кой знае колко голям - ЦКБ има малко над 113 млн.акции и "свободните" акции са официално около 21,5% , макар, че според мен са не повече от 10 млн. акции, но по-скоро биха отправили търгово

- да отправят търгово .................. мислиш, че вече няма подценени активи и са стигнали до момента в който най-подходящата им инвестиция е да оберат малкото останали акции в дружество което си контролират както си искат?!?!??!?

като направиха увеличението на капитала тук, борсовата цена беше около левчето, а мажо си записа сам увеличението на 1,50лв. --- сега, ако искат маджовжите вместо търгово могат пак с тази "пиниз" елегантно да си увеличат % в дружеството

не разбирам къв ти е зора на теб, че мислиш за такива варианти???

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Помня помня че на 0.545 мисля се бях закачил до колкото си спомням.
                        щом не си спомняш добре може да се върнеш назад в темата от преди 2 години и половина за да видиш как купувах аз на тези нива, а ти пишеше фермани във форума как ще купуваш на 40 стинки

Коментар

Искам да попитам нещо нестандартно.... Какъв е шанса тук да се случи събитие от типа "черен лебед" :
                          - да раздадат дивидент

Още ме е яд, че се ослушвах при Проучване и добив на нефт и газ когато цената беше близо до левчето ...
                          Още едно събитие пропускаш, доста по-вероятно от цитираните три.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Ха, и за какво да те е яд, пазара навън е пълен с подобни на него сега, де могат да направят минимум Х 5.
                            Дори наскоро ти самия изтъргува профитно едно такова...
                            Само че трябва човек да притежава най скъпоценното, но и най трудно качество - търпението.
                            Търпението е това за което винаги съм говорел и затова са ми интересни тези които говорят за изтърване на влака.Когато си купил артии на прекрасно ниски нива няма за къде да се бърза.Или правиш спекула за забавление или купуваш около същите или по ниски цени на които си влязъл.За какво ми да допълвам скъпо.Кеш винаги трябва.Ако не вложиш в артии може в нещо друго.Например сега колкото и да е гадно мнозина тарикати ще лапнат някое апартаментче взето със заем в швейцарски франкове.Жалко за хорицата.

Коментар

Още ме е яд, че се ослушвах при Проучване и добив на нефт и газ когато цената беше близо до левчето ...
                              Ха, и за какво да те е яд, пазара навън е пълен с подобни на него сега, де могат да направят минимум Х 5.
                              Дори наскоро ти самия изтъргува профитно едно такова...
                              Само че трябва човек да притежава най скъпоценното, но и най трудно качество - търпението.

Коментар

- да раздадат дивидент

И за трите случайни събития, вероятността клони към О ( нула )..!!!

Коментар

Working...
                                X