Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДоста народ се напродаде тук
Време е и да се цункат пак графиките им с пиб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДа ли някои песимисти няма да станат оптимисти сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНякои май се облажиха
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение- да раздадат дивидент ...................... не виждам как в тези времена (около "фалита" на КТБ) няма да капитализират печалбата както се прави от години и то не само в ЦКБ
- да направят обратно изкупуване ....................... ами то фрий флоут-а не е кой знае колко голям - ЦКБ има малко над 113 млн.акции и "свободните" акции са официално около 21,5% , макар, че според мен са не повече от 10 млн. акции, но по-скоро биха отправили търгово
- да отправят търгово .................. мислиш, че вече няма подценени активи и са стигнали до момента в който най-подходящата им инвестиция е да оберат малкото останали акции в дружество което си контролират както си искат?!?!??!?
като направиха увеличението на капитала тук, борсовата цена беше около левчето, а мажо си записа сам увеличението на 1,50лв. --- сега, ако искат маджовжите вместо търгово могат пак с тази "пиниз" елегантно да си увеличат % в дружеството
не разбирам къв ти е зора на теб, че мислиш за такива варианти???
Не чета отчети,.... и още нещо еретично - дори си мисля, че няма външни фактори , които да оказват значително влияние върху БФБ .... всичките са вътрещарски ако ме разбираш
нямам зор -. ПИБ ги държах 5 г преди да ги продам,
Успешна търговия .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениещом не си спомняш добре може да се върнеш назад в темата от преди 2 години и половина за да видиш как купувах аз на тези нива, а ти пишеше фермани във форума как ще купуваш на 40 стинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИскам да попитам нещо нестандартно.... Какъв е шанса тук да се случи събитие от типа "черен лебед" :
- да раздадат дивидент
- да направят обратно изкупуване
- да отправят търгово ....
- да направят обратно изкупуване ....................... ами то фрий флоут-а не е кой знае колко голям - ЦКБ има малко над 113 млн.акции и "свободните" акции са официално около 21,5% , макар, че според мен са не повече от 10 млн. акции, но по-скоро биха отправили търгово
- да отправят търгово .................. мислиш, че вече няма подценени активи и са стигнали до момента в който най-подходящата им инвестиция е да оберат малкото останали акции в дружество което си контролират както си искат?!?!??!?
като направиха увеличението на капитала тук, борсовата цена беше около левчето, а мажо си записа сам увеличението на 1,50лв. --- сега, ако искат маджовжите вместо търгово могат пак с тази "пиниз" елегантно да си увеличат % в дружеството
не разбирам къв ти е зора на теб, че мислиш за такива варианти???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПомня помня че на 0.545 мисля се бях закачил до колкото си спомням.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИскам да попитам нещо нестандартно.... Какъв е шанса тук да се случи събитие от типа "черен лебед" :
- да раздадат дивидент
Още ме е яд, че се ослушвах при Проучване и добив на нефт и газ когато цената беше близо до левчето ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа, и за какво да те е яд, пазара навън е пълен с подобни на него сега, де могат да направят минимум Х 5.
Дори наскоро ти самия изтъргува профитно едно такова...
Само че трябва човек да притежава най скъпоценното, но и най трудно качество - търпението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОще ме е яд, че се ослушвах при Проучване и добив на нефт и газ когато цената беше близо до левчето ...
Дори наскоро ти самия изтъргува профитно едно такова...
Само че трябва човек да притежава най скъпоценното, но и най трудно качество - търпението.
Коментар
-
- да раздадат дивидент
Още ме е яд, че се ослушвах при Проучване и добив на нефт и газ когато цената беше близо до левчето ...
Коментар
Коментар